Skip to main content

Marianne Danielsen

02 peru - ballesta oeerne_sael_04

Mød rejselederen Marianne Danielsen

Marianne Danielsen er en livsglad og spændende person med masser af erfaring indenfor rejsebranchen. Tre år som stewardesse blev fulgt af yderligere 26 år som rejseleder på verdensplan.

En moderne viking med vandrelysten i blodet.
Hendes familiemæssige baggrund gør, at hun især føler en stærk tilknytning til Sydamerika, hvor hun er kommet siden begyndelsen af 80’erne og derfor har en stor forståelse for den sydamerikanske levestil og historie. Også Caribien, og i særdeleshed Cuba, står Mariannes hjerte nært.

Heldigvis har Marianne ikke glemt sin europæiske og skandinaviske kulturarv, og hvert år rejser hun Norge Sverige og Danmark tyndt med sydamerikanske turister, der ikke kan få nok af Norden. Således er hun også den ideelle rejseleder til vores rundrejser i vikingernes fodspor gennem både Sverige og Norge. 

Marianne er også rejseleder på vores rundrejser til Portugal og Azorerne, et land med vidunderlig natur, storslået historie og spændende kultur, som hun ser meget frem til at vise til sine gæster på rundrejserne.

Hun er en dygtig formidler og forstår at skabe en hyggelig og familiær stemning blandt rejsedeltagerne, og med sine syv sprog og sine mange år på farten har hun altid noget indholdsrigt, festligt og farverigt at fortælle.

Man er garanteret en stor rejseoplevelse med indblik i den lokale kultur fra en humørfyldt globetrotter, som er god til at formidle det fremmede og ukendte fra både et dansk og internationalt perspektiv, hvilket forklarer de mange tilbagevendende gæster på Mariannes forskellige rejsemål.

Marianne er noget ganske særligt, helt unik! Hun er empatisk, pædagogisk, har “en fast men kærlig hånd”, er humoristisk og en meget meget dygtig rejseleder. Marianne Danielsen... et pragtfuldt menneske!!!

Anne Grete, Greve

Marianne Danielsen er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Marianne Danielsen

Der kan kun gives topkarakterer

Der kan kun gives topkarakterer for Mariannes viden og væremåde.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (34 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Laurids, Bramming

Galapagos og Machu Picchu var fantastisk

Galapagos var fantastisk, og det samme var Machu Picchu. Det var dejligt at have fritid i Cusco, der er en vidunderlig by. Vores rejseleder Marianne er meget dygtig og vidende, samt sjov at være sammen med, yder en service udover det sædvanlige.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (34 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Vibeke, Østbirk

Marianne Danielsen... et pragtfuldt menneske!!!

Marianne er noget ganske særligt, helt unik! Hun er empatisk, pædagogisk, har “en fast men kærlig hånd”, er humoristisk og en meget meget dygtig rejseleder. Marianne Danielsen... et pragtfuldt menneske!!!

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (34 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Anne Grete, Greve

Der var rigtigt mange store oplevelser

Rejselederen var særdeles positiv, inkluderende og imødekommende. Hun havde en umådelig stor indsigt i forholdene i Peru og mange lokale kontakter som, sammen med hendes flydende spansk, åbnede for mange uforglemmelige oplevelser.
Der var rigtigt mange store oplevelser, og hvis vi skal fremhæve nogle enkelte kan sejlturen til Ballestasøerne, vandretur langs Colcakløften, Machu Picchu, besøg hos familie som viste indfarvning af garn og Uros-indianerne på Titicaca-søen nævnes.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (510 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Helle, Odense V

Bedste rejseselskab jeg har prøvet indtil nu

Jeg havde absolut ingen forhånds forventninger til rejsen. For min gamle klassekammerat var rejsen en livsdrøm, der gik i opfyldelse. Utrolig velorganiseret, hoteller af varierende kvalitet, men ingen med dårlig hygiejne. Bus og chauffører, to, på den lange strækning, utrolig kompetente. På strækningen gennem ørkenen, ville det for de fleste være attraktivt at overhale om end lidt risky. Det gjorde de aldrig! Kan varmt anbefale dem!
Jeg var mest glad for den første del af ferien, men ved at for hovedparten af rejseselskabet var sidste del nok formålet med ferien. Var rigtig glad for den gradvise indførelse i Perus indianer, kulturelle historie. Gradvis blev vi indført i denne, samt nutidens leveforhold, hvilket var ganske forskelligt hvor man var i landet. Jeg har været rigtig glad for denne gradvise introduktion, hvor ikke bare Inkaerne var i focus, omend hele tiden i baggrunden.

