Skip to main content

Rejsetrends 2023: Her skal du holde ferie!

Hos Stjernegaard er vi glade for se tilbage på et år, hvor verden for alvor er åben igen, og vi frit kan rejse til alle de steder, vi drømmer om. Rigtig mange har i den grad fået rejselysten tilbage, og verden ligger atter for vores fødder. Vi kan både skræddersy din individuelle rejse, eller du kan tage med på en af vores veltilrettelagte rundrejser med vores dygtige danske rejseledere.

Den amerikanske forfatterinde Susan Sontag har engang sagt: ”Jeg har ikke været overalt, men det er på min liste.” Hvad er på din liste? Der er så mange vidunderlige steder i verden, og det kan være svært at vælge, hvor næste drømmerejse skal gå hen. Derfor har vi hjulpet dig lidt og samlet destinationer rundt i hele verden, som vi tror, bliver de største rejsehits i 2023.

1. Is og sne er blevet hot

Grønland er enormt populært, og her i december måned har vi netop lanceret to ny rejser til Ilulissat på vestkysten med afrejse sommer og vinter.

På rejserne ser du den storslåede grønlandske vestkyst med isbjerge og kælvende gletsjere i sensommersolens lune skær i september måned. Og på vinterrejsen er der dømt ægte vintereventyr med mulighed for hundeslæde-løb, snescooter-tur, nordlysjagt, sejltur blandt de kolossale isbjerge i Diskobugten – og hvis du er heldig, ser du også hvaler.

Som noget nyt planlægger vi i 2023 rejser til Sydgrønland om sommeren, hvor vi primært vil fokusere på aktive ferier som for eksempel veltilrettelagte vandreferier i den fantastiske natur her.

Læs mere her om alle vores rejser til Grønland.

Diskobugten_01
Zion kirken_Ilulissat_sommer_midnatssol_01 Hundeslæde_Tasiilaq_03

Oplev også Islands rå natur

Island betager alle med sin smukke natur. Her træder du ind i de islandske sagaers rå landskaber med gletsjere, gejsere, vandfald og vulkaner – og gode muligheder for at fange det smukke flimrende nordlys. Du kan også opleve Nordatlantens grønne juvel, Færøerne, på rejsen Nordatlantens perler, hvor du både får fire nætter på Færøerne og fem nætter på Island i et rejseprogram spækket med uforglemmelige nordatlantiske højdepunkter.

island_fugl_02
Glaumsbær_tørvehus_01 codafoss_vandfald_01

2. Rejs med til et af de smukkeste lande i Europa

På de lunere europæiske breddegrader finder vi skønne Portugal, der altid lokker med sit dejlige klima og yndefulde bakkede landskaber.

Specielt i Dourodalen med den gyldne flod, de grønne vinmarker og hyggelige autentiske landsbyer, som vi også vandrer igennem. Her kan du komme på et hyggeligt flodkrydstogt med to dage i Lissabon i begyndelsen af rejsen.

Porto og Lissabon er nogle af de mest seværdige storbyer i Europa, og du får det hele og mere til på vores rundrejse Pragtfulde Portugal, hvor der er tid på rejsen til at lade oplevelserne synke ind.

Douro dalen_solnedgang_01
krydstogt_douro_01 lissabon_sporvogn_05

Besøg også farverige Azorerne

På øgruppen Azorerne er der vild natur med gang i trykkogeren i den termiske undergrund og uddøde vulkankratere med smukke søer langt nede i bunden, men også et blomsterhav, der folder sig ud i eksplosioner af farver. Vi har flere rejser til Azorerne, men vores rundrejse med dansk rejseleder, Azorerne – Farvernes ørige, er en rejse, hvor du får det hele med. Flere og flere får øjnene op for de portugisiske øer langt ude i Atlanten, og vi tror, mange vælger at opleve øernes rå natur i 2023.

sao miguel_02
Azorerne_hortensia_04_hf sao miguel_furnas_01

3. Kroatien bliver endnu mere populært

Vi mærker en stigende interesse for Kroatien i 2023.

