Øhop og caribiske strande
Download katalog over rejsen

14 dage fra 22.775 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Mexico Øhop og caribiske strande

Individuel rejse 14 dage fra 22.775 kr.

4.6   (15 anmeldelser)
mexico - Isla Holbox_beach_01

Selvforkælelse på Yucatán

På denne rejse besøger I et par af af Mexicos strandparadiser, hvor I kan opleve de forhistoriske mayaruiner mellem de rolige stunder i vandkanten. I tilpasser jer havskildpaddernes rolige tempo ved de gyldne kyster, nyder livet på en smuk tropeø og har rig mulighed for at atage alt ind, hvad sjælen begærer.

mexico - yucatan_valladolid_01
mexico - Isla Mujeres_delfiner_01

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Ophold på paradisøen Isla Holbox
 • Oplev livet på Yucatánhalvøen
 • Inkl. alle transporter
 • Charmerende hoteller med pool
 • Mulighed for opgraderinger
 • Skræddersy rejsen med udflugter
mexico - Mexico_Isla Holbox_beach_04

Caribisk luksus i Mexico

Allerede fra rejsens begyndelse kommer I helt ned i gear ved Akumal. I nyder godt af det beskedne byliv, de forrygende snorkelmuligheder og det turkisblå Caribiske Hav.

I kan tilkøbe spændende udflugter til mayaruinbyerne Tulum og Coba, hvor I kan beundre den æstetiske byggekunst fra fordoms tid og høre nærmere om livet i de svundne samfund.

Rejsen fortsætter ind i landet til byen Valladolid, hvor I kan tage på hyggelige slentreture, udforske de lokale markeder og opleve områdets naturskønne ferskvandshuller. Her bor I en kort køretur fra mayaruinbyen Chichén Itzá, ét af verdens syv vidundere, som I kan tilkøbe en udflugt til. Det er i sandhed en uforglemmelig oplevelse at se den imponerende pyramide, de gamle boldbaner og få en forståelse for mayaernes store interesse i astrologi.

Rejsen fortsætter tiol det tropiske paradis Isla Holbox. Her er I konstant omringet af gyldne tropestrande, eksotiske drinks, hyggelige gågader og flot natur.

Vi garanterer livsnydelse og forkælelse af sjælen langt væk fra hverdagens trummerum.

Her er rejsen til livsnyderen, der vil opleve Mexicos bedste strande. I undgår de mest turistede kystbyer, bader i Den Mexicanske Golf og Det Caribiske Hav og har gode muligheder for store kulturoplevelser gennem vores udflugtsprogram. Hotellerne er veludvalgte til at honorere tropeferien, og vi har sørget for al transport.

Gør klar til at opleve det fortryllende Yucatán - glæd jer!

Mexico Oehop Caribiske Strande FIT

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Akumal 5 nætter: Akumal 5 Hotel Akumal Caribe Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive
Valladolid 2 nætter: Valladolid 2 Meson del Marques Le Muuch
Isla Holbox 5 nætter: Isla Holbox 5 Villas Paraiso del Mar La Palapa

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

På dette resort ved Akumals kyst er du sikret et fortrinligt All Inclusive-ophold ud til de idylliske sandstrande.

Se hotel
Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Se hotel
mexico - Meson del Marques_tag terasse_01 Inkluderet i prisen
Valladolid

Meson del Marques

Se hotel
mexico - Le Muuch_lounge_01 Opgradering
Valladolid

Le Muuch

Se hotel
mexico - Villas paraiso_strand_01 Inkluderet i prisen
Isla Holbox

Villas Paraiso del Mar

Se hotel
mexico - La palapa_strand_01 Opgradering
Isla Holbox

La Palapa

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Mexico. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

mexico - akumal_strand_04
mexico - Isla Mujeres_hvalhaj_01
mexico - Mexico_Isla Holbox_bådtur_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Akumal

Mens I krydser Atlanten i retning mod Yucatán i Mexico, kan I glæde jer til at blive dus med halvøens bedste strande. I lander i lufthavnen i Cancún og bliver hentet og kørt til rejsens første destination, strandområdet Akumal ud til Det Caribiske Hav.

