sydafrika - sydafrika_befolkning_dreng_02

Rejseledere i Sydafrika

Vores rejseledere i Sydafrika - rejs med en kender...

Sydafrika er et kompleks land, og det kan være en stor fordel at opleve det med en kyndig og erfaren rejseleder. En sådan kan du være sikker på at møde, når du rejser med os. Vores rejseledere har stor kærlighed til landet og naturligvis stor viden, som formidles, så man har lyst til at høre efter - det er den grundlæggende forudsætning for, at du kommer klogere hjem.

niels fessel

Niels Fessel

Rejseleder

Niels er en meget alsidig rejseleder, der siden sine ungdomsår som 'backpacker' har været en passioneret rejsende. Især de tre kontinenter Asien, Afrika og Nordamerika har han besøgt hyppigt, ligesom Grønland er en af hans favoritter.

Niels har en lang erhvervskarriere i finansverdenen på toplederniveau bag sig tillige med et mangeårigt virke i Forsvaret som reserveofficer. Denne baggrund og et brændende ønske om at formidle og skabe uforglemmelige stunder for sine gæster anvender Niels nu som rejseleder i de dele af verden, der ligger hans hjerte allermest nær

En passende variation af oplevelser på hans ture kombineret med god humor er altid i højsædet.
Niels har et indgående kendskab til såvel den sydafrikanske, sydøstasiatiske som den nordamerikanske og grønlandske historie, kultur og den nutidige levevis. 

Om det er i USA, Canada, Vietnam, Cambodia, Grønland, Skotland eller i Sydafrika går han går gerne forrest, når natur og dyreliv skal udforskes - ligesom vinkulturen og - dyrkningen i disse områder er blandt hans passsioner. Niels er musikuddannet og har derfor en særlig forkærlighed for musikkens rødder og udvikling på det nordamerikanske kontinent - ligesom den skotske kulturfestival Edinburgh Military Tattoo står ham nært.

Niels har ved siden af sin erhvervskarriere gennem mange år arrangeret rejser og været rejseleder i såvel privat og professionelt regi og har således en solid erfaring og baggrund fagligt og menneskeligt.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)