Det bedste af Mexico
Download katalog over rejsen

15 dage fra 24.620 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Mexico Det bedste af Mexico

Individuel rejse 15 dage fra 24.620 kr.

4.6   (15 anmeldelser)
mexico - mexico city_musik_01

Mexicos greatest hits

Mexico er et tagselvbord af oplevelser, og på denne komplette rejse kommer I hele paletten rundt! I vandrer i fodsporene på aztekere og mayaer, oplever kulturarven fra de spanske kolonister, og så snart sulten melder sig, kan I kickstarte sanserne med friske avocadoer, velkrydrede moler og pandekager i alle afstøbninger.

mexico - Mexico city_02
mexico - palenque_maya tempel_07

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Kom hele Mexico rundt
 • Kombiner hovedstaden med Yucatán
 • Inkl. alle transporter
 • Inkl. fly Mexico City-Tuctla
 • Centrale og charmerende hoteller
 • Skræddersy rejsen med udflugter
mexico - akumal_strand_03

Mexico rundt med Stjernegaard i ryggen

Rejsen begynder i Mexico City, hvor I har tre dage til at spadsere i de hyggeligste kvarterer, besøge de største seværdigheder og blive dus med den latinamerikanske levevej.

Rejsen fortsætter mod Yucatán med ophold undervejs i landets mest charmerende byer. Mellem byhoppene taber I pusten ved den dramatiske Sumidero-kløft, bader i de azurblå Agua Azul-vandfald og oplever den storslåede mayaruinby, Chichén Itzá, ét af verdens syv vidundere.

I San Cristóbal slentrer I side om side med den indfødte mayabefolkning, som endnu har hjemme i det bjergrige område. I bruger UNESCO som rejseguide, når I besøger de mytiske mayaruiner ved Palenque, og i byen Campeche dykker I ned i den verdensarv, som forter, bymure og kanoner i mange år beskyttede mod Caribiens pirater. I runder også Yucatáns bud på en storby, Mérida, og rejsen slutter i havskildpaddernes tempo med tre nætter ved Akumals sandstrande ved Det Caribiske Hav.

Mexico rundt med Stjernegaard i ryggen

Vi har tilrettelagt ruten fra hovedstaden til Yucatánhalvøen, så I har god tid i de mest charmerende byer og oplever de største naturfænomener og vigtigste mayamonumenter. I bor på gode hoteller, og vi har sørget for transporten til alle de største mexicanske hits.

Tag på egne eventyr i storbyen eller vælg ud fra vores fyldige udflugtsprogram – der er noget til alle sanser!

I Mexico City har vi et fyldigt udflugtsprogram, og vi har også spændende udflugter på Yucatán fra Akumal og Campeche. Intet andet sted i verden går gastronomi, kultur og historie så godt i spænd på én gang – glæd jer til at opleve alt det bedste fra Mexico!

mexico - Mexico_Det bedste af mexico FIT.jpg

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Mexico City 3 nætter: Mexico City 3 Hotel Majestic NH Collection Centro Histórico Zocalo Central
San Cristóbal de las Casas 2 nætter: San Cristóbal de las Casas 2 Diego de Mazariegos
Palenque 2 nætter: Palenque 2 Hotel La Aldea Chan-Kah Resort Village
Campeche 1 nætter: Campeche 1 Misión Campeche
Mérida 2 nætter: Mérida 2 Casa del Balam
Akumal 3 nætter: Akumal 3 Hotel Akumal Caribe Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Facade By Night Opgradering
Mexico City

NH Collection Centro Histórico

I hjertet af Mexico City ligger NH Collection Centro Histórico.

Se hotel
Facade Inkluderet i prisen
Mexico City

Hotel Majestic

Se hotel
Zocalo Central Opgradering
Mexico City

Zocalo Central

Se hotel
Courtyard Inkluderet i prisen
San Cristóbal de las Casas

Diego de Mazariegos

Se hotel
mexico - palenque - hotel la aldea_pool_02 Inkluderet i prisen
Palenque

Hotel La Aldea

Se hotel
Pool And Main Building Opgradering
Palenque

Chan-Kah Resort Village

Se hotel
mexico - campeche - Mision Campeche_facade_01 Inkluderet i prisen
Campeche

Misión Campeche

Se hotel
mexico - merida - merida casa del balam_pool_02 Inkluderet i prisen
Mérida

Casa del Balam

Casa del Balam ligger centralt i Yucatánhalvøens største by Mérida, og her venter et dejligt ophold både inde- og udenfor hotellets mure.