De næste fire dage står i solens tegn, mens I nyder livet ved det simple byområde, de smukke, hvide strande og den flotte natur. Glæd jer til god mad, eksotiske drinks og til at komme på bølgelængde med vand og sand på Yucatán. 

Her skal i bo

Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

Mexico Oehop Caribiske Strande FIT
mexico - akumal_strand_04 mexico - yucatan_chichen itza_03

Dag 2-5

Strandferie og havskildpadder

Akumal er kendt for de gode snorkelmuligheder, og I kan snildt komme til at bruge mange timer på at udforske livet under vandoverfladen.

Mens I nyder det klare badevand eller sipper til de kolde drinks, kan I regne med afslappet selskab. På mayasprog betyder ’Akumal’ nemlig skildpaddernes sted, og de skjoldklædte beboere har i årevis fundet tryghed her ved Akumals kyst.

Når det lykkes jer at løsrive tæerne fra det bløde sand, kan I sætte tid af til at komme lidt ud i omgivelserne og se, hvad området ellers byder på. Tag på udflugt til en af områdets forhistoriske mayabyer som Tulum ud til Det Caribiske Hav. Her kan I spejde ud over havet fra templerne fra toppen af klipperne, men I kan også tage på udflugt i junglen til Coba, bestige den gamle mayapyramide og få en forrygende udsigt over det enorme skovområde.

I kan også besøge den større ferieby, Playa del Carmen, godt tre kvarters kørsel nordpå langs kysten. Der er masser af gode restauranter og en stemningsfuld strandpromenade, og herfra går der mange gange om dagen en færge til øen Cozumel lidt ud fra kysten.

Her finder I skønne lagunesystemer, masser af flotte havdyr og frodige naturparker – det er eventyret værd for naturelskeren!

 • Morgenmad

Her skal i bo

Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

mexico - Akumal_strand_07
mexico - Akumal_strand_05 mexico - Akumal_skildpadde_04

Yucatán byder jer velkommen til Mexico! I lægger ud i strandferiens tegn under palmerne ved Akumal.

Dag 6

Akumal – Valladolid

Efter fire dage i strandferiens tegn fortsætter rejsen i dag ind i landet til Valladolid.

Den verdensberømte Chichén Itzá-mayaruinby ligger tre kvarters kørsel uden for byen, og I har mulighed for at opgradere til et dejligt resort inde i den forhistoriske ruinby. Her bor I midt i den frodige natur med blot en kort gåtur til de berømte mayamonumenter, som I således kan opleve fra morgenstunden uden for de mest turistede tidspunker.

Hvis I ikke ønsker at opgradere, indlogerer I jer på et skønt hotel centralt i Valladolid. Her kan I få indblik i det lokale liv på Yucatán på byvandringer i de hyggelige gågader til byens højdepunkter. Især vibrerer livet i gaden Calzada de los Frailes, hvor farverige bygninger og højt humør får byen til at boble, og som i mange andre af Mexicos mest charmerende byer er den flotte katedral ved den centrale plads også et besøg værd. Den er bygget på stedet, hvor der engang stod en mayapyramide, og stenene fra det gamle mayamonument blev brugt i opførelsen af katedralen.

Her i bymidten finder I også hyggelige butikker og gode restauranter, og hvis I lader duftene styre jeres vej rundt i byen, finder I hurtigt hen til et af de charmerende markeder. Her kan I prøve lokale delikatesser eller købe eksotiske frugter fra egnen og lokalt håndværk til minde om rejsen.

Yucatán er berømt for de naturskabte ferskvandshuller skabt af sammenstyrtede klipper og årevis af regn, og fra Valladolid har I gode forudsætninger for at opleve disse flotte naturfænomener.