Her er unikke scenerier med charmerende velbevarede middelalderbyer og en dejlig skærgård i Adriaterhavet, hvor kysten veksler mellem en perlerække af øer, strande med turkis, krystalklart hav og små bugter og vige hele vejen langs kysten som uberørte og magiske små oaser.

Du kan blandt andet komme på kombineret cykelferie og øhop med ophold på et charmerende lille krydstogtskib, spadsere i  middelalderbyen Dubrovnik kendt fra tv-serien Game of Thrones eller opleve Kroatiens UNESCO-fredede Plitvice Nationalpark med sine 16 store, turkisfarvede søer og en række vandfald i forskellige niveauer, som er omgivet af travertinklipper og uendelige skove med et rigt dyreliv.

En betagende oplevelse!

Adrianerhavet_1
Dubrovnik_9 Plitvice Nationalpark_1

Det er første gang, vi har været på vandretur, og vi er så tilfredse med ferien, at vi helt sikkert skal afsted igen. Det er en fantastisk måde at opleve naturen på.

Anne-Lise
4.4   (149 anmeldelser)
Læs flere udtalelser

4. Store fortællinger og oldgammel arkitektur

Egypten er et yderst alsidigt rejsemål, der forkæler sine gæster med enestående kulturskatte, arkitekturkunst i særklasse, eksotiske basarer og et meget gæstfrit folkefærd

– og så er her varmt hele året rundt. Du kan ikke undgå at lade dig begejstre, når du udforsker landets uendeligt mange monumenter og skatte fra en svunden tid. Tænk bare på de majestætiske pyramider i Giza, sfinxen i Luxor eller den navnkundige farao Tut Ankh Amon og hans mageløse gravskat. Egypten mange oplevelser, endnu flere fascinerende fortællinger - og så mærker man i den grad vingesuset fra 5.000 års historie.

På vores flodkrydstogt på Nilen ser du det hele, inden du går ombord på en skøn flodbåd og flyder adstadigt igennem Egyptens langstrakte historie med indlagte stop undervejs. Inden sejlturen indleder du rejsen med to nætter i landets hektiske metropol Cairo med byrundtur til seværdighederne her. I 2023 er der kun pladser tilbage på denne eftertragtede rejse til efteråret, så book nu, hvis du skal med.

egypten - cairo_giza sphinx_04
egypten - cairo_citadel_muhammed_ali_moské_01 egypten - cairo_gade_maend_01

Oplev også den smukke ørkenby Petra

Jordan ligger i hjertet af Mellemøsten og er et fortryllende land, som gemmer på store oplevelser. Rejs med til den smukke ørkenby Petra, hvor grave og templer med fortryllende resultater blev hugget direkte ind i klipperne for 2.000 år siden.

Men Jordan er også så meget andet! Her er romersk historie, gamle templer, korsridderborge, amfiteatre og triumfbuer og overnatning i beduintelte i ørkenens sanddyner under stjernernes funklen i den sorte nat. En fantastisk oplevelse med en ro og eftertænksomhed, som er noget, mange vil søge efter på deres næste eventyr. Og så er landet det mest stabile i regionen, da der ikke har været uroligheder her siden 1967. Vores rundrejse i Jordan, Et historisk vingesus, har det hele, og der er afrejse i 2023 fra februar til oktober.

jordan - petra_02_hf
jordan - wadi rum red desert_kamel_07 jordan - jerrash_amfiteater_02

5. Her er guf for de eventyrlystne

Namibia i Vestafrika er for rejsende med trang til eventyr på fjerne kontinenter. Holder du af mødet med barske ørkenlandskaber og ældgamle stammer, der bor i en natur, hvor gigantiske sandbjerge og månelandskaber dyster med granitbjerge, kløfter, saltsletter og vilde dyr om din opmærksomhed - ja, så skal du afgjort med til Namibia! 