Se hotel
Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Se hotel
Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til XXX-TEMPCONTENT. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

mexico - akumal_skildpadde_01_hf
mexico - mexico city_zocalo_01
mexico - Oaxaca_park_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Mexico City

Efter en flyvetur over Atlanten fra Danmark er I fremme i Mexico City, hvor vores samarbejdspartner står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt i hovedstaden, hvor seværdighederne breder sig lige uden for døren. Det kan I glæde jer til at opleve de næste dage!

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Mexico City

Hotel Majestic

Facade By Night Opgradering
Mexico City

NH Collection Centro Histórico

Zocalo Central Opgradering
Mexico City

Zocalo Central

mexico - Mexico_Det bedste af mexico FIT.jpg
mexico - mexico city_cathedral_HF_01 mexico - palenque_maya tempel_11

Dag 2-3

Det bedste af Mexico City

Den mexicanske hovedstad er fuld af historie og spændende facetter.

Mexico City var hovedstaden i det gamle Aztekerrige, og det fortsatte den med at være, da de spanske kolonister erobrede landet i 1500-tallet. Det har skabt en by fuld af kolorit og blandingskulturer i alt fra arkitektur, kunst og gastronomi, og det gør heldigvis kun byen mere interessant.

Fra I bevæger jer ud ad hoteldøren, er listen over ting, I kan opleve, nærmest uendelig lang, og vi har masser af forslag til jer i vores fyldige udflugtsprogram.

I kan komme på byvandring til byens arkitektoniske højdepunkter. Besøg den enorme zókalo, byens åndelige centrum gennem mange århundrede, hvor I også finder katedralen og regeringspaladset med Diego Riveras berømte vægmalerier.

Mexico City er også rig på hyggelige kvarterer med stemningsfulde gågader og farverige byhuse. Besøg Coyacán-kvarteret, hvor I kan se den berømte maler Frida Kahlos barndomshjem i iøjnefaldende koboltblå farve og slentre forbi de gamle kolonitidshuse fra 1600-tallet.

I de velhavende bydele Condesa og Roma Norte kan I følge de grønklædte gader til de hyggelige parker. Det er et oplagt sted at gøre holdt på en af bydelenes mange gode caféer eller tage en kop kaffe lavet på landets berømte bønner med på gåturene.

Sulten melder sig hurtigt i hovedstaden, når I gang på gang passerer spisestederne, der gerne lader duften af deres velkrydrede retter slippe ud i gaderne.

På hvert et gadehjørne venter den næste tacoshop, og restauranterne dyster om, hvem der folder den bedste tortilla, quesadilla eller enchilada.

Hvis madoplevelserne er i højsædet for jer, anbefaler vi vores udflugt til den nærliggende by, Puebla, også kendt som Mexicos gastronomiske hovedstad. Den UNESCO-beskyttede by er hjemstavn for den mest berømte mexicanske mole, mole poblano, såvel som de mexicanske klassikere chiles en nogada og chalupa. Det er virkelig et eventyr for sanserne!

For historieconnaisseuren er det et must at lægge ruten forbi Chapultepec-parken, hvor I finder det berømte antropologiske museum. Glasmontrerne er fyldt med historiske levn fra Aztekerriget, forhistoriske mayasamfund og artefakter fra den spanske kolonisering.

Vil I virkelig overrumples af aztekisk kulturarv, bør I tage på udflugt til de UNESCO-beskyttede sol- og månepyramider et stykke udenfor byen, hvor I hører nærmere om det forhistoriske samfund, ældgamle ritualer og livet, før spanierne kom.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Mexico City

Hotel Majestic

Facade By Night Opgradering
Mexico City

NH Collection Centro Histórico

Zocalo Central Opgradering
Mexico City

Zocalo Central

mexico - mexico city_cykel_01
mexico - Mexico city_03 mexico - mexico city_restaurant_01

Dag 4

Mexico City, Sumidero-kløften og San Cristóbal

I dag går rejsen videre til næste by.

Fra lufthavnen i Mexico City flyver I til Tuxtla, hvorfra I drager mod bjergene og byen San Cristóbal de las Casas. Undervejs stifter I bekendtskab med et af Mexicos naturvidundere, Sumidero-kløften.

Den dybe kløft løber 13 kilometer gennem en stor naturpark bestående af områder med frodig regnskov, grønne sletter og fyrretræ- og egetræsskove. Der knytter sig en dramatisk fortælling til de i dag så idylliske omgivelser.