Faktisk kan I opleve et af dem, Zaci-cenoten, inde i selve byen, men I kan også leje cykler og komme ud til flere af de naturskønne bassiner. Husk badetøj!

Når sulten melder sig, kan I gå på opdagelse i menukortene i byens restauranter og eventuelt prøve lokale retter som lomitos de Valladolid, en svinekødsret i frisk tomatsovs. Men her er naturligvis også alle de største, mexicanske klassikere, som fuldender enhver rejse til Mexico.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - Meson del Marques_tag terasse_01 Inkluderet i prisen
Valladolid

Meson del Marques

mexico - Le Muuch_lounge_01 Opgradering
Valladolid

Le Muuch

På jeres byvandringer i Valladolid bør I lægge vejen forbi Zaci-cenoten, der ligger som et naturskønt åndehul midt i byen

mexico - Valladolid_Zaci cenote_01 mexico - Valladolid_gade_01

Dag 7

Ét af verdens vidundere

Uanset om I har valgt at bo i Valladolid eller i udkanten af Chichén Itzá, er der én altoverskyggende oplevelse i vente.

Hvis I tilkøber udflugten, får I en guidet tur til mayaruinbyen, der er udpget som både verdensarv og ét af verdens syv vidundere. Det er det mest berømte stykke mayakulturarv, og på sin samtid var det en af de mest magtfulde mayabyer på Yucatán med op mod 50.000 indbyggere.

Chichén Itzá er især kendt for den velbevarede 30 meter høje pyramide, der blev bygget i byens storhedstid omkring år 800 til 1200. Her er dog også meget andet at se. På den enorme boldbane, én af syv i byen, kan I prøve at forestille jer, hvordan mayaerne konkurrerede og afholdt ritualer for mere end 1.000 år siden. Dengang kunne det bogstaveligt talt betyde liv eller død at være på det forkerte hold. At tyde ud fra symboler og stenudskæringer langs banen mener man, at et nederlag kunne medføre en ofring til guderne.

Gå en tur i området og oplev de mange andre ruiner, templer og de ældgamle udsmykninger, man stadig kan se på flere af de gamle stenfacader. Mayaerne gik meget op i astrologi, og af den grund er det især værd at se det gamle observatorium, hvorfra de spejdede mod himlen efter sol, måne og stjerner.

Kan I ikke få nok af fortællingen om mayaerne, kan I også besøge Ek’ Balam, mayaruinbyen omkring en halv times kørsel nord for Valladolid.

Her er også masser af gamle monumenter, og det er endda muligt at bestige pyramiden. Kombinér eventuelt udflugten med en badetur i en af områdets skønne cenoter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - Meson del Marques_tag terasse_01 Inkluderet i prisen
Valladolid

Meson del Marques

mexico - Le Muuch_lounge_01 Opgradering
Valladolid

Le Muuch

mexico - yucatan_chichen itza_16
mexico - Chichen itza_ruin_01 mexico - Chichen itza_ruin_02

Chichén Itzá imponerer ikke kun med den berømte pyramide (øverst). Gå på opdagelse i den forhistoriske mayaruinby og se også observatoriet (nederst tv.) og Krigerens Tempel (nederst th.)

Dag 8

Valladolid - Isla Holbox

Efter nogle dage med storslåede kulturoplevelser og hyggelige byvandringer går rejsen påny mod strandparadiset.

I bliver kørt til kystbyen Chiquilá, hvor der venter en 30 minutters sejltur til den aflange ø, Isla Holbox, hvor I skal tilbringe de næste fem dage.

