Skip to main content

Filip Haugbølle

Vietnam - dalat_landskab_01 Filip Haugboelle

Mød rejselederen Filip Haugbølle

Filip har arbejdet og rejst i Vietnam de seneste 10 år, hvor han i begyndelsen arbejdede som hotel- og restaurantbestyrer, inden han bevægede sig ind på landets spændende, nutidige kunst- og kulturscene.

Filips store kærlighed til Vietnam ligger primært i landets storslåede natur og nemme adgang til den. Fra sin base i Hanoi rejser han ud – gerne på motorcykel – til de små samfund på landet, hvor han i øvrigt også arbejder med at fremme den bæredygtige turisme. Gennem flere år har han organiseret ture i ud naturen for Hanois skolebørn, der skal ud og røre sig i naturen på cykel, i kajak eller gåben.

Om samarbejdet med Stjernegaard siger Filip: ”Det giver mig mulighed for at give noget af alt det gode, som Vietnam har givet mig, tilbage til folk fra mit eget land. Og jeg nyder at kunne præsentere Vietnam gennem mine egne øjne. Så forvent en personlig præsentation af landet og et særligt fokus på samtiden og de udfordringer, Vietnam står over for nu.

En forståelse af den imponerende og tankevækkende mentalitet, som dets folk har opbygget gennem en fantastisk (omend barsk) historie, samt deres utroligt rige kultur med spændende traditioner. Det giver os en masse vigtig viden, som vi kan bruge i vores egen hverdag".

Filip Haugbølle er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)