Landet har som bekendt en fortid som tysk koloni, og det fornemmer man også, hvis man besøger hovedstaden Windhoek med sine små lommer af germansk kultur. En rejse i forunderlig skønhed er vores rundrejse med dansk rejseleder til Namibia, hvor vi kommer godt rundt om både landets fascinerende natur og kultur. Et rigtigt eventyr!

namibia_himba strike_befolkning_01
sossusvlei_01 Namib oerken_antilope_02

6. Safari og vinland på sydspidsen af Afrika

I Afrika kommer vi naturligvis ikke uden om Sydafrika helt nede i spidsen af dette store kontinent.

Vi kan mærke, at Sydafrika er oppe i tiden, hvilket vi godt kan forstå, for det er et fantastisk smukt land, som er nemt at rejse i på grund af sin gode infrastruktur, og som den meget populære Garden Route er en del af: En helt igennem flot strækning langs med kysten ned imod Cape Town i syd.

Du kan også opleve vinlandet og vingårdene, hvor der produceres druer og vin af høj kvalitet på bl.a. Cabernet Sauvignon, Chardonnay og den særlige sydafrikanske Pinotage-drue.

Og så er der naturligvis også det vilde dyreliv på savannen og drømmen om at få The Big Five med hjem i kameraet. Prøv f.eks. vores rundrejse En rejse i Regnbuelandet, som blandt andet giver dig optimale betingelser for den perfekte safarioplevelse, når du bor inde i den store – og malariafrie - Pilanesberg National Park på Ivory Tree Game Lodge.

sydafrika - drankenberg_blyde_river_canyon_02
sydafrika - sydafrika_natur_leopard_04 sydafrika - elephant national park_elefant_01

Jeg har ikke været overalt, men det er på min liste.

Den amerikanske forfatterinde Susan Sontag
bali - bali_snorkling_01

7. Paradis er en uspoleret balinesisk ø

På Bali har Stjernegaard vores egne lokale rejseledere, som har lært dansk for at kunne give vores gæster den bedste service. Vender dine mundvige nedad efter en rejse til gudesmukke Bali, er det kun fordi, du er sur over, at du allerede skal rejse hjem fra paradis på jorden.

I 2022 introducerede vi vores populære tilkøb af cykeludflugter på Bali, hvor du oplever autentiske landsbyer og suveræn natur med laguner og vandfald i den lidt mere ”hemmelige” del af Bali, hvor der stort set ikke er nogen turister.

I det kommende år kommer vi til at fokusere endnu mere på aktive rejser til Bali med cykling og vandring ad flotte ruter og snorkling og dykning over farverige koralrev i det krystalklare vand, som du blandt andet kan opleve det på øen Nusa Penida. Som noget nyt har vi også planer om at tilbyde forlængelser af denne type rejser for at få bedre tid til den kulturelle del af rejsen også.

To nye øko-hoteller på Bali i 2023

Du kan også nyde din ferie på vores to nye hoteller med fokus på økoturisme, og som ligger på den helt uspolerede paradisø Gili Asahan ud for det sydvestlige Lombok. Gili Asahan Eco Lodge sikrer dig en gennemført autentisk oplevelse af det lille indonesiske paradis. Og som en nyhed i 2023 tilføjer vi om ganske kort tid Pearl Beach Resort på Gili Asahan. Når folk får øjnene op for Gili Asahan, er vi sikre på, at det bliver et kæmpe hit.

bali - nusa penida_03
bali - cykel_sujati_7 bali - gili asahan eco lodge_12

8. Én af de helt store vinterdestinationer

Thailand er et sammensurium af alt det bedste, Asien har at byde på. Her er nogle af de bedste strande i verden og et lækkert klima samtidig med, du nyder godt af det lækre, aromatiske thailandske køkken, hvor der helt sikkert er en livret til dig også. Thailand er perfekt til familieferier eller jagten på eventyrlige, autentiske naturoplevelser og velbevarede kulturskatte på de utallige udflugter i landet.

