Skip to main content

Bozena Kaminska

Bozena borneo rainforest lodge_udendoers areal_07

Mød rejselederen Bozena Kaminska

Bozena er uddannet cand.mag. i klassisk filologi og har indgående kendskab til sine interessefelter, der rækker fra historie, sprogvidenskab, antropologi og naturvidenskab.

Derudover er Bozena en god, levende formidler, der trives bedst, når hun kan dele ud af sin viden og begejstring. Bozena har været freelance rejseleder siden 2005, og på hendes CV står der intet mindre end 154 lande.

Hun har tilrettelagt og udført både ekspeditioner, rundrejser, krydstogter og flodkrydstogter over det meste af verden - lige fra stejle vandrestier i Himalaya og Rocky Mountains til tropiske grønne øer i Fransk Polynesien, fra gyldne sandklitter i Gobi ørkenen til blålige gletsjere i Patagonien og fra solbrændt outback i Australien til de tætte nordlige skove i Lapland.

Hun stortrives alle steder i den vidunderlige verden og er evigt taknemlig for de magiske oplevelser, som rejser beriger vores liv med.

Hun er en empatisk, dynamisk og passioneret rejseleder, der elsker at give sine gæster de bedste oplevelser og indtryk af det land, de besøger. Bozena er med andre ord både sprogligt, historisk og kulturelt veluddannet og derudover særledes erfaren, ansvarlig og rejsevant.

Bozena Kaminska er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)