Skip to main content

Rejser til Monteverde

Costa Rica

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_02

Grønt er godt for øjnene

Den grønne farve er sjældent set i så mange nuancer som her i tågeskoven Monteverde.

Det særlige ved tågeskoven er, at fugten ikke kun kommer fra regn. Selv om det regner en del fra april til november. En stor del af fugten kommer fra kondenseret vand fra det skydække, der driver over bjergtoppene, og den høje fugtighed sikrer, at her altid er grønt og frodigt.

Første prioritet i Monteverde er en gåtur ad de mange hængebroer, der kringler sig ind mellem træerne i op til 60 meters højde. Er du lidt eventyrlysten, kan du med fordel kombinere oplevelsen med adventure-aktiviteter i form af zipline, hvor du suser gennem trætoppene på metalwirer, der når helt op på en længde af 750 meter.

Naturen i Monteverde lever sit helt eget liv, og der er ikke lagt en dæmper på Moder Jords udfoldelser. Her findes mere end 2000 forskellige typer af træer og planter, herunder det kæmpemæssige ficustræ, der med sin kringlede konstruktion lægger stamme til en god klatretur.

Hertil gemmer det grønne på mere end 400 forskellige slags fugle, 100 forskellige pattedyrsarter og intet mindre end 1200 typer af padder og krybdyr.

Foruden en ”dagssafari” er det ganske interessant at opleve dyrelivet på en natekskursion, hvor næsebjørne, træpindsvin, dovendyr og andet ”godtfolk” vågner op til dåd.

Derfor skal I rejse til Monteverde

  • Eminent økoturisme
  • Hængebroer og adventure i trætoppene
  • Vilde dyr både nat og dag
costa rica - monteverde_kolibri_02 costa rica - monteverde_jungle_rapelling_08

Rejser til Monteverde

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - monteverde_ziplining_03

Rejseleder Lene var megahyggelig og skabte god stemning. Hun sørgede godt for os. Den lokale guide Fabian var den bedste, altid hjælpsom og i godt humør. Han havde enorm viden om Costa Rica som han delte ud af. Lene og Fabian er et rigtigt godt match.

Vores chauffør Roberto var altid hjælpsom på dyr og fauna, og benyttede enhver lejlighed til at vise os det på turene mens vi var undervejs. Det var virkelig godt.

Tak for en eventyrlig spændende rejse.

Sussi
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Monteverde

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)