Skip to main content

Mette Mørch Jensen

Mette Mørch Jensen egypten - cairo_the mosque madrassa_01

Mød rejselederen Mette Mørch Jensen

Mette er født og opvokset i Randers og har en uddannelse indenfor turisme fra Det Danske Turistakademi.

Med hendes uddannelse ændrede interessen sig dog fra at arbejde med indkommende tursime til at ville være en del af den oplevelse, som danske og skandinaviske rejseglade mennesker oplevede på deres rejser rundt omkring i verden.

Så det blev efterfølgende til et kursus som rejseleder med efterfølgende ansættelse hos en af Danmarks største rejsearrangører på daværende tidspunkt, og siden da har Mette ikke været bosat i Danmark men arbejdet som rejseleder i Grækenland, Spanien, Tunesien og Egypten. Og netop i Egypten gav hun sit hjerte væk og har været bosiddende og arbejdet med hovedsageligt danske rejsende siden 1995.

Mette fik langsomt den historiske interesse for ovennævnte lande efter at have besøgt dem selv. Hun holder specielt af dem, fordi de blandt andet har de største historiske seværdigheder. Mette fik hurtigt lyst til at blive klogere på den historiske forbindelse mellem disse lande, og derved opstod ideen om at arbejde her som rejseleder for på den måde at få så meget viden som muligt omkring landene.

Mette elsker at formidle og skabe interesse for specielt Egyptens faraoniske historie, men selvfølgelig også den mere moderne egyptiske historie, hvor hun selv personligt oplevede Det Arabiske Forår på tæt hold.

Efter at have boet mange år i Egypten har hun i dag opnået et indgående kendskab til egypternes kultur, traditioner, sprog og humor.

Hun er også iværksætter af POW – Pop up Walks i Luxor i Egypten, som kan findes på Facebook. POW tilbyder vandreture i og omkring Luxor for at opleve det mere nutidige lokale Egypten.

H.C. Andersen sagde: ”At rejse er at leve” og at være med til at give rejsende den bedst mulige oplevelse er en livsstil, som Mette har levet efter i snart 30 år.

Mette Mørch Jensen er rejseleder på følgende rundrejser

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)