Skip to main content

Rejser til Praslin

Seychellerne

seychellerne - praslin_anse lazio_01

Praslin - regnskov og strande i verdensklasse

Praslin er Seychellernes næststørste ø. Øen er 11 km lang og 8 km bred, har ca. 7.500 indbyggere og ligger blot 15 minutters flyvning fra Mahé.

Praslin er mindre bjergrig end Mahé. Det højeste punkt hæver sig 340 meter over havet, men da Praslin er en forholdsvis lille ø, virker bjerget stadig imponerende. 

Rundt om hele øen, ca. 200 meter ude i havet, ligger et enormt koralrev, der bryder de store bølger, så vandet omkring Praslin er roligt og har en vidunderlig turkisblå farve. Med snorkel er der mulighed for at opleve et væld af farverige fisk og koraller selv på lavt vand.

Kysten omkring Praslin består af brede, hvide sandstrande, der snor sig i bugter og laguner mellem de maleriske granitformationer. Specielt strandene Anse Lazio og Cote d´Or er meget attraktive. 

Praslin byder ikke blot på afslapning på strandene. Øens tre små veje fører rundt til mange smukke naturoplevelser, og størst af alle er verdens ældste regnskov - reservatet Vallée de Mai, hvor man som det eneste sted i verden finder den kæmpestore, dobbelte kokosnød, Coco de Mer. Vallée de Mai skønnes at være 240 millioner år gammel - dvs. fra juratiden - hvor Gondwanaland, som Seychellerne er en rest af, blev behersket af kæmpeøgler og dinosaurer.

Alt tyder således på, at Praslin og Vallée de Mai er en rest af Paradisets Have. Ikke kun øernes skønhed synes at være bevis herfor, men også det faktum at denne lille oase er den eneste eksisterende kendte og ægte "Jurassic Park" på jorden.

Dyrelivet og faunaen i Vallée de Mai er enestående - mange af arterne findes kun på dette lille isolerede sted. 

Det er betagende at spadsere gennem parken og føle sig som Alice i Eventyrland - omgivet af en fauna som den, der engang dækkede det meste af verden. Man føler sig ganske lille mellem de enorme planter og træer. 

Derfor skal I rejse til Praslin

  • Vidunderlige strande
  • Verdens ældste regnskov
  • Godt liv på strandene
seychellerne - praslin_anse lazio_bugt_01 seychellerne - praslin_edens have_02

Rejser til Praslin

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

seychellerne - praslin_anse kerlan_strand_01

Flere store oplevelser med de fantastiske strande. smukke øer og korte afstande i mellem.

Conny Petersen, Taastrup
4.7   (72 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Praslin

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)