Bo i det idylliske Khanom

Der er enormt mange smukke områder i Thailand, men i 2023 vil vi gerne fremhæve området omkring Khanom, hvor der ikke er så mange turister. Her er autentisk thailandsk stemning, uberørte perlehvide sandstrande, palmer og flot natur som de enorme og fascinerende kalkstensgrotter. Du kan opleve Khanom og den fortryllende Siambugt i det sydøstlige Thailand på vores individuelle rejse Fra Kyst til Kyst, som egner sig perfekt til både familier og par.

thailand - koh lipe_strand_03
thailand - chiang mai_tempel_08 thailand - Khanom_Khao Wang Thong_grotte_02

9. Vietnam med den voldsomme historie

Vietnam er et land med helt suveræne naturoplevelser, et fantastisk køkken og en særegen kultur, der er formet af landets oldgamle historie - men også af landets nyere tid med kolonistyre og tragiske krige. På en rejse til Vietnam kan du både se templer i den gamle kongeby Hué, sejle i den smaragdgrønne Halong-bugt, hvor du kan blive vugget i søvn på et moderne skib, få oplevelser med tråde tilbage i tiden i hyggelige Hoi An og nyde landets lækre strande.

Vores klassiske rundrejse til Vietnam hedder Fra nord til syd, og den giver dig det meste af Vietnam i selskab med en dygtig dansk rejseleder og en mindre rejsegruppe. En yderst populær rejse, som helt sikkert fortsat vil tiltrække mange gæster i 2023.

Vietnam - halong bugten_04
Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_butik_01 Vietnam - hoi an_japansk bro_13

Hold nu op en fantastisk tur vi var haft. Vi var alle fire imponeret over landet og det har været nogle virkelig gode og spændende oplevelser. Og alt klappede - alt. Virkelig virkelig søde og dygtigere guider og totalt luksus og trygt at bliver hentet og bragt alle steder. Vi kunne ikke være meget tilfredse - tusind tak!

Carsten og Camilla, Farum
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs flere udtalelser

10. En naturoplevelse på steroider

Er du til anderledes naturoplevelser af den helt ekstraordinære slags, så skal du rejse til Borneo og ind i Sabah-statens regnskove.

I Borneo bevæger du dig i et landskab med masser af floder og en massiv flora: Rundt omkring i regnskoven vokser for eksempel flere end 1.000 slags orkidéer og 26 arter af rhododendron. Dyrelivet er mindst lige så interessant og mangfoldigt med næsehornsfugle og masser af aber i træerne over dit hoved, bl.a. næseaben, der har en dinglende tud på op til 20 centimeter, som svulmer op, når han bliver gal. Her er sky gibbonaber og ikke mindst de majestætiske orangutanger, som myndighederne gør en stor indsats for at beskytte imod mennesker.

Du kan opleve det hele på vores rundrejse til Borneo, Ultimative naturoplevelser, hvor du også ser regnskoven fra en gangbro i trætophøjde og overnatter midt i junglen i en lodge med de vilde dyr tæt på, men dog i sikker afstand.

danum valley_haengebro_01
malaysia/borneo - borneo_orangutang_mor_baby_01 malaysia/borneo - borneo_naese abe_01

11. Rejs med Down Under til store oplevelser

I Australien og New Zealand finder du både smukke kyster, labyrintisk regnskov, moderne storbyliv og verdensberømte seværdigheder som Ayers Rock, sceniske Great Ocean Road og Milford Sound med stejle klippesider og flotte vandfald.

