galapagos_sael_01
Peru, Ecuador og Galapagos - Rundrejse med dansk rejseleder

Inkariget og Galapagos

4,7 (27 Anmeldelser)
17 dage fra 59.980 kr.

Inkariget og Galapagos

I hælene på inkaerne og Darwins dyr på Galapagos

På denne rundrejse til Peru og Galapagos med dansk rejseleder skal vi opleve nogle af Sydamerikas allerstørste højdepunkter: Machu Picchu, et af verdens syv vidundere, Cusco, inkaernes hovedstad og Titicacasøen med indianernes sivøer i Peru, Ecuadors skønne hovedstad Quito og de fantastiske Galapagosøer, som med deres isolerede beliggenhed tjente som Charles Darwins levende laboratorium, da han udviklede sine teorier om arternes oprindelse.

Vi begynder i Lima, Perus hovedstad, hvor vi oplever den største pyramide fra en af de tidlige kulturer før inkaerne, inden vi flyver til Den Hellige Dal og besøger Machu Picchu – den sagnomspundne by højt oppe i bjergene som spanierne aldrig fandt. En morgenstund ved Machu Picchus velbevarede ruiner er en uforglemmelig oplevelse! I Cusco, kontinentets ældste by, ser vi, hvordan spanske koloniherrer byggede direkte oven på inkaernes bygningsværker, som har modstået jordskælv til alle tider. Sidste stop i Peru er ved Puno og Titicacasøen, hvor vi besøger urosindianerne, der lever på sivøer i den store sø.

Vi rejser videre til historiske Quito, Ecuadors hovedstad og også en hovedby for inkaerne. Her oplever vi bl.a. byens historiske centrum, som er udnævnt til UNESCO-verdensarv, og kører med kabelbanen op for at nyde udsigten over knejsende vulkaner. Herefter flyver vi ud i Stillehavet til Galapagosøerne, hvor det dejlige skib M/V Galapagos Legend venter på os.

Vi sejler på krydstogt rundt mellem øerne og hilser på de berømte galapagosskildpadder, som kan blive flere hundrede år gamle, blåfodede suler, søløver og mange andre dyr. Vi går i land på nogle af øerne, og der bliver naturligvis også mulighed for at hoppe i vandet og snorkle mellem arterne.

Alt i alt en helt fantastisk rundrejse til Peru og Galapagos for os, der elsker historie, natur og eventyr. Glæd jer også til at møde vores rejseleder, som er særdeles erfaren og har en enorm viden om fortid og nutid i hele Sydamerika.

Vores gæster siger ...
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Lima, Peru 1 nætter i Lima, Peru
1
Overnatning
Antigua Miraflores ★★★

Den Hellige Dal, Peru 1 nætter i Den Hellige Dal, Peru
1
Overnatning
Hacienda del Valle ★★★

Machu Picchu Pueblo, Peru 1 nætter i Machu Picchu Pueblo, Peru
1
Overnatning

Cusco, Peru 3 nætter i Cusco, Peru
3
Overnatning

Puno, Peru 1 nætter i Puno, Peru
1
Overnatning
Casona Plaza Puno ★★★

Lima Airport, Peru 1 nætter i Lima Airport, Peru
1
Overnatning

Quito, Ecuador 2 nætter i Quito, Ecuador
2
Overnatning
Hotel Dann Carlton ★★★+

Puerto Ayora, Santa Cruz, Galapagos 1 nætter i Puerto Ayora, Santa Cruz, Galapagos
1
Overnatning
Hotel Mainao ★★★