Ifølge én historie ankom de spanske erobrere til området, hvor det lykkedes de lokale indianersamfund at holde stand i en rum tid, men da nederlaget var uundgåeligt, valgte de at kaste sig ud over klipperne frem for at overgive sig til spanierne.

I dag hersker der fred og ro i området, og det kan I nyde, når I tager på sejltur på floden, der løber mellem klippesiderne i bundet af kløften.

Fra vandet kan I holde øje med bredderne og spejde efter de farverige fugle i trætoppene eller truede skildpaddearter i vandkanten.

Fra Sumidero-kløften bliver I kørt til jeres hotel i San Cristóbal de las Casas oppe i bjergene, hvor I bor centralt med et godt udvalg af fine restauranter indenfor gåafstand.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
San Cristóbal de las Casas

Diego de Mazariegos

Tilkøb udflugter

mexico - sumidero canyon_05
mexico - sumidero canyon_baad_01 mexico - sumidero canyon_aligator_03

Dag 5

På opdagelse i bjergbyen San Cristóbal

San Cristóbal forputter sig mellem bakker og bjerge, og her oplever I en by, der har udviklet sig i sit helt eget tempo.

Der er skruet ned for tempoet, og det fornemmes på slentreturene gennem de brostensbelagte gader og forbi de mange farverige byhuse.

Her blander I jer med den lokale mayabefolkning, der færdes i gaderne i deres flotte, hjemmebroderede klæder og tager venligt imod jer i deres boder på byens stemningsfulde markeder. Her kan I købe lokalt håndværk som klæder, keramik og smykker og måske smage på nogle af de hundrede år gamle madopskrifter.

San Cristóbal de las Casas har en helt særlig plads i lokalbefolkningens historie. Faktisk stammer hele ’de las Casas’ delen af bynavnet fra præsten Bartolomé de las Casas, der aktivt kæmpede for rettigheder for indianske folk. Byen var også hjem for den danske arkæolog Frans Blom frem til hans død i 1963. Han viede sit liv til at forske i mayaerne levevis, og I kan kigge indenfor i hans hjem, som i dag er et museum.

Det er ikke kun mayahistorie, I kan opleve her i byen. Spanske kolonister har efterladt deres præg i de flotte monumenter som Santo Domingo-barokkirken og den orange katedral ved zókaloen. Besøg byens museer, hvis I vil høre mere om områdets fortælling om mayaer og koloniseringen.

Udenfor San Cristóbal kan I besøge de mindre byer Chamula og Zinacantán, som næsten udelukkende befolkes af mayaer og giver et spændende indblik i det moderne mayaliv.

I kan også sætte tid af til naturoplevelser med en tur til El Arcotete, hvor en flod efter årevis af insisterende rislen har tiltvunget sig vej gennem et bjerg midt i den frodige natur.

Nyd de skønne vandreture og overvej også et besøg i Huitepec-naturreservatet i udkanten af San Cristóbal, hvor masser af forskellige fuglearter skræpper om kap i trætoppene.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Courtyard Inkluderet i prisen
San Cristóbal de las Casas

Diego de Mazariegos

Tilkøb udflugter

mexico - Mexico_San Cristóbal de las Casas_katedral_01
mexico - san cristobal de las casas_frans bloms hjem_01 mexico - san cristóbal de las casas_gade_04

Dag 6

Agua Azul og Palenque

Rejsen går i dag videre til Palenque og I skal tidligt ud af fjerene!

I kører fra jeres hotel i San Cristóbal kl. 03.30 om morgenen, hvor der vil være privat transport fra hotellet til byens busstation og herfra med bus til Palenque busstation, inden I bliver transporteret til jeres hotel i Palenque. Hele turen tager omkring otte timer og kan godt være en strabadserende tur med ujævne veje.

Undervejs venter dog endnu et af Mexicos store naturfænomener. Når I nyder morgenmaden, må I således minde hinanden om at have strøm på telefonen eller batterier i kameraet, så I er klar til at forevige jeres minder ved Agua Azul.

Vandfaldene er nærmest prototypen på et naturskabt vandparadis. Her er ikke tale om mange meter høje vandfald fra enorme klippesider – i stedet er det en serie af mindre vandfald i trappeinddelte plateauer, hvor vandet bruser fra trin til trin og danner en perlerække af swimmingpools her midt i den frodige skov.