På Isla Holbox er I komplet afskærmet fra alverdens stress og jag. Trafikken er skruet ned til det minimale, og man kommer rundt i de små sandbelagte gader på gåben, cykel eller små golfvogne. Her bor I på et hotel tæt ved kysten, så I aldrig har langt til en dukkert i Den Mexicanske Golf, og når det kribler I benene efter naturoplevelser, er der masser af frodig mangroveskov at gå på opdagelse i.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - Villas paraiso_strand_01 Inkluderet i prisen
Isla Holbox

Villas Paraiso del Mar

mexico - La palapa_strand_01 Opgradering
Isla Holbox

La Palapa

mexico - Mexico_Isla Holbox_beach_06

Dag 9-13

Bilfri ø og flot natur

Mantraet på Isla Holbox er uden tvivl livsnydelse, og det er heldigvis ingen svær profeti at opfylde.

I har masser af tid til at begrave tæerne i det bløde strandsand og gå hyggelige ture, og vil I ned under havoverfladen, egner snorkelmulighederne sig lykkeligvis til netop det.

Hvis I forhører jer på hotellet, er der masser af udflugter at tage på. Rejser I mellem juni og september, kan I komme ud at svømme med hvalhajen, der driver roligt rundt i havet ud for kysten i disse måneder. I kan også komme ud og se delfiner, rokker, flamingoer og pelikaner og generelt nyde naturen, der trives godt her på den rolige ø fri for bylivets forurening.

Hjemme i byen på ferieøen er det befriende roligt at spankulere rundt i de smalle sandgader med farverige byhuse til alle sider. Her finder I gode restauranter, og især specialiserer de sig i at tilberede fiskedelikatesser lavet på fiskernes friske fangst fra Golfen, men I skal heller ikke lede længe efter de velkendte, mexicanske klassikere.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - Villas paraiso_strand_01 Inkluderet i prisen
Isla Holbox

Villas Paraiso del Mar

mexico - La palapa_strand_01 Opgradering
Isla Holbox

La Palapa

mexico - Mexico_Isla Holbox_beach_05
mexico - Mexico_Isla Holbox_Gågade_01 Isla Holbox Beach Gaagade 01

Det er nemt at omstille sig til livet på Isla Holbox. Øen er forskånet for storbyens intensitet, og her kommer man rundt på gåben, cykel eller små golfvogne.

Dag 14

Hjemrejse

Rejsen har nået sin sidste dag, men I kan nå en sidste dukkert i havet, får I kysser palmerne farvel, og det er blevet tid til hjemrejse. I sejler fra Isla Holbox mod fastlandet, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark efter 12 gode dage i Mexicos kultur og natur.

 • Morgenmad

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

LHN

Louise Holm Nielsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_08 2

Fra kyst til kyst Costa Rica Individuel rejse

Caribisk stemning, vilde vulkaner, bedårende Manuel Antonio National Park og Monteverdes tågeskov. 

San José (2 nætter) Puerto Viejo de Talamanca (4) Arenal (2) Monteverde (2) Manuel Antonio (3)
mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
costa rica - monteverde_jungle_rapelling_08

Naturens skattekammer Costa Rica Individuel rejse

Rafting, vandring, vandfald og livsnyderi i ét skønt Costa Rica-miks. Afslut rejsen på en af Costa Ricas bedste strande.

San José (2 nætter) Pacuare (2) Arenal (3) Rio Celeste (2) Tamarindo eller Carillo (5)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)
mexico - Isla Mujeres_strand_01

Øhop og caribiske strande Mexico Individuel rejse

Nyd strandferien på Yucatánhalvøen, hvor flotte koralrev, havskildpadder og puddersand er ren dagligdag. Med ophold i Valladolid nær Chichén Itzá. 

Akumal (5 nætter) Valladolid (2) Isla Holbox (5)
mexico - chichen itza

Essensen af Yucatán Mexico Individuel rejse

Oplev det idylliske Mexico: Kom helt ned i tempo på de indbydende strande, oplev verdensvidunderet Chichén Itzá og få store naturoplevelser på Yucatán.

Playa del Carmen (4 nætter) Mérida (3) Tulum (5)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)