Skip to main content

Udflugter i Indonesien

indonesien - java_bromo national park_04

Udflugter og oplevelser i Indonesien

Der er så meget at opleve i Indonesin, der byder på en ufattelig rigom af kultur og natur.

Stjernegaards rejser til Indonesien koncentrerer sig om individuelle rejser og rundrejser til Bali med dansktalende rejseleder samt rundrejser til Bali og Java med dansktalende rejseleder.​

Vi har håndplukket et udvalg af spændende udflugtsmuligheder, som du kan krydre din rejse med. Her på siden kan du se dem alle sammen, og lade dig fristes af mulighederne. Tag med på cykeltur i Ubuds landlige idyl, eller oplev sublim snorkling ved Lembongan Island. Nyd solopgangen på toppen af Mt. Batur på en morgentrekking, eller tag turen til Barat National Park, og oplev en uspoleret side af Balis forunderlige natur. Der er vandfald og rismarker, adventure og sejlture - så glæd dig.

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. Alle cykeludflugter foregår i selskab med mindst en professionel og autoriseret lokalguide - uanset sværhedsgraden på turen. Med på cykelturene er der også følgebil, såfremt der skulle være behov for assistance. Din sikkerhed er vores højeste prioritet - uanset om vi er på cykel langs rismarkerne eller på vandretur i junglen i jagten på vandfald.

Vi sørger for helstøbte udflugter, hvor der er tænkt på transport, komfort og unikke oplevelser. Hvor det giver mening, vil du følges med en guide, der sørger for, at du får det hele med. Under den enkelte udflugt kan du læse meget mere om, hvad prisen inkluderer. Se, hvilke udflugter du har mulighed for at tilkøbe under de enkelte rejser.

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra når du bestiller din rejse.

De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

Find din udflugt i Indonesien

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)