Skip to main content

Rejser til Algarvekysten i Portugal

Portugal

Algarve_strand_11

Middelhavscharme og solgaranti

Mange danskere kender udmærket til Algarvekystens herligheder.

De dramatiske kyststrækninger bryder de fortryllende sandstrande, og restauranterne står i kø med autentiske egnsretter og iskold hvidvin.

Vores rejser går primært til den østlige side af Algarve og nærmere bestemt Tavira. Det østlige Algarve er mindre befolket og mindre turistet end det populære Albuferia og Lagos. Her rejser portugiserne selv på ferie, tempoet er roligt, stemningen autentisk. Hvidviden er ligeså kold, og strandene er mindst ligeså indbydende.

Faro er den største by i Algarve og regionens kulturelle og administrative centrum. Byen har en velbevaret og spændende bymidte med katedralen fra det 13. århundrede, den nyklassicistiske byport og bymuren fra maurernes tid.

Syd for Faro ligger nationalparken Ria Formosa, der er et enestående floddelta, hvor nogle af Europas mest sjældne fugle enten lever eller yngler. Heriblandt flamingoer. I nationalparken kan du tage på bådcruise gennem marsklandet og besøge nogle af Algarves bedste sandstrande på de øde barriereøer.

I det østlige Algarve bor vi i Tavira, en charmetrold med romerske aner og enestående kulturtraditioner. Floden Gilão skiller byen i to, og herfra sejler man med små færger den korte afstand gennem marskland til de fortryllende strande ved kysten.

Algarve er sol, strand og særegen kultur – og det gode måltid med vin til er aldrig fjernt.

Tavira er en ægte livsnyderby med et rigt caféliv på de hyggelige torvepladser. Her er gode restauranter omkring flodbredden, og det er altid hyggeligt at slentre langs de labyrintiske gadestrøg med specialforretninger og gårdhaver. Citrusfrugterne er friske, som vi aldrig har smagt dem før, og oliventræerne dukker op alle steder.

Derfor skal I rejse til Algarvekysten

  • Idyllisk middelhavscharme
  • Autentiske Tavira
  • Nationalpark Ria Formosa
Algarve_strand_01 algarve_Ria Formosa_02

Rejser til Algarvekysten

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Algarve_strand_05

På individuel rejse i Portugal, alt klappede og der var gode oplevelser, både hotellerne og de chauffører som kørte os rundt. Meget fint.

Lisbeth
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller ved Algarvekysten

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)