Ilulissat_hiking trail_01
Grønland - Sommer i Kangerlussuaq, Ilulissat og Sisimiut

Hoteller på rejsen

9 dage fra 25.180 kr.

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Kangerlussuaq 1 nætter i Kangerlussuaq
1
Overnatning

Ilulissat 3 nætter i Ilulissat
3
Overnatning
Hotel Arctic ★★★★

Kystruten 1 nætter i Kystruten
1
Overnatning

Sisimiut 3 nætter i Sisimiut
3
Overnatning
Hotel Sisimiut ★★★


Kangerlussuaq

Inkluderet i prisen

Hotel Kangerlussuaq ★★★

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. Der er ikke te/kaffe faciliteter på værelset, men el-kedel kan lånes i cafeteriet. Der er ikke hårtørrer på værelserne.

Hotellet råder desuden over et Hotel anneks med 40 værelser og 100 senge. Da Kangerlussuaq er centreret omkring lufthavnen, er det også her på hotellet, du finder flere spisesteder såvel som en bar. 

Wifi mod betaling - ca. 200 kr. for 24 timer til 2 enheder

 

110 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Arctic ★★★★

Grønlands fineste hotel beliggende på kanten af UNESCO Ilulissat Isfjord. Her nyder I livet med god mad, rolige stunder og synet af isen, der flyder forbi uden for vinduet. 

Hotellet byder på byens bedste restaurant, Restaurant Ulo, en bar samt et fitnesscenter. Hertil en terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten og slappe af efter en begivenhedsrig dag blandt isfjelde og flydende blokke af is. 

Værelserne er rummelige og moderne indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder tv og ikke mindst en flot udsigt. Som noget helt særligt er det muligt at overnatte i en iglo ud til fjorden, der i form af sin aluminiumsstruktur er noget mere bekvem end en traditionel iglo. Bemærk: Igloerne er kun åbne om sommeren.

Der er wifi på hotellet - helt og aldeles gratis!

76 værelser
1600 By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter

Kystruten, Vestgrønland

Inkluderet i prisen

M/S Sarfaq Ittuk

Ombord på M/S Sarfaq Ittuk får du et helt unik indblik i naturen ved den Grønlandske vestkyst. Det sejler i fast rutefart fra Ilulissat i nord til Qaqortoq i syd, og undervejs kommer I helt tæt på bl.a. Ilulissat Isfjord, møder forhåbentlig de legesyge pukkelhvaler og hører om dybe fjorde og ædle kulturtraditioner, der stadigvæk knytter sig til området. 

Der er inkluderet helpension i opholdet på kystbåden, som måler 73 meter og har plads til 246 passagerer. Til to personer anvender vi kahytter med 4 sengepladser, som naturligvis har eget bad og toilet. Kahytterne ligger på dæk 3 og 4. Alle måltider serveres i skibet cafeteria, hvor blandt andet fisk og traditionelle danske retter udgør en del af menuen. Skibets agtersalon har panoramavinduer, hvorfra man kan nyde udsigten. Hvis I sejler i højsæsonen fra juni til august, får I fornøjelsen af skibets egne skibsguider, der fortæller om den grønlandske kultur og fauna, som skibet bevæger sig langs kysten og forbi byerne.

  • Passagerkapacitet: 246
  • Længde: 73 m
  • Bruttotonnage: 2.118 t
  • Marchfart: 13 knob
  • I trafik fra: 1992
  • Renoveret: 2000

Sisimiut

Inkluderet i prisen

Hotel Sisimiut ★★★

Hotel Sisimiut er et glimrende udgangspunkt for store oplevelser i naturen omkring Sisimiut. Hotellet råder over en restaurant såvel som møde- og kursusfaciliteter og udendørs finder I et vildmarksbad på terrassen og en sauna.

Fra jeres værelse har I udsigt til byens farvestrålende huse eller de smukke fjeld, der omgiver byen. Værelserne er enkle men pænt indrettet med tv og eget toilet og bad.

40 værelser
0 By
Restaurant
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)