new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

kirsten rodsgaard mathiesen3

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

Rejseleder

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen er en fortælle-lysten, professionel, erfaren og sprudlende rejseleder, der i mange år har guidet for Stjernegaard i New Zealand, Australien, USA, Japan og på krydstogter. I dag koncentrerer hun sig om New Zealand og krydstogter. 

Eventyrlysten har altid sat kolorit på Kirstens tilværelse, og lige siden teenageårene har hun rejst rundt og udforsket verden. I længere perioder har hun boet og arbejdet i Frankrig, Spanien og USA. Siden 2002 har adressen været New Zealand, for da tog hun imod nye udfordringer og sagde "ja tak" til i et år at arbejde som manager på et boutique hotel i New Zealands største vinområde, Marlborough. Hun kvittede jobbet efter et år, men hendes begejstring for New Zealand stoppede ikke - og hun bor der endnu, lige midt i landet i solskinsbyen Nelson. 

Kirstens baggrund er journalistik, og hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1993 og har arbejdet inden for TV, skrevne medier og radio. Hendes journalistiske arbejde har gennem årene ført hende til spændende opgaver i bl.a. Japan, England, AustralienBurma, Grønland, Island og Uganda. Og i dag, sideløbende med rejseleder-opgaver, løser hun fortsat journalistiske freelance opgaver for danske og udenlandske medier.

Bøger af Kirsten

Kirsten er også forfatter til "Turen går til New Zealand" (Politikens Forlag), der er en af danskernes foretrukne guidebøger til det smukke land kendt for kiwier, hobitter, god vin og uforglemmelige naturoplevelser. I 2022/23 arbejder hun på sin 5. udgave, der vil udkomme i oktober/november 2023. I 2014 skrev og udgav hun den anmelderroste og prisvindende bog om Vin i New Zealand: PASSION, PINOT & SAVVY (den fås som e-bog hos Saxo).

Kirstens facebook

https://www.facebook.com/kirstenmadfrog

På hjemturen talte vi alle netop om, hvor fænomenal en rejseleder du er, Kirsten! Fuld af engagement, viden og humor. Vi har NYDT turen rundt i dit andet hjemland i fulde drag!

New Zealand • Ulla & Mogens Thomsen • Falster

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)