costa rica - manuel antonio national park_landskab_01

Oplev Costa Rica
på egen hånd

Individuelle rejser til Costa Rica

4,5 (100 Anmeldelser)

Oplev Costa Rica på egen hånd

Costa Rica er et fantastisk smukt land med en relativ god infrastruktur og en venlig befolkning. Derfor skal du ikke tøve med at rejse til Costa Rica på egen hånd, hvis du gerne vil opleve landet efter din næse og i dit tempo.

Når du rejser med Stjernegaard på en individuel rejse, er du selvfølgelig aldrig helt overladt til dig selv. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige rejseplan, så du kommer til at opleve de dele af landet, du drømmer om. Hertil sørger vi naturligvis for alt det praktiske med fly, transport, billeje og hotel, ligesom vi også giver dig muligheden for at deltage i en række spændende udflugter med særligt udvalgte partnere.

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3

Hvilke former for individuelle rejser tilbyder Stjernegaard?

Med Stjernegaard kan du vælge mellem to forskellige rejseformer, hvis du gerne vil rejse på egen hånd til Costa Rica.

På egen hånd

Vi har udarbejdet en række spændende rejseforslag, der hver især har noget helt særligt at byde på. Disse rejser er til dig, der gerne vil opleve Costa Rica på egen hånd sammen med din familie, din rejseparter eller måske som solorejsende. Du deler dine drømme med os – vi sørger for at strikke den helt rigtige rejseplan sammen og sikrer, at alt det praktiske spiller. Du rejser med en følelse af at være på egen hånd, velvidende at du naturligvis altid kan regne med, at Stjernegaard står klar til at hjælpe.

Mageløse oplevelser

Med konceptet ’Mageløse oplevelser’ rejser du sammen med en lille gruppe på fasttilrettelagte datoer og ruter. Her vælger du selv, om du vil opleve de forskellige steder på turen på egen hånd, eller om du vil tilkøbe udflugter, som giver dig mulighed for at opleve det bedste af Costa Rica i selskab med gruppen. Datoer, indkvarteringer og rejseplan er fastlagt og kan ikke ændres – og prisen er rigtig god.

costa rica - zipline 2_spejvendt

Hvad kan jeg opleve?

Costa Rica ligger for dine fødder, og du kan opleve alt det, du vil. For at sikre dig en række oplevelser af høj kvalitet, har vi håndplukket vores samarbejdspartnere og udvalgt en række spændende udflugter, der giver dig det bedste af det skønne land. Udflugterne foregår naturligvis i selskab med en dygtig engelsktalende guide, der kender Costa Rica som sin egen bukselomme.

Oplev fx Monteverdes ikoniske hængebroer, snup en wellnessoplevelse i naturens varme kilder, besøg centrallandets smukke vulkaner og tag på havsafari. Vi har sikret dig alle de bedste udflugter, så du får den bedste oplevelse af hvert enkelt stop på rejsen.

Kør-selv-ferie – er det en god idé?

Costa Rica er et eventyrligt land uden lige, og der er noget ganske charmerende ved at udforske det grønne land på egen hånd i bil. Men vær opmærksom på, at det ikke er flade, danske landeveje, der venter dig. Skal du på eventyr, besøge vulkaner, nationalparker og på bjergkørsel, skal du regne med at støde på hullede veje, grusveje, snævre passager og omveje. Er du klar på udfordringen, venter der dig til gengæld et forrygende eventyr.

Grundet det udfordrende terræn er det en fordel, hvis du lejer en 4-hjulstrækker, som er rustet til turen gennem landskaberne.

Er det udfordrende at rejse i Costa Rica?

Costa Rica er Mellemamerikas sikreste land, og hertil er infrastrukturen generelt rigtig godt. Dog må du forvente ujævnt terræn og et lidt andet forhold til trafiksikkerhed, hvorfor du selvfølgelig skal være ekstra opmærksom, hvis du vælger at opleve Costa Rica på en kør-selv-ferie.

Sproget er spansk, og du kan ikke forvente, at de lokale kan tale engelsk. Kan du hive et par spanske gloser op af hatten, vil det være en fordel. Med det sagt kan hotelpersonale, guider og chauffører ofte tale engelsk.

Ung kvinde padler i blå kajak gennem grøn jungle i Tortuguero i Costa Rica

Hvornår er det bedst at rejse til Costa Rica?

Costa Rica er bygget op om en række forskellige mikroklimaer, og der er således ikke ét endegyldigt svar på, hvornår det er bedst at rejse til Costa Rica. Overordnet skelnes der dog mellem ”den grønne sæson” og højsæsonen. Eller med andre ord: regntiden og den tørre periode. Regntiden løber fra maj til november, mens det meste af landet holder sig tørt fra december til april. På den caribiske kyst må der dog forventes regn det meste af året.

Se vejret i Costa Rica

Arenal/La Fortuna

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
34° C
35° C
34° C
33° C
32° C
32° C
32° C
32° C
31° C
31° C
32° C
Nedbør i mm.
10 mm
5 mm
10 mm
20 mm
190 mm
220 mm
180 mm
220 mm
290 mm
250 mm
110 mm
30 mm
costa rica - strand

Indkvartering – hvordan skal jeg bo?

Når du rejser på egen hånd, bestemmer du selv, hvilken grad af luksus du ønsker på rejsen. Nogle dage er det måske oplevelserne, der skal have fuldt fokus, hvorfor du måske ønsker et hotel i den mere enkle kategori. Andre dage ønsker du måske at skrue helt op for luksus og selvforkælelse.

Rejser du med Stjernegaards Mageløse oplevelser, er indkvartering og datoer fastlagt, og du kan se frem til at blive indlogeret på gode turistklassehoteller.

Bliver jeg hentet i lufthavnen?

Vi har selvfølgelig sørget for, at du bliver taget godt imod. Du skal selvfølgelig ikke rode med taxa eller offentlig transport, når du ankommer til lufthavnen – for vi sørger selvfølgelig for, at du bliver hentet og kørt til dit hotel.

costa rica - manuel antonio national park_froe_05

Læs mere og bliv inspireret

Tør du rejse alene?

Det kræver mod, men når først du indtager verden i eget selskab, vil du kun undre dig over, du ikke har gjort det før.

Recepten på et langt liv: Gør som tico'erne

Der er noget i luften! Befolkningen på Nicoyahalvøen i Costa Rica kan nemlig se frem til et lidt længere liv.

Rejsetrends 2019 – her skal du hen!

Skal 2019 være året, du udlever alle dine store rejsedrømme? Vi tager et kig på 10 rejsetrends, du skal holde øje med.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)