new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

ole loumann

Ole Loumann

Rejseleder

Ole er uddannet cand. mag. i spansk fra Aarhus Universitet. Efter endt uddannelse bosatte han sig fem år i Centralamerika, hvor han arbejdede som journalist for en dansk NGO. Han har derfor et indgående kendskab til landene i området, herunder Cuba, som har været en af hans store passioner, siden han først gang besøgte øen i 1999.

Efter mange ophold, der har ført til årelange venskaber på øen, har Ole fået et rigtig godt kendskab til, hvordan befolkningen lever og tænker både i forhold til dagligdagens udfordringer og Cubas politiske system.  

Udover talrige artikler om landet er Ole også forfatter til Politikens rejseguide "Turen går til Cuba". Samtidig med at skrive rejsebøger om spansktalende lande er han også VUC-lærer samt indehaver af forlaget Eduvision, som er specialiseret i digitale udgivelser af spansksproget undervisningsmateriale.

Som person er Ole præget af stor nysgerrighed og grundighed, ligesom han elsker fysiske aktiviteter. Når han fatter interesse i noget, er det som regel "all in", hvilket har ført til en årelang lidenskab for bl.a. salsa, triathlon og trekking i fjerne bjergområder. Og en af Oles styrker er, at han også er god til at formidle sin viden - i et sprog som alle forstår.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)