Skip to main content

Rejser til Cartagena i Colombia

Colombia

colombia - cartagena_udsigt gamle by_04

Kronjuvelen på den caribiske kyst

Cartagena samler det bedste af kolonitidens charme, latinsk livsglæde og caribiske fornemmelser i én herlig by, som er elsket af folk fra nær og fjern.

Det hele startede i 1533, da spanierne fik øje for området, som dengang var beboet af stammefolk, og siden tog det fart.

Byen begyndte at blomstre, pladser, klostre, katedraler, forter og fine byhuse blev bygget, og den dag i dag kan man stadig nyde de velholdte levn i en af verdens bedst bevarede kolonibyer, der med tiden har fået et smukt farvestrejf med penslen.

I Cartagena får I sat billeder på historien, når I besøger fortet og går rundt i de brostensbelagte gader bag bymuren, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan pirater, koloniherrer og andet godtfolk kæmpede om byen og de mange skatte, der blev udskibet herfra.

Arkitekturen er måske gammel, men ellers er Cartagena en moderne storby med alt, hvad det indebærer af restauranter, forretninger, big business, kultur og sprudlende natteliv, og I kan sagtens tilbringe flere dage i byen, uden I kommer til at kede jer. 

Byen fungerer som en magnet på mennesker med hang til det gode liv, og det er da ikke uden grund, at den ofte omtales som Colombias pendant til Miami.

Mange af strandene omkring byen er ligeså yndefulde som byen selv, og på en bådtur til de omkringliggende øer, træder Caribien for alvor i karakter. I skal dog heller ikke langt væk for at opleve det lokale liv i mere traditionel forstand, for blot et stenkast fra byen venter både mangroveskove og fiskerlandsbyer, hvor livet leves lidt langsommere.

Derfor skal I rejse til Cartagena

  • Kolonitidscharme og spændende sørøverhistorier
  • Livsnyderi og levende storbyliv
  • Colombias Caribien
colombia - cartagena_gade_columbia_hero_08 Cartagena Rosario Oerne

Rejser til Cartagena

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

colombia - Cartagena_Rosario Island_02

Har aldrig været i Colombia før, stor oplevelse! Vil gerne besøge andre lande i Sydamerika.

Laila, Tisvildeleje
4.4   (116 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Cartagena

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)