Skip to main content

Rejser til San Gerardo de Dota

Costa Rica

costa rica - Los quetzales national park_quetzalfuglen_01

Et fugleparadis i skyen

San Gerardo de Dota ligger i Los Quetzales National Park et par timer syd for San José. Alligevel føles det som om, du er en uendelighed fra lands lov og ret. Derfor skal du heller ikke forvente at møde særlig mange andre turister.

Nationalparken er en tågeskov, der til dels får sin fugtighed fra skydækkets kondenserede vand, men den er også et sandt paradis for fugle – og dermed også ornitologer og andre fugleinteresserede mennesker.

Foruden de oplagte fugleeventyr er San Gerardo de Dota og den resterende del af parken det perfekte udgangspunkt for spændende vandreture og gudeskøn natur, der på sin vis har noget alpeagtigt over sig. Det skyldes bl.a. at parken ligger i en højde af 2000-3000 meter over havets overflade, hvorfor her også kan blive køligt, når mørket falder på.   

I San Gerardo de Dota-dalen alene findes der mere end 150 fuglearter, ikke mindst den sjældne quetzalfugl, der har lagt navn til nationalparken.

Parken råder over otte vandreruter af forskellige distancer og sværhedsgrader, der leder dig i retning af de bedste fuglespots. Foruden fugle kan du også være ”heldig” at møde store kattedyr som pumaer og jaguarer samt aber, prærieulve og rådyr.  

Derfor skal I rejse til San Gerardo de Dota

  • Langt væk fra lands lov og ret
  • Se den sjældne quetzalfugl
  • Oplev naturen på smukke vandreruter
costa rica - san gerardo zipline_03 costa rica - san gerardo zipline_06

Rejser til San Gerardo de Dota

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - manuel antonio national park_froe_03

Vores rejseleder Louise er utrolig sød, smilende og hjælpsom. Hun gjorde alt, for at vi skulle have det så godt som muligt.

Birgit
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i San Gerardo de Dota

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)