new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

kirsten rodsgaard mathiesen4

Kirsten er rejseleder på:

kirsten rodsgaard mathiesen4

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

Rejseleder

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen er en fortælle-lysten, professionel, erfaren og sprudlende rejseleder, der guider i New Zealand, USA og på krydstogter. Eventyrlysten har altid sat kolorit på hendes tilværelse, og lige siden teenageårene har hun rejst rundt og udforsket verden.

I længere perioder har hun boet og arbejdet i Frankrig, Spanien og USA, og i dag bor hun i New Zealand.

Kirsten er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1993 og har primært arbejdet inden for TV og skrevne medier. Hendes journalistiske arbejde har også ført hende til spændende opgaver i bl.a. Japan, England, Australien, Burma, Grønland, Island og Uganda.

I 2002 tog hun imod nye udfordringer, da hun sagde "ja tak" til i et år at arbejde som manager på et boutique hotel i New Zealands største vinområde, Marlborough. Hun blev vildt begejstret for New Zealand, der for hende er et af verdens smukkeste lande, og hun bor der endnu - lige midt i landet i solskinsbyen Nelson.

Hun er dog ofte på farten, for Kirsten lever et aktivt liv som rejseleder på flere kontinenter og løser fortsat også journalistiske freelance opgaver for danske og udenlandske medier.

Bøger af Kirsten

Kirsten er også forfatter til "Turen går til New Zealand" (Politikens Forlag), der er en af danskernes foretrukne guidebøger til det smukke land kendt for kiwier, hobitter, god vin og uforglemmelige naturoplevelser. I 2014 skrev og udgav hun den anmelderroste og prisvindende bog om Vin i New Zealand: PASSION, PINOT & SAVVY.

Kirstens facebook

https://www.facebook.com/kirstenmadfrog

På hjemturen talte vi alle netop om, hvor fænomenal en rejseleder du er, Kirsten! Fuld af engagement, viden og humor. Vi har NYDT turen rundt i dit andet hjemland i fulde drag!

New Zealand • Ulla & Mogens Thomsen • Falster

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)