New Zealand er nok det land i verden, der har de vildeste variationer af spektakulær natur på det mindste areal – landet er vel at mærke kun cirka 6 gange så stort som Danmark. Her er blandt andet knaldgrønne og frodige regnskove, gletsjere, spruttende gejsere og dramatiske og majestætiske bjerge, som du kender dem fra den berømte filmatisering af Tolkien’s Ringenes Herre. Du er sikker på at få et overflødighedshorn af mindeværdige oplevelser med i kufferten, når du rejser hjem herfra.

På vores rundrejser og krydstogter til Australien, New Zealanddenne og andre steder i del af verden, ser du alle højdepunkterne, når du udforsker naturen og kulturen her. What’s not to like?

new zealand - milford sound_14
australien - sydney_operahus_02 Når du rejser til Australien, er et besøg til Ayers Rock et must!

12. Tag et skridt ind i en vidunderlig verden

Vi har lavet rejser til Peru i mange år, og det kommer vi også til i 2023, for vi elsker landet!

Rejs med ind i Peru's overvældende og vidunderlig verden med nye opdagelser flere gange om dagen. Naturen her spænder fra den frodige, sumpede Amazonjungle til sneklædte tinder i Andesbjergene. Her kan du holde udkig efter enorme kondorer i den dybe Colca-kløft, udforske vidtstrakte saltsletter og ørken, sejle på den gigantiske Titicaca-sø, vandre langs smukke kyststrækninger og se et hav af hvaler, pingviner og søløver.

Historien gemmer på alt fra inkafolk til spanske koloniherrer, og både naturen og historien har skabt det Peru, som du oplever på en rejse hertil. Den gamle inka-ruinby, verdensvidunderet Machu Picchu, er stadig kronen på værket, som det ligger på toppen af et bjerg som en tyk tavs fortidig streg under inkaernes kulturelle og arkitektoniske formåen.

Med vores store rundrejse En rejse under himlens tag i Andesbjergene, får du det meste af Peru og slutter rejsen med to storby-overnatninger i argentinske Buenos Aires efter at have besøgt hele fire sydamerikanske lande.

peru - machu picchu_10
peru - pisac_indianer_03 peru - ollantaytambo_marked_01

Karneval i Brasilien

Når vi nu er ved Sydamerika, kan vi komme med en nyhed som et lille aberdabei: Er du betaget af Brasilien og landets karneval i Rio de Janeiro, arbejder vi på at gøre det muligt at overvære Vinderens Parade, der viser de bedste og flotteste danse og kostumer fra årets karneval. Denne oplevelse bliver efter planen en del af vores Brasilien-rundrejse Intense Brasilien, og den udbyggede rejse vil komme op på vores website i løbet af 2023 og med afrejse i februar 2024. Stay tuned!

brasilien - rio de janeiro_karneval_03
brasilien - rio de janeiro_karneval_09 brasilien - salvador_trommer_befolkning_01

13. Velkommen til magiske Mexico

Vi har ikke udbudt rejser til Mexico så længe, men er blevet forelsket til op over begge ører i denne rejseperle.

Mexico er de mange facetters land med utallige unikke og mindeværdige oplevelser. Her kan du vandre i forhistoriske ruinbyer i fodsporene på aztekere og mayaer, opleve dybe imponerende kløfter og fortryllende vandfald i den tropiske natur og gennemleve et sandt sansebombardement, når du giver dig i kast med at spise dig igennem den mexicanske menu. 

På vores individuelle rejser til Mexico er der også mulighed for at nyde landets suveræne sandstrande. Det kunne f.eks. være på vores individuelle rejser Kultureventyr og ø-paradis eller Øhop og caribiske strande. Her kan man slappe af og fordøje oplevelserne med snorkling, sol, strand og palmer.

Der er masser at opleve, se og smage, og i vores dygtige rejselederes selskab får du et unikt indblik i alle de mexicanske herligheder!

mexico - chichen_itza_cenote_01
mexico - yucatan_uxmal_tempel_04 mexico - Mexico_Palenque_ruiner_03

Der er masser at opleve, se og smage, og i vores dygtige rejselederes selskab får du et unikt indblik i alle de mexicanske herligheder!

