Skip to main content

Udtalelser fra gæster, der har rejst i Sydafrika

Udtalelser

sydafrika - chobe nationalpark_giraf_01

Læs om vores kunders oplevelser

Rejsen forløb perfekt

Rejsen forløb perfekt. Into Africa var og modtog os hver gang som aftalt. I Zimbabwe koster visum 25 euro / 30us dollar pr person, rart at vide. Wild Horizons stod for transport og ture, fungerede perfekt. Heathrow er en stor lufthavn terminal 5 har terminal A, B, og C, der er metro mellem dem. Ved transfer skal der passerers både pas og security kontrol, det kan tage en del tid, så det er rart at vide. Victoria Falls River lodge er et super sted med både safari og tur på Zambesi river, begge er store oplevelser, med dejligt og venligt personale. Maden er super med dejlige omgivelser,får mindst 5 sjerner. River Lodge sørger for transport til og fra.

Rovos rail er en stor oplevelse med stor luksus og tillige en kulinarisk oplevelse.

Cape Town på Welgelegen Guesthouse var super, med service og comfort helt i top. Ilios Travel stod for transport og vintur, samt walk to freedom, alt fungerede tilfredsstillende.

Alt i alt en perfekt tur uden problemer og med en stor oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale en sådan arrangeret af Stjernegaard Rejser.

De bedste rejsehilsner
Kirsten og Niels

Denne rejse har sammenlagt fået:
4.7   (36 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Kirsten og Niels

FIT - En formidabel tur

Der var tid til at slappe af, når vi nåede frem til en lodge og bare sidde og nyde den pragtfulde natur, som var meget forskellig fra lodge til lodge. En formidabel tur.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Ruth Christoffersen, Rødovre

Tilfredsstillende rejse

Stjernegaard har leveret en helt tilfredsstillende rejse med vore egne ønsker inkluderet på bedste måde.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Anders, Boeslunde

De oplevelser tror vi næppe, man får med andre selskaber

En af de væsentligst bevæggrunde til at vi - trods en højere pris - valgte at rejse med Stjernegaard til Sydafrika var, at vi kom til at være tre dage i Kapama River Lodge. Vores forventninger hertil blev til overflod indfriet. Det var helt enkelt fantastisk. De oplevelser tror vi næppe, man får med andre selskaber.

Gæst:
Anna Marie & Sven, Arden

Supergod tur med fantastisk guide

Super god tur med fantastisk guide. Der var en høj grad af "ro" over turen. Forklaret lidt nærmere dækker det over, at vi aldrig havde travlt med at komme videre. Vi fik bestandigt at vide, at det var vores tur, vores tid, og vi skulle på de enkelte stop blot tage den tid, der var nødvendig for os til at se, opleve og samle de indtryk, vi nu følte nødvendige.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Anders Knak-Nielsen, Lægstrup

En helt tilfredsstillende rejse

Stjernegaard har leveret en helt tilfredsstillende rejse med vore egne ønsker inkluderet på bedste måde.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Anders, Rødovre

Jeg vil helt sikkert rejse med Stjernegaard igen

Det var en fantastisk tur. Valg af hoteller - super. Jeg vil helt sikkert rejse med Stjernegaard igen.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Winnie Prang Hermansen, Harlev J

God blanding af natur og kulturoplevelser

Samt en god blanding af information om samfundsforhold, historie og mere rekreative oplevelser.

Gæst:
Poul Sulkjær og Vibeke Knudsen, Kongens Lyngby

Rejselederens hjerte banker for Sydafrika

Jesper er en meget engageret rejseleder, som forstår at formidle stoffet. Det var helt tydeligt, at hans hjerte bankede for Sydafrika og befolkningen der. I øvrigt dejlig fleksibel, så intet forblev uforsøgt.

Gæst:
Birgit og Hans, Hundested

Meget kompetent rejseleder

Jesper er en meget kompetent rejseleder. Beskrivelsen af Jesper i jeres afrejsebrev passer så godt.

Gæst:
Nina Wennich, Tappernøje

Regnbue: Oplevelse ud over det sædvanlige

Den samlede vurdering er, at der var tale om en vel tilrettelagt og meget professionelt gennemført rejse. Vi føler, at vi fik en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jesper Strudsholm var et på alle måder behageligt bekendtskab. Ikke alene besad han en imponerende viden om landet, han havde også en formidabel evne til at formidle sin viden på en let forståelig og inspirerende måde.

Desuden var han overordentlig opmærksom på deltagernes forskellige behov og ønsker og fandt under vejs på alternative løsninger på de udfordringer, selskabet mødte på turen. Det er vort indtryk, at også de øvrige deltagere havde stor respekt for hans måde at lede turen på.

