Skip to main content

Lotte Blom

Lotte Blom Edinburgh_edinburghcastle_01

Mød rejselederen Lotte Blom

Med en dybfølt fascination for mennesket og vores spraglede kulturrigdom er Lotte Blom den rette rejseleder for den kulturhungrende.

Uddannelserne indenfor antropologi og kommunikation fra Københavns Universitet danner det ideelle grundlag for den dybdegående rejseoplevelse, hvor de lokale myter kommer helt tæt på.

Lotte har videreuddannet sig til autoriseret guide på Roskilde Universitet, hvor hun genfandt sin begejstring for formidling, så hun nu er guide i Danmark og rejseleder for os på fuldtid; efter en tid uden for rejsebranchen.

Siden den unge gymnasieelev Lotte drog på sit første udenlandseventyr til Egypten, har hun været draget af fremmede kulturer, traditioner og unikke levevis. Fascinationen af alt dét, der binder os mennesker sammen på tværs af kontinenter og samfundsforhold, er en evig drivkraft for Lotte, der finder en glæde i både de ældste seværdigheder og de nyeste trends i verden.

Hos Lotte sidder smilet i øjenhøjde, og arbejdet som rejseleder har blandt andet ført hende forbi: EgyptenThailand, Indonesien, Grækenland, EnglandSkotland, Estland, Gotland og Sydafrika. Som det seneste skud på stammen leder Lotte vores rundrejse til Skotland og vores cykel-krydstogt i Kroatien. 

Med et medrivende engagement for at finde forklaringer på det uforklarlige leverer Lotte de velfortalte historier, der får hovedet til at rumstere, og hjertet til at banke.

Og dét indtryk er i vente til dig, der rejser på eventyr med Lotte. 

Rejseleder Lotte har en fantastisk viden om Skotland og UK, og er dygtig til at formidle sin viden. Meget sød, hjælpsom og fleksibel.

Chaufføren bidrog med historier og andet. Dejlig tur.

Jan Akselbo Hansen

Lotte Blom er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Lotte Blom

Rejseleder Lotte har en fantastisk viden

Rejseleder Lotte har en fantastisk viden om Skotland og UK, og er dygtig til at formidle sin viden. Meget sød, hjælpsom og fleksibel.

Chaufføren bidrog med historier og andet. Dejlig tur.

Gæst:
Jan Akselbo Hansen

Hele Skotland var en stor oplevelse

Rejseleder Lotte Blom er en helt fantastisk dygtig formidler og har en stor, bred viden, som hun øser ud af på en fin måde. Hun var suveræn. Hendes kærlighed til Skotland smittede af på os alle. Dejligt at opleve samarbejdet mellem Lotte og chaufføren, der gik op i en højere enhed.

Hele Skotland var faktisk en stor oplevelse. Naturen, borge, destilleri, haver, sejlads og fritid til at gå lidt på pub og opleve lokalbefolkningen gav rigtigt spændende indtryk. Den sidste dag var vi så heldige, at vi fik en ekstra tur i bussen, i stedet for at have fritid til vi skulle i lufthavnen. I stedet så vi Dunfermline. En spændende og en god afslutning, ikke kun på turen, men også den skotske historie.

Gæst:
Tanja

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)