Skip to main content

Rejser til Sesimbra i Portugal

Portugal

Sesimbra_kyst_03

Portugals skjulte skat

Sesimbra er navnet på en af Portugals mest charmerende ferieperler. Arrábida-bjergene omkring byen fungerer som skjold mod kølige vinde, og det skaber et dejligt klima, der egner sig perfekt til strandferien.

Byen ligger blot en times kørsel syd for Lissabon, og her finder I lange strækninger med nogle af Portugals bedste sandstrande. Dertil har byen en livlig strandpromenade, masser af gode caféer og fiskerestauranter og en hyggelig fiskerihavn med flotte, farverige både.

Sesimbra er først og fremmest en by, der byder på god mad, badeture og masser af timer på stranden, men her er også noget til kulturentusiasterne. Placeret i det bløde strandsand ligger Santiago-fortet, som for flere århundreder siden havde til opgave at forsvare byen mod angreb fra havet. I dag huser fortet et museum, hvor I blandt andet kan se mere end 5.000 år gamle artefakter, der beretter om byens historie som vigtig fiskerby.

Derudover byder Sesimbras vartegn, Castelo de Sesimbra, ikke blot på velholdte ruiner men også på et forrygende vue over byen og bugten. Slottet ligger på toppen af en bakke, så man skal kunne trodse nogle krævende stigningsprocenter for at komme derop. Udsigten er dog anstrengelserne værd, og i slotskomplekset kan I tilmed kigge indenfor i kirken, hvor blåmalede azulejos pryder panelerne i klassisk portugisisk til.

Vil I ud at opleve lidt af området udenfor byen, er der masser af gode vandre- og cykelruter gennem de smukkeste afkroge af det kuperede terræn.

Alternativt kan I tage en tur til et populært udflugtsmål for rejsende til Sesimbra; Capo Espichel ved vestkysten. Her har Atlanterhavsbølgerne i årevis slået mod de stejle klippesider, mens vinden har skabt et både råt og dramatisk landskab. Udover den særegne natur kan I også se det gamle fyrtårn, barokkirken, kapellet og endda dinosaurfodspor, der har foreviget sig i klipperne.

Derfor skal I rejse til Sesimbra

  • Portugals bedste strande
  • Betagende klippestrækning
  • Idyl og sommerstemning
Sesimbra_by_02 Sesimbra_strand_02

Rejser til Sesimbra

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Sesimbra_kyst_01

Stjernegaard har gjort det igen. En helt igennem perfekt planlagt rejse med en perfekt rejseleder.

Britta Schøler
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Sesimbra

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)