Vandets badeindbydende azurblå farve skyldes den særlige sammensætning af mineraler i vandet, og heldigvis er der skilte, der udpeger de steder, hvor I kan hoppe i og på egen hud opleve dette skønne naturvidunder.

Fra vandfaldene kører I videre til Palenque. Byen ligger midt i regnskoven, så her giver brøleaber og tropefugle gerne deres besyv med i lydbilledet.

I bor på et glimrende 4-stjernet hotel i et afslappet område lidt udenfor byen.

Her er en håndfuld restauranter, så I kan roligt regne med at sætte endnu et kryds på jeres bucketlist over mexicanske delikatesser, inden dagen er omme.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - palenque - hotel la aldea_pool_02 Inkluderet i prisen
Palenque

Hotel La Aldea

Pool And Main Building Opgradering
Palenque

Chan-Kah Resort Village

mexico - cataratas de agua azul_vandfald_10

Dag 7

I mayaernes fodspor

Når man opholder sig i Palenque er der én altoverskyggende oplevelse, som I ikke må gå glip af, nemlig mayaruinbyen af samme navn lidt udenfor byen.

Det forhistoriske samfund havde sin storhedstid omkring år 600 til 800, og man er ikke helt klar over, hvorfor byen blev forladt.

Siden indbyggerne drog videre, så junglen sit snit til på ny at absorbere byen, og det har skabt de eventyrlige rammer, hvor de gamle templer og paladser dukker pludseligt op mellem regnskovens blade.

Ruinbyen er udpeget som verdensarv af UNESCO, og på sin samtid havde den stor betydning for mayaerne. Det var en af de mest veldrevne byer i området, og den havde stærke relationer til flere af mayaernes mest magtfulde byer på Yucatán. Efter byen blev forladt, lå den i mange hundrede år gemt væk i junglen, indtil spanske kolonister fandt den i 1700-tallet.

Byens vigtigste bygning var Inskriptionernes Tempel, hvor man i 1952 fandt graven med byens hersker, Kong Pakal. Templets navn kommer af de mange skrifter indhugget i stenene, der beretter om både kongens og indbyggernes liv i byen, der dengang dækkede et område, der var langt større, end hvad ruinbyen fylder i dag.

Ruinerne er velbevarede, og det er en unik oplevelse at opleve glimtet fra fortiden, når I vandrer mellem de gamle bygninger, der betød så meget for et svundent samfund.

Man kan nemt tilbringe mange timer ved ruinerne, men har I mod på mere, er der også masser af flot natur at nyde

I kan for eksempel tage på en slentretur i aftensolen i Palenques gader, så I har lidt mere at sammenligne med, når rejsen går videre til næste by.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - palenque - hotel la aldea_pool_02 Inkluderet i prisen
Palenque

Hotel La Aldea

Pool And Main Building Opgradering
Palenque

Chan-Kah Resort Village

Palenque

Mayaruinbyen Palenque i Chiapas-regionen ligger malerisk midt i junglen og er meget berømt for sin skønhed med mange stukarbejder og andre fine detaljer. Det var de første mayaruiner, der blev opdaget af spanierne i 1700-tallet, og det var også her, man fandt den første mayakongegrav i Inskriptionernes Tempel. I dag er den forhistoriske by udpeget som verdensarv af UNESCO og er et af Mexicos absolutte højdepunkter. 

mexico - palenque_maya tempel_08

Dag 8

Palenque – Campeche

Efter I har nydt morgenmaden og fået alle brøleabernes budskaber med, går turen nordpå i bus mod byen Campeche ved Yucatánhalvøens østkyst.

Køreturen varer omkring fem timer, men I sidder godt i bussen og har god mulighed for at følge med i naturen udenfor. Når I ser Den Mexicanske Golf, betyder det, at Campeche er lige om hjørnet.

Efter I har fundet jer til rette på hotellet, har I resten af dagen til at udforske den kulturspækkede kystby. Under den spanske kolonisering havde byen en afgørende betydning for datidens handelsruter, og det var de caribiske pirater ikke sene til at opfange.

Derfor blev byen hyppigt angrebet af guldhungrende sørøvere, men det fik man stoppet med solide bymure rundt om byen samt forter og kanoner, der kunne sende piraterne på retræte. Af den grund er byens gamle kolonitidsbygninger også yderst velbevarede, hvilket har fået UNESCO til at udpege byen som verdensarv.

