sossusvlei_01
Namibia - Rundrejse med dansk rejseleder

En rejse i forunderlig skønhed

4,6 (19 Anmeldelser)
17 dage fra 37.900 kr.

En rejse i forunderlig skønhed

Et uforglemmeligt eventyr gennem ørken og savanne

Ét sted er der rustrøde sanddynger så langt øjet rækker. Et andet sted forvandles ørkenen til et spydigt månelandskab, som trods sit bidske udseende ikke er til at stå for. Halvvejs mod nord ligger 700 meter høje kampesten plantet midt på en flad slette. Lidt længere væk er bjergtoppene helt fladtrykte. Og så er der næsehornene, elefanterne og alle vennerne, der huserer ved vandhullerne i Etosha og et godt stykke ind i Kalahariørkenen.  

Namibia har tilladt sig at brede sig, men det gør nu ikke noget. Det store show af landskaber, der underholder os mellem destinationerne, er halvdelen af oplevelsen, og vi kommer ikke til at kede os. På trods af at her er næsten mennesketomt, oplever vi ’wild west’-stemning med tyske undertoner såvel som ældgamle kulturer, der stadig holder traditionerne i hævd. Vi kommer tæt på de vilde dyr, og måske møder vi endda det sorte næsehorn.

Efter hovedstaden Windhoek drager vi ud i Kalahariørkenen, hvor den første safari venter. Fra den halvtørre ørken sætter vi kursen mod Namibørkenens gigantiske sandkasse. Her skal vi se nogle af verdens største sandbjerge og en skov af døde træer, der måske bliver det smukkeste, vi nogensinde har set. Fra ørkenen tager vi videre til kolonitidsbyen Swakopmund, der emmer af tysk charme med alt, hvad det indebærer, og herfra går turen nordpå.

Vi kommer forbi gigantiske granitbjerge, der tårner op i et ellers fladt landskab, vi møder stammefolk og buskmænd, der lever efter ældgamle skikke, og vi ser flere tusinde år gammel kunst på klippesider og kampesten. I Etosha Nationalpark følger vi dyrenes til tider festlige hverdag, når vi kører fra vest til øst, forbi en af verdens største saltsletter.

I byerne bor vi på gode hoteller, mens vi indlogeres på ægte afrikanske lodges, når vi befinder os ude i den vilde natur. Solnedgangen over ørken og savanne er i en klasse for sig, og selv når mørket falder på, kan vi være heldige at se antiloper og næsehorn, som kigger forbi lodgen til en aftensnack.

Namibia er en fascinerende blanding af det vilde vest, tyske traditioner, afrikansk stammekultur og vildt dyreliv. Vi rejser i en lille gruppe i selskab med en erfaren dansk rejseleder, og trods til tider lange distancer har vi valgt at køre fra sted til sted for ikke at gå glip af de skiftende, gudesmukke landskaber. En tur til Namibia kan ikke sidestilles med noget andet – og vi vil gerne garantere jer en uforglemmelig oplevelse og en række ’naturchok’. 

Forlæng rejsen ved Victoria Falls

Nu, hvor I alligevel befinder jer på det afrikanske kontinent, har I måske lyst til endnu flere eventyr. Vi arrangerer gerne en forlængelse til det fantastiske Victoria Falls, der ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia.

Forlængelsen er uden dansk rejseleder, og I har en enkelt nat i Windhoek, inden I flyver til Victoria Falls og indlogerer jer for 2 nætter på det legendariske The Victoria Falls Hotel, hvor kolonistilen blomstrer, og hvor der serveres High Tea og Gin and Tonic på Stanley's Terrace med udsigt til vanddampene fra et af verdens største vandfald. Vi tilbyder 4 spændende udflugter ved Victoria Falls, herunder en unik helikoptertur henover de frådende vandfaldx

Rute og højdepunkter

namibia_forunderlig skoenhed_02 Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Windhoek Windhoek
1
Højdepunkter
Vi kører gennem savanne til byen, fornemmer de tyske aner i den lille hovedstad og tager et kig på Namibias historie på byens museum.

1 nætter i Kalahariørkenen Kalahariørkenen
1
Højdepunkter
Turen går gennem rødbrune landskaber, forbi quiver trees og rå natur. Vi tager på game drive i solnedgangen og sanser Kalahariørkenens dufte og lyde.

2 nætter i Sossusvlei Sossusvlei
2
Højdepunkter
Vi skal bestige de kæmpemæssige sandbjerge mens morgensolen kaster skygger, se de døde træer i Deadvlei og udforske Sesriem Canyon.

2 nætter i Swakopmund Swakopmund
2
Højdepunkter
Vi kører gennem månelandskaber og ørken til Swakopmund, der emmer af tysk kultur. Katamarantur med kig til sæler, delfiner og flamingoer.

2 nætter i Erongo Mountains Erongo Mountains
2
Højdepunkter
En tur forbi gigantiske granitblokke i Spitzkoppe og videre til Erongo Mountains, hvor vi møder buskmænd og får et indblik i hverdagen.

1 nætter i Damaraland Damaraland
1
Højdepunkter
I Damaraland indkvarteres vi ved smukke Twyfelfontein, hvor vi ser klippemalerier og besøger et levende museum og ser hulemalerier.

1 nætter i Ugab Valley Ugab Valley
1
Højdepunkter
Vi nyder en dag blandt naturens rå skønheder i Ugab Valley og lægger vejen forbi Himba-folket med den rødmalede hårpragt, når vi kører mod Etosha National Park.

1 nætter i Etosha National Park West Etosha National Park West
1
Højdepunkter
Vi ankommer til Etosha National Park hen på eftermiddagen, hvor vi begiver os ud på en køretur i den sydvestlige del af parken og nyder solnedgangen.

2 nætter i Etosha National Park East Etosha National Park East
2
Højdepunkter
Vi oplever dyrene fra morgen til aften, når de jager og finder mod vandhullerne. Vi kører i åbne safarijeeps og sanser savannens mange dufte og lyde.

1 nætter i Okahandja Okahandja
1
Højdepunkter
Turen går gennem Waterberg, og vi besøger en krokodillefarm på turen til Okahandja.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

En 100 % kompetent, vidende, opsøgende, empatisk, behagelig, omsorgsfuld og humoristisk rejseleder. En livsrejse helt i top.

4,6 (19 Anmeldelser)
namibia Kenya_den afrikanske droem sydafrika_RR katalog forside

Bestil Namibia kataloger

Søger du inspiration til din Namibia rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Sydafrika

En rejse i Regnbuelandet

Rundrejse med dansk rejseleder
Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Madagaskar

Eventyrrejse til myternes ø

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)