Skip to main content

Rejser til Rio Celeste

Costa Rica

costa rica - rio celeste_tenorio volcano national park_01

Farvet af Guds pensel

Ifølge sagnet var det faktisk Gud ham selv, der lagde farve til det blå vand, der fosser ud over klippen i parken ved Rio Celeste.

Det skete efter sigende, da han dyppede sin pensel i floden, da han var i gang med at male himlen blå. Biologer og natureksperter er dog af en lidt anden overbevisning.

Rio Celeste er mere end bare en flod og et dertilhørende vandfald, placeret i en oase af grønt. Det blå vand er resultatet af en kemisk proces, hvor flodvandet i sin rejse mod vandfaldet får tilsat mineraler, der skaber den uhyrligt smukke blå farve, og går du en tur i parken, kan du se stedet, hvor vandene mødes, også kendt som El Teñidor.

Det er ikke tilladt at bade i vandet i parken, hvor tillokkende det end måtte være. Heldigvis løber vandet dog videre ud af parken, og bare en kilometer fra indgangen finder du et vandløb med det fineste blå vand, som du er velkommen til at hoppe i.

Hvor idyllisk det end ser ud, skal du dog forvente et koldt gys.

Bemærk, at der kun lukkes 1200 gæster ind i parken pr. dag – og kun 400 er tilladt på samme tid. Det kan derfor anbefales at komme tidligt, så du er sikret en skøn dag i naturen. Kommer du på en regnfuld dag kan du desværre ikke regne med at se den smukke blå farve, da regnvandet opløser den kemiske blanding og vandet således neutraliseres.

Derfor skal I rejse til Rio Celeste

  • Paradisisk blåt vandfald
  • Tag en kold dukkert i vandløbene uden for parken
  • Vandring i smuk natur
costa rica - rio celeste flod_02 costa rica - rio celeste_tenorio volcano national park_blomst_01

Rejser til Rio Celeste

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - rio celeste_tenorio volcano national park_02

Rejseleder Lene var megahyggelig og skabte god stemning. Hun sørgede godt for os. Den lokale guide Fabian var den bedste, altid hjælpsom og i godt humør. Han havde enorm viden om Costa Rica som han delte ud af. Lene og Fabian er et rigtigt godt match.

Vores chauffør Roberto var altid hjælpsom på dyr og fauna, og benyttede enhver lejlighed til at vise os det på turene mens vi var undervejs. Det var virkelig godt.

Tak for en eventyrlig spændende rejse.

Sussi
4.5   (221 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Rio Celeste

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)