Skip to main content

Rejser til Viana do Castelo i Portugal

Portugal

peneda geres_nationalpark_08

Det frodige nord

Til grænsen mod Spanien ligger området Viana do Castelo, der er tyndtbefolket og spækket med store naturoplevelser.

Masseturismen har endnu ikke indtaget regionen, og her hersker stadig en afslappet stemning, og livet leves i fred og ro.

Naturen er flerfarvet fra de øde strande ved Atlanterhavskysten til indlandets tætte skove og grønne dalstrøg. Natur-nationalparken Penede-Gerês byder på utallige cykel- og vandrestier mellem granitsten, højdemeter, dalstrøg og dyb skov, mens floderne Minho og Lima gør området til et af landets frodigste.

Området er proppet med historiske vartegn og seværdigheder, som enten relaterer sig til befrielsen fra maurernes indtog på Den Iberiske Halvø eller de mange kampe med arvefjenden og storebroren Spanien, der grænser tæt op ad de mange landsbyer helt i nord.

Vi udforsker særligt Viana do Castelo på to hjul eller individuelle rejser mod grænsen til Spanien eller den billedskønne Atlanterhavskyst. På cykelrejserne kan I vælge mellem forskellige ruter, der varierer i længde men rummer lige store oplevelser.

På vores kultur-aktive rejser får du din bagage fragtet fra by til by og til aftenens hotel.

Du kan tilkøbe en picnic-madpakke, så du kan spise frokosten, hvor og hvornår det passer dig. Vi tilbyder også forskellige gourmetpakker afhængig af rute, hvor I kan besøge vingårde, plantager og lokale restauranter, når I kommer frem efter dagens motion. Der er mulighed for elcykel, og på den måde kan alle være med.

Derfor skal I rejse til Viana do Castelo

  • Nationalparken Penede-Gerês
  • De store floder Minho og Lima
  • Atlanterhavskysten
viana do castelo_02 kano_minho floden_01

Rejser til Viana do Castelo

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

River Lima_Portugal_01

Vi fik på flere måder ”en på opleveren”. Dette var vores første grupperejse og rejse med rejseleder, og vi kan konkludere, at det oversteg vores forventninger på alle måder. Vi kan (og gør) til enhver tid anbefale denne rejse til andre.

Charlotte
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Viana do Castelo

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)