Gæst:
Egon & Aase Thomassen, Randers

Regnbue: En blændende formidler

Jesper en blændende formidler af de komplekse politiske og sociale forhold i S.A. Meget hjælpsom og social . Bevarede roen i alle situationer. Chauffør og lokal guide dygtige og servicemindede. Fantastisk natur og kultur.
Safarien var super. 6 game drives styret af meget kompetent ung kvindelig ranger Nanette.

Gæst:
Henrik

Der var klasseoplevelser på stribe

Sydafrika-Safari, vin og Cape Town var en fantastisk oplevelse. Der var klasseoplevelser på stribe. Safaridelen var ren forkælelse i lodgen og vi var tæt på et utroligt dyreliv: elefanter, løvefamilie på 17, næsehorn og de vilde hunde, som er en sjældenhed, og mange, mange flere. Rejselederens personlige kontakter i Sydafrika skabte nogle helt særlige oplevelser i de såkaldte Townships. Sydafrikas fattigste områder og folk. Vi kom bogstavelig talt helt ind i stuerne, eller nærmere værelserne. Mandelas historie, Cape Towns puls og landskaber så åndeløse, at vi næsten skulle have ilt. Det sluttede med et par dage i vinlandet med smagninger, så franske vine hurtigt kom i glemmebogen. Det var bare en go' tur.

Vores rejseleder, Jesper, var guld værd. Hans enorme viden gav han videre i passende doser. Vi føler, at vi kender landet indefra efter blot 14 dages rejse, så meget kunne han videregive. Jespers personlige kontakter, som vi besøgte, gjorde også turen til noget helt specielt. Især i Soweto og i Langa Township. Uden rejselederen ville turen ikke have samme høje værdi!

Gæst:
Find og Liselotte, Aalborg SV

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Stjernegaard

Det var vores første rejse med Stjernegaard, og vi har været meget tilfredse med det hele. Tak for en fantastisk ferie med gode hoteller samt en super kompetent og alvidende rejseleder Jesper Strudsholm.
Vi har været på flere rundrejser med danske rejseledere, men her er Jesper Strudsholm absolut i topklassen.

En blanding af safari og rundrejse i Sydafrika for at se noget af dette spændende land, var perfekt - og med Jesper som rejseleder - Kan det snart ikke blive bedre.

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Stjernegaard.

Gæst:
Ulla Lavall, Vejen

En fantastisk vidende og social rejseleder

Både grupperejsen og vores ekstra dage var godt planlagt. Vi havde en fantastisk vidende, social, omstillingsparat rejseleder, eksempelvis når vejret mm. "drillede". Blandingen af safari, kultur, ikke så stor en gruppe, en fantastisk rejseleder var rigtigt godt.

Forlængelsen med de ekstra dage i Uhmlanga kan anbefales, da der blev lidt plads til at slappe af, men stadigt kunne reflektere over turen, og også være "alene" i landet nogle dage

Gæst:
Susanne, Hvidovre

Den bedste rejseleder jeg nogensinde har oplevet, er Jesper!!!

En meget veltilrettelagt ferie, med oplevelser hele tiden, jeg fik virkelig meget for mine penge.

Jeg har rejst utallige gange, også nogle gange med Stjernegaard.
Og den bedste rejseleder jeg nogensinde har oplevet, er Jesper!!!
Alt sørgede han for, var perfekt!!

Gæst:
Vagn Wennerberg, København Ø

Det var en rigtig god oplevelse på alle måder

Min høje vurdering af rejsen skyldes i den grad Jespers store ekspertise, enorme viden og dejlige væsen. Der blev hele tiden arbejdet seriøst og intenst med at få alt til at gå op i en større enhed, når der var "knaster" i form af dårligt vejr, udfordringer med hotelindkvartering osv. Hans kendskab til "historien" og hans mange kontakter gav turen en ekstra dimension.

Det var en rigtig god oplevelse på alle måder

Gæst:
Anni og Steen, Nærum

Veltilrettelagt tur med spændende oplevelser

En virkelig veltilrettelagt tur med spændende oplevelser.

Jesper var fantastisk vidende og god til at formidle det videre.
På safarien gjorde Jesper det muligt at få en ekstra tur den sidste morgen, hvor vi oplevede leoparderne.
Desuden var han og den lokale guide gode til at rokere om på det vi skulle opleve (pga. vejret) så vi fik det hele med. Jespers kontakter til de indfødte gjorde det yderst spændende.