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_01

14. Landet med de flotte nationalparker

Store oplevelser i naturen rundt omkring i verden kommer nok også til at stå højt oppe på folks rejselister næste år.

Og når det kommer til naturoplevelser, er Costa Rica et rent slaraffenland. Drømmer du om den tropiske regnskovs eventyr og et indblik i et af klodens mest spændende og alsidige dyreliv, så er det landet for dig. Du kan blandt andet opleve det hele på en gåtur ad hængebroer højt oppe i trætoppene med aber og andet dyreliv helt tæt på.

Er du til mere action, kan du også snuppe en zipline-tur, hvor du suser igennem skoven oppe i luften. Udover regnskovens dybe tågeskove finder du også store og aktive vulkaner, skønne tropestrande, nogle af verdens flotteste nationalparker og et folk, der er meget stolt af deres land og naturen her. Læs mere her om vores rundrejser og individuelle rejser til Costa Rica.

costa rica - monteverde_ziplining_01
costa rica - manuel antonio national park_abe_02 costa rica - la fortuna_arenal volcano national park_vandfld_01

15. Vi er eksperter i De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er én af vores favoritter i Caribien - og en destination, hvor den skønneste tropeferie og dansk historie jo som bekendt går hånd i hånd. Så hvis du drømmer om Caribien, hvorfor så ikke vælge et ophold på De Vestindiske Øer og ved selvsyn opleve den danske tilknytning, der stadig ses tydeligt i dag. Du kan f.eks. vælge at rejse hertil på en individuel rejse, hvor du skræddersyr din drømmerejse ved tilkøb af udflugter som ø-rundture, byvandringer og sejlture til øernes mest charmerende afkroge sammen med vores fastboende, erfarne danske rejseledere. Du kan også vælge vores rundrejse fyldt med spændende kolonihistorie, nogle af verdens bedste strande og dansk rejseleder på hele rejsen på øerne.

dansk vestindien - st croix_christiansted_familie_cykling_02_HF
dansk vestindien - dansk vestindien_strand_05 dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_view point_03

16. Storbyferie og suveræne nationalparker

USA er en godbid, men også lidt af en mundfuld, hvor de mange seværdigheder kan være en udfordring at gabe over. Landet er stort og kontrasterne mange – lige fra de imposante bjerge i vest over den flade prærie i Midtvesten til det gamle USA på Østkysten. Og så må vi naturligvis ikke glemme smukke  og vilde Alaska, landets nordligste og suverænt største stat målt på areal.

Er du til storbyferie, er det naturligvis skyskraberne i den amerikanske metropol New York, der kalder. Er du mere til smuk natur og dyreliv, har landet et utal af storslåede nationalparker som Yellowstone, Yosemite og mange andre, der er sat i verden af staten til at beskytte dyrene og al den flotte natur i parkerne. Så tag på eventyr i USA og få en uforglemmelig rejse. Her kan du læse mere om alle vores rundrejser med dansk rejseleder til USA.

usa - yosemite national park_storslaaet natur_05
alaska_bjoern_03 usa - wyoming_yellowstone national park_geyser_07

17. Stå til søs og oplev verden på et krydstogt

Krydstogter er en nem og ligetil rejseform, som flere og flere har taget til sig i løbet af de seneste år. Nye ruter, nye destinationer og større og flottere skibe kommer hele tiden til, så vi tror kærligheden til rejseformen fortsætter i det kommende år, for det er en fantastisk måde at opleve verden på. Skibene er i mange tilfælde flydende luksushoteller med en tjener på hver hånd, shows i teatret, musik, afslapning og god mad inspireret af hele verden.

celebrity reflection_skib udvendigt_03
new zealand - marlborough sounds_mennesker_01 alaska celebrity_tracyArmfjord_03

Stjernegaards krydstogter

Drømmer du om at tage på krydstogt i 2023 i vores del af verden, så læs mere om vores krydstogt Langs Norges kyst til Nordkap med afrejse til sommer. Glæd dig til eventyrlig fjordsejlads mellem stejle klippevægge og smukke fjelde.