I dag hersker der fred og fordragelighed i Campeche, og det er en hyggelig by at færdes i. Bymurene og forterne står her stadig, og det er blot noget af det, I bør lægge ruten forbi på byvandringen. Her er også grønne parker, en hyggelig strandpromenade og museer, hvor I kan se masser af interessante levn fra de mange mayaruinbyer på Yucatán.

Fra Campeche har I mulighed for at komme på nogle af vores spændende udflugter til Yucatáns højdepunkter såsom mayaruinbyen Coba eller en af halvøens mange skønne cenoter. Når sulten melder sig, er det en glimrende by at opholde sig i, for som så mange andre mexicanske byer brillerer Campeche også på madfronten.

Især udmærker byen sig med fiskedelikatesserne lavet på den friske fangst fra Golfen, og heldigvis er der nok med spisesteder at vælge mellem.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - campeche - Mision Campeche_facade_01 Inkluderet i prisen
Campeche

Misión Campeche

mexico - Campeche_bymure_01
mexico - Campeche_fort_01 mexico - Campeche_strand promenade_01

Dag 9

Campeche – Mérida

Rejsen fortsætter mod nord til Yucatáns hovedstad, Mérida.

Her ankommer I til det tætteste, I kommer på en storby på Yucatán. Ligesom Campeche måtte byen forskanse sig bag stærke bymure, og her var det især for at holde vreden ude fra de lokale mayasamfund, der ikke bare overgav sig uden kamp. I dag har byen vokset sig forbi bymurene, og den velstand, som byen oplevede i 1900-tallet, dekorerede gadebilledet med masser af storslåede bygningsværker.

Her bor I på et dejligt hotel med den udsøgte restaurationsscene lige uden for døren.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - merida - merida casa del balam_pool_02 Inkluderet i prisen
Mérida

Casa del Balam

Det mexicanske køkken

En rejse til Mexico er også et kulinarisk eventyr. Det mexicanske køkken byder på et hav af store madoplevelser, og i hovedstaden har I mulighed for at spise alt fra gourmetmad på fine restauranter til velkrydrede tacos og tortillas i mindre boder. Friske, grønne avocadoer og velsmagende moler sniger sig ind i mange af retterne, og på jeres gåture rundt i byen kan I smage kakao og kaffe, som kun mexicanerne kan lave det. Velbekomme!

mexico - mexico mad_taco_03

Dag 10

Byvandring i Mérida

I har en hel dag til at gå på opdagelse i Mérida.

Gennem byen løber den store, flotte boulevard Paseo de Montejo, og her byggede mange af de rige indbyggere deres palæer.

Især Cantonpaladset er en fryd for øjet med dets smukt dekorerede ydre i lyse, venlige nuancer. Det er dog ikke den eneste bygning, der får de danske Strandvejsvillaer til at blegne her på boulevarden, hvor selv de mange nøje dekorerede rundkørsler er kunstneriske oplevelser i sig selv.

I kan også få en fornemmelse for livet i Mérida før 1900-tallets velstand, når I følger de mindre gader rundt i byen. Følg de smalle stræder til de gamle kolonitidsbygninger og læg også vejen forbi den lyse katedral, der er en af de ældste i Amerika og blev bygget med sten fra gamle mayabygninger.

Som hovedstad i staten Yucatán er Mérida en by med masser af liv og stemning.

Det betyder masser af butikker, hyggelige caféer og restauranter, og her er også madmarkeder, hvor I kan købe eksotiske frugter fra området eller noget lokalt håndværk til minde om rejsen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

mexico - merida - merida casa del balam_pool_02 Inkluderet i prisen
Mérida

Casa del Balam

mexico - merida_gade_01

Dag 11

Chichén Itzá og Akumal

I dag går rejsen videre til ferieparadiset ved Yucatánhalvøens østkyst.

I behøver ikke hoppe i badetøjet helt fra morgenstunden, for først venter et af Mexicos – og verdens – absolutte højdepunkter.

I gør holdt ved den mest berømte af alle forhistoriske mayaruinbyer, Chichén Itzá, ét af verdens syv vidundere. På sin samtid var det en af de største mayabyer, hvor den fungerede som politisk omdrejningspunkt på Yucatán med op mod 50.000 indbyggere.

I dag er ruinbyen især kendt for den 30 meter høje pyramide, der blev bygget mellem år 800 og 1200, men det er også spændende at se resten af de gamle monumenter, templer og boldbanen, hvor man stadig kan se målringene på de otte meter høje mure, der omkranser banen.

I fortsætter mod kysten til det rolige strandliv ved Akumal ud til Det Caribiske Hav.