Gæst:
Inge og Kristian, Ringsted

Vores meget høje forventninger blev til fulde indfriet

Vi havde meget høje forventninger til rejsen. Vi fik til fulde vores forventninger indfriet plus meget mere.
Vi kom klogere hjem, end da vi rejste ud.
Et meget alsidigt program, der vekslede mellem apartheidhistorien og skønne naturoplevelser.
Det var apartheidhistorien og personen Mandela, der var vores motivation for at vælge netop denne tur.
Særlig stærkt står indtrykkene fra besøgene i de 2 townships; Robbin Island, hele historien herom, og besøget på distrikt 6 museet; apartheidmuseet. Hvorfor vi særligt vil fremhæve de private besøg i de 2 townships. Takket være Jespers lokale kontakter, var det stærke oplevelser, især i Langa, sammen med besøget i Distrikt 6 museet. Her fik vi den autentiske historie fortalt af den mand, der havde været med til at oprette museet - han var historien i sig selv. Det at gå i Mandelas fodspor gjorde et stort indtryk.

Vi vil ligeledes fremhæve, de skønne naturoplevelser, safariturene, besøg på Taffelbjerget, udflugten til Kaphalvøen, vinsmagninger, ture til sæl- og pingvinkolonier, som blev afslappende oplevelser ind i mellem de stærke oplevelser.

Vi giver gerne karakteren 10 til Jesper Strudsholm. Hans engagement i Sydafrika og hans formidlingsevne er legendarisk. Han øste ud af sit hjerteblod til stor berigelse for deltagerne. Jespers altid positive vinkel virkede inspirerende og tankevækkende.
Jesper havde det store overblik, også når det var nødvendigt med ændringer i programmet på grund af f.eks. vejret og andre forhold, som han ikke var herre over. Imponerende. Jesper var til enhver tid parat til at besvare spørgsmål. Jesper har en uovertruffen evne til at komme i samtale med de mennesker, han møder. Han inddrog de lokale guider og buschaufføren på en meget konstruktiv og værdig måde ved at få dem til at fortælle om deres egne forhold. Det gav os meget konkrete billeder af deres hverdagsliv.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre rejseleder!

Gæst:
Bolette, Kalundborg

Cape Town er i topklasse

Vi kørte på rigtig gode veje, og medtrafikanterne var venlige. Ikke så hektisk trafik heller. Game Reserve kan anbefales på det varmeste. Smukt sted, helt fantastisk venligt personale og lækker, lækker mad. Cape Town er i topklasse.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.8   (100 anmeldelser)
Destination:
Sydafrika
Gæst:
Elisabeth, Fredensborg

En helt igennem fantastisk tur

En helt igennem fantastisk tur rundt i Sydafrika, som fuldt og helt levede op til vores forventninger.

Store indtryk fra:

1. Besøget på Apartheid Museet, fængslet ved forfatningsdomstolen og ikke mindst besøget i townshippen Langa i Cape Town.
2. Kontrasterne mellem rig/fattig og sort/hvid ikke kun før og under Apartheid men stadigvæk!
3. Naturoplevelserne herunder Big Five, Taffelbjerget, Cap-halvøen og vinlandet.

Gæst:
Anders, Augustenborg

En fantastisk rejse

En fantastisk rejse, der til fulde levede op til vore forventninger. Rigtig godt og varieret program med safari, besøg i Town Ships, besøg hos en lokal, Robben Island, Taffelbjerget og Kap Det Gode Håb - vi kunne blive ved.

Gæst:
Lis & Karl, Aalestrup

God variation

Fin rejse med god variation fra safari til townships, historie, kultur og politik. God rejseplan og tilrettelæggelse.

Gæst:
Martin, Rungsted

Bred viden om landets vinproduktion

Safari-oplevelserne var fantastiske med rigtig gode "rangers" og fremragende indkvartering! Vi fik utrolig megen viden om Sydafrika med baggrund i rejselederens imponerende kendskab til landet - både i forbindelse med hans egne foredrag samt supplerende info til de besøgte steder. Besøgene på de tre vingårde var meget varierende og bidrog dermed til en bred viden om landets vinproduktion.

Gæst:
Erik, Vejle

Mange store naturoplevelser

Det var slående, hvor stor forskel, der er på folk i Sydafrika, men det var en positiv oplevelse at besøge Soweto, hvor vi også spiste frokost med nogle lokale beboere. Ligesom et township i Cape Town gjorde indtryk. Derudover var der mange store naturoplevelser i Pilanesberg naturpark, hvor vi kom meget tæt på løverne, elefanterne, og alle de andre dyr. Alt i alt en god rejse, der levede fuldt op til vores forventninger - og lidt til.

Gæst:
Marianne, Kastrup

Godt med lille gruppe på 14

En fantastisk rejse fyldt med gode natur- og kulturoplevelser. En god ting, at vi kun var en lille gruppe på 14 personer og en ualmindelig dygtig rejseleder.

Gæst:
Connie Joan Hansen, Lejre

Alle tiders rejse

Det har været alle tiders rejse med Safari, vinsmagninger, kunst- og apartheidmuseum og Robben Island.

Gæst:
Inger, Aalborg

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)