Vi har også vores store og længere krydstogter til lande som Australien og New Zealand eller Alaska og ikke mindst et transatlantisk krydstogt med start i New York og besøg i både Canada, Grønland og Island.
Her kan du læse mere om alle vores krydstogter til hele verden.

norge_geirange fjord_03
norge_nordkap_01 alaska celebrity_tracyarmfjord_04

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi håber, du blev inspireret til din næste ferierejse ved at læse med her, og at du måske endda besluttede dig for en destination et sted i verden. Hvis det er tilfældet, må du endelig ringe til os. Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig videre og besvare alle dine spørgsmål. Hvis du har lyst, kan du også høre meget mere om vores enkelte destinationer og finde inspiration på vores mange spændende foredrag i 2023. Dem kan du læse mere om på vores hjemmeside.

Vi ønsker dig et rigtigt godt rejseår i 2023!

usa - arizona_grand canyon_mand_02_hf
new zealand - cathedral cove_mennesker_01 new zealand - marlborough sounds_05

Et udvalg af vores rejser

NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

På dette polynesiske krydstogt udforsker vi det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke.

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
kotor1

En tidsrejse gennem Sydbalkan Kosovo, Nordmakedonien, Albanien, Montenegro & Kroatien Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev fem sider af Sydbalkan på en historisk tidsrejse gennem Kosovo, Nordmakedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien.

15-25 deltagere
Afrejsedato
02. sep. 2024 kr. 13.490 Få pladser tilbage
16. sep. 2024 kr. 12.990 Udsolgt
30. sep. 2024 kr. 12.990
21. apr. 2025 kr. 13.490
01. sep. 2025 kr. 13.990
15. sep. 2025 kr. 13.990
Se rejse
Egypten Karnak Tempel Cc

Nefer Nefer Egypten Rundrejse med dansk rejseleder

5000 års historie: Pyramiderne i Giza med Tutankhamons guldskat og flodkrydstogt på Nilen til Kongernes Dal, Luxor og Aswan. 

4.6   (96 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. okt. 2024 kr. 17.990
19. okt. 2024 kr. 17.990
26. okt. 2024 kr. 18.990
02. nov. 2024 kr. 18.990
16. nov. 2024 kr. 18.990
08. feb. 2025 kr. 18.990
15. feb. 2025 kr. 17.990
01. mar. 2025 kr. 17.990
08. mar. 2025 kr. 17.990
22. mar. 2025 kr. 17.990
05. apr. 2025 kr. 17.990
Se rejse
peru - machu picchu_48

Toppen af Peru Peru Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Ballestasøerne, Colcakløften, Titicacasøen, Cusco, Machu Picchu, m.m. Rejs med Peru Rail hen over Altiplano'en.

4.9   (510 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. jul. 2024 kr. 39.900 Udsolgt
20. sep. 2024 kr. 36.900 Garanteret
27. sep. 2024 kr. 36.900 Garanteret
09. okt. 2024 kr. 36.900 Garanteret
07. mar. 2025 kr. 36.900
26. mar. 2025 kr. 37.800
28. mar. 2025 kr. 36.900 Få pladser tilbage
23. apr. 2025 kr. 36.900
09. jul. 2025 kr. 39.900
10. sep. 2025 kr. 36.900
17. sep. 2025 kr. 36.900
26. sep. 2025 kr. 36.900
03. okt. 2025 kr. 36.900
Se rejse
NYHED! egypten - giza pyramiderne_og_sphinx_02

