new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

02

Marianne Danielsen

Rejseleder

Marianne Danielsen er en livsglad og spændende person med masser af erfaring indenfor rejsebranchen. Tre år som stewardesse blev fulgt af yderligere 26 år som rejseleder på verdensplan.

En moderne viking med vandrelysten i blodet.
Hendes familiemæssige baggrund gør, at hun især føler en stærk tilknytning til Sydamerika, hvor hun er kommet siden begyndelsen af 80’erne og derfor har en stor forståelse for den sydamerikanske levestil og historie. Også Caribien, og i særdeleshed Cuba, står Mariannes hjerte nært.

Heldigvis har Marianne ikke glemt sin europæiske og skandinaviske kulturarv, og hvert år rejser hun Norge, Sverige og Danmark tyndt med sydamerikanske turister, der ikke kan få nok af Norden. Således er hun også den ideelle rejseleder til vores rundrejser i vikingernes fodspor gennem både Sverige og Norge. 

Marianne er også rejseleder på vores rundrejser til Portugal og Azorerne, et land med vidunderlig natur, storslået historie og spændende kultur, som hun ser meget frem til at vise til sine gæster på rundrejserne.

Hun er en dygtig formidler og forstår at skabe en hyggelig og familiær stemning blandt rejsedeltagerne, og med sine syv sprog og sine mange år på farten har hun altid noget indholdsrigt, festligt og farverigt at fortælle.

Man er garanteret en stor rejseoplevelse med indblik i den lokale kultur fra en humørfyldt globetrotter, som er god til at formidle det fremmede og ukendte fra både et dansk og internationalt perspektiv, hvilket forklarer de mange tilbagevendende gæster på Mariannes forskellige rejsemål.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)