Skip to main content

Anne Burhøi

anne burhoej Porto by_flod_02

Mød rejselederen Anne Burhøi

Anne har altid haft en stor interesse for at komme ud og opleve andre kulturer og møde forskellige mennesker, og hun var aldrig i tvivl om, at hun skulle arbejde i rejsebranchen.

Hendes store rejselyst og veludviklede sprogkundskaber danner den helt rigtige baggrund for jobbet som rejseleder – og det er ikke bare et job! Anne forener sin eventyrtrang, store formidlingsevne og baggrundsviden, med evnen til at skabe tillid og knytte venskab til lokalbefolkninger – derfor er tilværelsen som rejseleder ideel for hende.

Anne har rejst i en lang række lande og boet i både Australien, Tyskland og Spanien, samt opholdt sig som rejseleder i lange perioder i Cuba,  hvor hun også har skabt et kæmpe og uvurdeligt netværk. Anne holder utrolig meget af cubanerne og landets helt særlige historie, og ved ikke noget bedre end at tage sine gæster med rundt, og formidle sin store viden om det fascinerende land.

Anne er også en del af Stjernegaards nye team i Portugal og  Azorerne, og hun er ikke tvivl om at Portugal er en super destination, der rummer en fantastisk kultur og en lang og spændende historie, og så gør det jo ikke noget at der er så smukt og man både spiser og drikker godt

Herudover har Egypten været en evig fascinationskilde for Anne, der har følt det som en tidsrejse, når hun har besøgt Egypten for at opleve den utrolige historie med faraoner, pyramider og templer plus mødet med det moderne Egypten. Netop mødet med de søde og imødekommende mennesker har givet Anne modet og lysten til selv at lære at tale arabisk.

Anne Burhøi er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)