Egyptens hjerte – Cairo og krydstogt på Nilen Egypten Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev et skønt flodkrydstogt med dansk rejseleder gennem den oldgamle egyptiske kultur med bl.a. pyramiderne i Giza, vestbredden i Luxor med templer og gravkamre i Kongernes Dal - og to overnatninger i Cairo. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
12. okt. 2024 kr. 15.990
09. nov. 2024 kr. 15.990
01. feb. 2025 kr. 14.990
22. feb. 2025 kr. 14.990
15. mar. 2025 kr. 13.990
29. mar. 2025 kr. 14.990
Se rejse
Groenland Ilulissat Gletsjer Cc

Eventyrlige Vestgrønland Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Grønlands smukke vestkyst til lands og til vands med ophold i Kangerlussuaq, Nuuk og Ilulissat, inkl. udflugter til bl.a. Indlandsisen, Oqaatsut eller Eqigletsjeren og sejlture i Isfjorden.

5   (8 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
07. aug. 2024 kr. 35.995 Udsolgt
11. sep. 2024 kr. 33.915 Billund
Se rejse
vietnam - vietnan_befolkning_rismark_01

Fra nord til syd Vietnam Rundrejse med dansk rejseleder

Sejl i Halongbugten, oplev millionbyer, charmerende Hoi An og Mekongdeltaet. Vietnam med det hele - dansk rejseleder.

4.8   (481 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
23. okt. 2024 kr. 24.490 3 pladser tilbage
20. dec. 2024 kr. 26.990 Garanteret
14. jan. 2025 kr. 24.990
04. feb. 2025 kr. 25.490
11. feb. 2025 kr. 25.490
18. feb. 2025 kr. 24.990
25. feb. 2025 kr. 24.990
04. mar. 2025 kr. 24.990
11. mar. 2025 kr. 24.990
18. mar. 2025 kr. 24.990
25. mar. 2025 kr. 25.490
08. apr. 2025 kr. 25.490 Garanteret
21. okt. 2025 kr. 24.990
16. dec. 2025 kr. 26.990
Se rejse
Diskobugten_sol nedgang_01

I midnatssolens skær · 2025 Grønland Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Grønland, og nyd den arktiske sommer på en veltilrettelagt rundrejse med overnatning i Nuuk, Ilulissat og ved Eqi-gletsjeren. Sejl ud på isfjorden, se gletsjere, og oplev autentiske bygder - alt sammen i midnatssolens smukke blide skær.

5   (6 anmeldelser)
10-23 deltagere
Afrejsedato
20. jun. 2025 kr. 37.495
11. jul. 2025 kr. 38.495
25. jul. 2025 kr. 38.495
Se rejse
australien - koala_05

På eventyr i Australien Australien Rundrejse med dansk rejseleder

En klassisk rundrejse til det østlige og centrale Australiens højdepunkter og Sydney. Australien uden kompromiser.

4.7   (196 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
29. okt. 2024 kr. 62.990 Udsolgt
06. jan. 2025 kr. 64.990
04. feb. 2025 kr. 64.990
11. mar. 2025 kr. 64.990
Se rejse
New Zealand Mount Cook Cc

På eventyr i New Zealand New Zealand Rundrejse med dansk rejseleder

En kompromisløs rejse inklusive udflugter. Oplev Milford Sound, Abel Tasman National Park og kør med TranzAlpine.

4.7   (178 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
30. okt. 2024 kr. 57.990
07. jan. 2025 kr. 59.990 1 ledig plads
07. feb. 2025 kr. 59.990
14. feb. 2025 kr. 59.990
29. okt. 2025
Se rejse

Andre læste også

thailand - 500 rai floating resort_11
Artikel

Glamping: Sådan har du ikke oplevet Thailand før

Læs artikel
galapagos_leguan_43
Guide

Øhop eller krydstogt? Galápagos til dit temperament

Læs artikel
sydafrika - garden route_strand_02
Guide

Eminent efterår: Her skal du rejse til i september, oktober og november

Læs artikel

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)