Håber Stjernegaard Rejser er opmærksom på hvilken absolut perle deresrejseleder er!!!!!
Foruden at være opdateret i rejsens formål og historie, var hun utrolig rummelig for diverse guides af vekslende kvalitet, der kom på bussen under rejsen. Diskret tolkede hun de værste til dansk.
En rejseleder med stor social intelligens! Det er min opfattelse hun fagnede og samlede os alle, således dette ikke bare var en rejse , men også en rigtig god oplevelse! I det stille hjalp hun også de der havde brug for dette.
Især vil jeg kommentere højdesyge. Jeg er læge, har arbejdet 21 år ved SOS International, sluttede 1.juni 2019. Har i SOS behandlet forsikringssager med højdesyge, dvs. de værste. Rejseleders tilgang til højdesyge var imponerende og myndig ! Hun fik alle med. Skal lige tilføje vi var 3 læger med i selskabet, men ingen af os følte trang til at betvivle rejseleders tilgang til situationen. Hun var bare så dygtig!

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (510 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Hanne, Hellerup

Pas godt på jeres guide Marianne, hun er den bedste

Vi har rejst en del og vi har igennem tiden mødt mange forskellige guider, men Marianne Danielsen er ubetinget den bedste guide, vi nogen sinde har mødt. Hun er i en liga helt for sig selv. Udover at Marianne kan spansk og 100 % kan formidle, så er Marianne et helt fantastisk menneske med en stor portion humør og en kæmpe personlighed. Til vores næste rejse vil vi undersøge, hvor hun er guide og se om en af de ture hun er guide på, vil passe os. Pas godt på jeres guide Marianne, hun er den bedste.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (510 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Jimmy Peter Fritzen, Albertslund

Vores livs rejse!

Det var vores livs rejse! Og vi har rejst meget! Det var en KÆMPE oplevelse at vandre 104km. til Solporten ved Machu Picchu. Vores lokale guide var tålmodig, venlig, fortalte en masse undervejs (på et smukt og letforståeligt amerikansk/engelsk) og svarede beredvilligt på alle vores spørgsmål. Da vi om aftenen spiste middag med den lokale guide spurgte vi ham ud om hans liv i Peru. Om uddannelsesmuligheder, levestandard, familiemønstre, politik osv. Det var SÅ spændende.


Machu Picchu var jo en ganske fantastisk oplevelse, og det var godt at vi så stedet sidst på vores rejse, så vi allerede vidste en masse om inka-riget. Colca-kløften! Det var STORSLÅET! Både landskabet og kondorerne, vi så MANGE! Vores togtur fra Puno til Cusco henover Altiplanoen var FANTASTISK!! Sikke en oplevelse vi dér fik! Meget fin service, dejlig mad og drikke og flot underholdning. Det var som at deltage i “Mordet i Orientekspressen” -altså uden mord. Togvognene, hvor man sad i magelige lænestole ved et bord med kridhvid dug og blomster var bare én oplevelse oveni alle de andre vi fik den dag.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (510 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Helle Nielsen

Marianne er den bedste rejseleder

Marianne er bare den bedste rejseleder. Hun har altid en plan b, c, d, e osv. Trafikken blev stoppet lige midt i ørken pga. vejarbejde, og der fik vi øje på et diskotek og wupti, så fik Marianne åbnet den og vi var på diskotek søndag formiddag. Super ide og rigtigt sjovt. Hun er bare så dejlig en person. Har anbefalet rejsen til andre.

Togturen på 1. klasse var superhyggelig, festlig og skønt med lidt luksus på turen.

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.9   (510 anmeldelser)
Destination:
Peru
Gæst:
Pia Klinge Hansen

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)