new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

pernille rasmussen

Pernille Rasmussen

Rejseleder

Pernille har arbejdet med kulturel- og historisk turisme som rejseleder siden 2006. Hendes fascination af de lande hun rejser i og entusiasmen for at fortælle om destinationernes mange facetter smitter positivt af på de medrejsendes oplevelse. Pernilles mål er at gæsterne på en rundrejse får så mange indtryk af et land som muligt gennem både oplevelser og vidensformidling, kombineret med optimal planlægning og godt samvær i gruppen.

Hun er en kompetent formidler med erfaring som underviser, foredragsholder og freelance korrespondent ud over årene som rejseleder. Pernille har siden 2004 været fast bosiddende i Mexico, hvor hun bor på landet sammen med sin mexicanske mand. Her dyrker hun sine interesser; naturen, yoga og meditation, når hun ikke er på farten med Stjernegaard. Pernille er formelt uddannet cand. scient. soc. i Udvikling og Internationale Forhold med specialisering i Latinamerika, samt Bachelor i Spansk og Internationale Studier.

Da hun i sin tid sad med næsen begravet i bøgerne på universiteter i Danmark og Sydamerika brugte hun ferierne med rygsækken på til at opleve og studere de gamle kulturer i “Den Ny Verden” (Amerika), hvor Peru og Mexico er hendes absolutte favoritter og hovedsæder for inka-, maya- og azteker-kulturerne.

Pernille er også en del af Stjernegaards nye team i Portugal, hvor vi også har rejser til Azorerne, og hun beskriver landet som ”en super destination for den rejseglade og engagerede livsnyder”.

Derudover er Pernille rejseleder på det vestlige USA og mener at ”turen er en perfekt kombinationen af den fantastiske natur i nationalparkerne og besøg i en række af USA’s ikoniske storbyer”.

Pernille fortæller om Argentina/Chile (Patagonien), ”For mig er Patagonien og Ildlandet Sydamerikas vilde vesten. Den storslåede natur er barsk og øde men samtidig smuk og fredfyldt, og på vores tur til Verdens Ende er der rig mulighed for at nyde de varierede landskaber og vandre i det vilde”.

Pernille Rasmussen er en MEGET kompetent, professionel, venlig, imødekommende, interesseret, vidende, opmærksom rejseleder. Pernille evnede med sit klare sprog, at orientere og formidle alt omkring vores rejsemål og deltog på en meget høflig og social måde i gruppen. Hun er en gave for Stjernegaard!!!

Cuba • Arne Stigsen Andersen • Rødekro

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)