Galapagos krydstogt 4 nætter i Galapagos krydstogt
4
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark – Lima
Ankomst til Lima først på aftenen og måske en gåtur i byen for at få flyrejsen ud af kroppen.
Dag 2.
Lima – Den Hellige Dal
En gåtur ved Stillehavet inden vi kører mod lufthavnen og kig til Limas største pyramide på vejen. Fremme i Den Hellige Dal tager vi os god tid, så vi kan vænne os til højden.
Dag 3.
Den Hellige Dal – Ollantaytambo – Machu Picchu Pueblo
Gåtur i Ollantaytambo med besøg ved soltemplet, der ligger højt over byen, og herefter med toget til Machu Picchu Pueblo (Aguas Calientes), en smuk køretur langs Den Hellige Flod. Første kig til Machu Picchu giver et sug i maven. Mulighed for dagsvandring ad Inkastien til Solporten (et tilkøb til rejsen).
Dag 4.
Machu Picchu – Cusco
Vi skal opleve Machu Picchu – et af verdens syv vidundere – med kejserens bolig, soltemplet og mange andre templer. Med toget tilbage til Ollantaytambo og videre til unikke Cusco.
Dag 5.
Cusco
Vi oplever det enestående mix af inkaernes byggestil og spansk kolonistil. Coricancha, inkaernes vigtigste tempel, Plaza de Armas med katedralen og det hyggelige omkringliggende område.
Dag 6.
Cusco
Vi går sammen op til tempelfortet Sacsayhuaman, hvor inkaerne holdt solhvervsfester. Tid på egen hånd til fx at besøge nogle af byens fantastiske museer.
Dag 7.
Cusco – Puno ved Titicacasøen
Køretur gennem smukt landskab til højsletterne ved Puno med indlagt prisbelønnet kaffestop. Ankomst til Puno, der ligger smukt ned til Titcacasøen.
Dag 8.
Puno – Titicacasøen - Lima
Skøn sejltur på den kæmpe Titicacasø mellem urosindianernes sivøer. Vi går i land på Taquile, som er UNESCO-verdensarv, og oplever, hvordan indianerne lever, og hvor dygtige mændene er til at strikke! Om aftenen flyver vi til Lima, hvor vi overnatter på det gode lufthavnshotel.
Dag 9.
Lima – Quito i Ecuador
Ankomst til Quito, hvor vi prøver at stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet på den sydlige. På opdagelse i kvarteret rundt om vores hotel.
Dag 10.
Quito
Med kabelbanen op på vulkanen for at nyde udsigten over Quito. Herefter spændende gåtur i byens centrum, som er UNESCO-verdensarv. Vi besøger El Capillo del Hombre af Oswaldo Guayasamin – Sydamerikas Picasso.
Dag 11.
Quito – Puerto Ayora, Galapagos
Vi flyver ud over havet og lander på Isla Baltra. Indlogering på hotel i Puerto Ayora og tid til at gå rundt i den usædvanlige by, hvor søløver og pelikaner hænger ud ved havnefronten.
Dag 12.
Turtle Cove
Vi bliver kørt til Baltra for at gå ombord på det gode skib M/V Legend. Sejlads til Mosquera Island med søløver og havleguaner.
Dag 13.
Sulivan Bay på Isla Santiago og Isla Rábida
Ved Sulivan Bay tager vi på let vandring ved vulkanen og svømmer/snorkler en tur i det lune havvand. Efter frokost besøg ved den røde strand ved Rábida med et interessant fugleliv.
Dag 14.
Urbina Bay og Tagus Cove, Isla Isabela
Sort vulkanstrand med leguaner og kæmpestore skildpadder. Snorkling blandt havskildpadder og om eftermiddagen vandring ind til Darwins kratersø. Sejltur langs kysten for at studere havfugle som den blåfodede sule og skarven, der ikke kan flyve.
Dag 15.
Espinosa Point, Isla Fernandina, og Vicente Roca Point, Isla Isabela
Førsteparket til havleguaner, søløver og den sjove Sally Lightfoot-krabbe. Mulighed for at snorkle på dybt vand på Bolívar Channel, et af verdens mest fiskerige havområder.
Dag 16.
Galapagos – Guayaquil og hjemrejse
Vi afmønstrer skibet og kører op i højlandet for at besøge nogle af de kæmpeskildpadder, som Galapagos er så berømt for. Herefter flyver vi Guayaquil på Ecuadors fastland for at påbegynde hjemrejsen.
Dag 17.
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark først på eftermiddagen.

Andre spændende rundrejser

Peru

Toppen af Peru

Rundrejse med dansk rejseleder
Mexico

På sporet af mayaer og aztekere

Rundrejse med dansk rejseleder
Costa Rica

På eventyr i regnskoven

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)