Her bor I på et dejligt hotel i et simpelt byområde med fred og ro til at nyde strandferien de næste dage, og om aftenen kan I nyde en god middag på hotellet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

mexico - yucatan_chichen itza_03

Dag 12-13

Strandferie på tropestrande

Ved Akumal kommer I helt ned i tempo, når strandferien tager over.

Området er kendt for de gode snorkelmuligheder i de flotte rev og for de skønne sandstrande, hvor I kan slappe af i ly af parasoller eller palmeblade.

Det var mayaerne, der døbte området Akumal, der betyder skildpaddernes sted, og i dag finder havskildpadderne stadig tryghed på disse strande. To gange om året kommer de op for at lægge æg, men deres gode selskab og tålmodige tempo er en helårsbegivenhed – hastværk er i sandhed lastværk ved Akumal!

Hvis I kan løsrive jer fra liggestolene, er der forskelligt at opleve i området. Blot en tre kvarters køretur nordpå langs kysten finder i den større og mere livlige ferieby Playa del Carmen, hvor I kan spise en god frokost på en af de mange gode restauranter.

Herfra går også mange gange om dagen en færge til øen Cozumel lidt ud fra kysten, hvor I kan gå på opdagelse i de smukke naturparker og lagunesystemer. Cozumel er også et af verdens hotspots for dykning.

Fra Akumal har I mulighed for at komme på vores udflugter på Yucatán. Besøg mayaruinbyen Tulum, der er en af de bedst bevarede og endda ligger malerisk ud til kysten.

Vil I have hele mayapladen fuld, kan I også besøge Cobas ruiner lidt inde i junglen og bestige pyramiden, Cobas mest berømte seværdighed.

Er I mere til naturoplevelser, kan I vælge en udflugt til en af halvøens mange ferskvandshuller, som I ikke bør snyde jer for at opleve mindst én gang på rejsen. Husk badetøjet, så I kan hoppe i de naturskabte bassiner!

 • Morgenmad

Her skal i bo

Akumal Caribe Pool 01 Inkluderet i prisen
Akumal

Hotel Akumal Caribe

Pool Walkway Beach Opgradering
Akumal

Akumal Bay Beach Resort - All Inclusive

mexico - akumal_strand_01
mexico - akumal_strand_03 mexico - akumal_skildpadde_02

Dag 14

Hjemrejse til Danmark

Rejsen har nået sin sidste dag, og det er blevet tid til at vende hjemad til Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark med en rygsæk fyldt med minder om alt det bedste fra Mexico. 

 • Morgenmad

Dag 15

Hjemkomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

LHN

Louise Holm Nielsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

costa rica - monteverde_jungle_haengende_bro_08 2

Fra kyst til kyst Costa Rica Individuel rejse

Caribisk stemning, vilde vulkaner, bedårende Manuel Antonio National Park og Monteverdes tågeskov. 

San José (2 nætter) Puerto Viejo de Talamanca (4) Arenal (2) Monteverde (2) Manuel Antonio (3)
mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)
costa rica - monteverde_jungle_rapelling_08

Naturens skattekammer Costa Rica Individuel rejse

Rafting, vandring, vandfald og livsnyderi i ét skønt Costa Rica-miks. Afslut rejsen på en af Costa Ricas bedste strande.

San José (2 nætter) Pacuare (2) Arenal (3) Rio Celeste (2) Tamarindo eller Carillo (5)
mexico - mexico mad_taco_03

Mexico à la carte Mexico Individuel rejse

Tag på et kulinarisk eventyr til de bedste mexicanske madbyer, hvor gastronomi er en kunstart. I oplever også hovedstaden og slutter med strandferie. Bon appétit!

 

Mexico City (3 nætter) Puebla (2) Oaxaca (3) Puerto Escondido (4)
mexico - Isla Mujeres_strand_01

Øhop og caribiske strande Mexico Individuel rejse

Nyd strandferien på Yucatánhalvøen, hvor flotte koralrev, havskildpadder og puddersand er ren dagligdag. Med ophold i Valladolid nær Chichén Itzá. 

Akumal (5 nætter) Valladolid (2) Isla Holbox (5)
mexico - chichen itza

Essensen af Yucatán Mexico Individuel rejse

Oplev det idylliske Mexico: Kom helt ned i tempo på de indbydende strande, oplev verdensvidunderet Chichén Itzá og få store naturoplevelser på Yucatán.

Playa del Carmen (4 nætter) Mérida (3) Tulum (5)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)