Skip to main content

Rejser til Isla Mucura i Colombia

Colombia

ecuador_papegoeje_05

Colombias Caribien

Et stykke ude i det Caribiske hav ligger øgruppen San Bernardo som en klump af små hvide sten drysset i det blå vand.

Sejlturen hertil tager et par timer, og mere skal der tilsyneladende ikke til for at komme fra en verden til den næste, for her er markant anderledes end på fastlandet.

Isla Mucura, der er en af de billedskønne øer i Colombias Caribien, byder velkommen med svajende palmer, der danser i vandkanten og sand så fint som sigtemel.

Mens mange andre caribiske øer har slået sig stort op, har denne miniputø holdt lav profil, og I føler jer med al sandsynlighed rigtig heldige over at være landet lige netop her. I hvert fald, hvis I sætter pris på det gode strandliv og et par dage i ro og mag under Caribiens strålende sol.

Livet på øen foregår ved stranden. Med en bog i hånden, med et dyk ned i det blå vand eller i strandbaren, hvor forsyninger langes over disken i stor stil.

I sejler måske ud til nogle af de bedste snorkelhuller og hilser på livet et par meter under vandet.

Trænger I til lidt afveksling, kan I hoppe på en båd, sejle rundt om øen, høre historierne om fiskerne og se den kunstigt anlagte ø, Santa Cruz, som på trods af sin ringe størrelse kan bryste sig af at være verdens tættest befolkede ø. Et faktum der dog siger mere om øens størrelse end om antallet af indbyggere.

Vil I sondere øen til lands, kan I drage ud på en ’økologisk vandretur’, hvor I får et indblik i, hvordan øboerne lever et anderledes hverdagsliv. For ja, nogle mennesker trak altså det lod i livet at være indbygger i paradis.

Derfor skal I rejse til Isla Mucura

  • Fisk og farver under overfladen
  • Vand, sand og palmer
  • Afslapning for fuldt blus
colombia - isla mucura_strand_02 colombia - isla mucura_papegoje_01

Rejser til Isla Mucura

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

colombia - isla baru_strand_03

Skønt at være en af de “første” i det smukke turist jomfruelige Colombia. Rejsen var sammensat på en meget alsidig måde så vi fik indblik i indbyggernes hverdag i små og store byer.

Liselotte, Viborg
4.4   (116 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Isla Mucura

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)