Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo
Download katalog over rejsen

17 dage fra 17.925 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo Dagsprogram

Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder 17 dage fra 17.925 kr.

4.6   (1.266 anmeldelser)
bali - padar island_01

Dag 1

Danmark - Bali

Der er flere muligheder, når rejsen går til Bali, bl.a. med Thai Airways via Bangkok, Singapore Airlines via Singapore eller Qatar Airways via Doha. Rejsetiden er fra ca. 15 - 18 timer, og i har således god tid til at se nogle film eller læse i en god bog undervejs. 

bali - bali_mageloese flores komodo
bali - ubud_rismark_04_HF

Dag 2

Bali, videre til Ubud

Efter formaliteterne i immigrationen bydes I velkommen af en vores balinesiske medarbejdere, der følger med jer til Ubud, en af Balis allerskønneste byer beliggende i højlandet omkring 1,5 times kørsel fra lufthavnen.

I Ubud indkvarteres I behageligt i et af byens rolige kvarterer, kun en kort gåtur fra Monkey Forest Road, der er byens absolutte centrum.

Der er ikke noget fast program for dagen – det er sandsynligt, at I har lyst til at bade i poolen og måske gå en tur i byen for at finde en hyggelig restaurant, hvor middagen kan indtages.

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - ubud_gade_09
bali - ubud_rismark_28_HF bali - ubud_kunst_mand_01

Ubud ligger i højlandet, omgivet af smuk natur og er en meget farverig by. I vil se mange kunstnere arbejde i deres atelier.

Dag 3

Ubud, i hælene på de lokale (udflugtspakken)

Dagsprogrammet forudsætter køb af udflugtspakken

Efter morgenmaden forlader I hotellet for at gå på opdagelse i byen sammen med jeres dansktalende balinesiske guide.

I begynder med et besøg i maleren Gusti Nyoman Lempads atelier. Lempad, der døde i 1978, var en af Indonesiens største malere og kendt for billeder med en helt enorm detaljerigdom – man ser nærmest hvert eneste riskorn på hans smukke billeder.

Herefter får I en kort introduktion til Ubud marked, hvor I gør ophold ved et lille tempel til ære for gudinden for forretninger. Templet ligger ved indgangen til markedet, og her begynder alle sælgere dagen med et lille ritual for at sikre optimale omstændigheder for dagens omsætning.

I besøger byens kongepalads i Ubud centrum og fortsætter til Puri Saraswati, Ubud Water Palace, med de mange smukke lotusblomster. Entréen koster 35.000 rupier (svarer til små 20 kroner). Bemærk: Her er altid lang kø om morgenen, hvis I er her på det tidspunkt.

I fortsætter ned af Jl. Kajeng, der er Balis bud på ”Walk of Fame”. Her er det dog ikke Hollywoods stjerner, der har sat deres aftryk, men kunstnere og beboere i den lokale banjar, der har udsmykket vejen.

En banjar er betegnelsen for et religiøst og socialt fællesskab blandt en række familier, som bidrager til templet og forsamlingshusets drift i byen. I kigger indenfor i banjar’en, og jeres guide vil ved denne lejlighed fortælle mere om den spændende men også komplekse samfundsstruktur, der gør Bali til et ganske særligt sted på denne jord.

Næste stop er hos den lokale maler, Pak Mangku, der arbejder efter samme principper som den berømte Gusti Nyoman Lempad. Det tager mange måneder at gøre et billede færdig, og man forstår hvorfor, når man ser de indviklede motiver og den dygtighed, det kræver at male så fint et billede.

Sulten begynder så småt at melde sig, og I fortsætter derfor ud af byen og gennem rismarkerne til restauranten. Måske bliver et af dagens højdepunkter frokosten på Sweet Orange - en hyggelig restaurant, hvor I skal smage nogle af de bedste råvarer fra området

I kan vælge at slutte dagen på egen hånd på et af Balis mange kunstmuseer. Byen har siden 1930’erne været Balis kulturelle centrum.

Her har kunstnere fra hele verden fundet et fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Resten af dagen er til fri disposition. I kan vælge at fortsætte udforskningen af Ubud eller køre med retur til hotellet.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

Ubud - Balis sande sjæl

Ubud emmer af livskraft, her banker Balis kunstneriske hjerte omgivet af betagende natur, floder, kløfter og risterrasser så neongrønne, at de skærer i øjnene. Her har kunstnere fra hele verden fundet et fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere.

bali - ubud_rismark_17

Dag 4

Ubud, på cykeltur i landlig idyl (udflugtspakken)

Dagsprogrammet forudsætter køb af udflugtspakken

Dagen i dag er afsat til en cykeltur i den landlige idyl, som omgiver Ubud.

Turen er tilrettelagt, så alle kan deltage. Vi sørger for gode cykler og hjelme til alle, og turen er på ingen måde strabadserende. På turen oplever I den landlige idyl, som stortrives i landsbyerne omkring Ubud. 

I kører ad snørklede veje langs rismarkerne, som de lokale bønder høster ved håndkraft to til tre gange årligt. I betragter det klassiske motiv af flittige arbejdere - mænd og kvinder, der alle bærer de karakteristiske bredskyggede stråhatte, der beskytter hovedet mod den skarpe sol. I fortsætter under palmeblade videre ad snævre junglestier.

I passerer et tempel, hvor galang-musikken gjalder ud fra de hellige haller. I landsbyerne bliver I mødt af hujende børn, og vinkende koner, mens I holder godt øje med vejen foran jer, hvor ænder, høns, hunde og andre cykler krydser ureglementeret mellem hinanden.

Her er I for alvor kommet på landet, og I tager jer god tid til at indsnuse de mange dufte og forevige de massive indtryk på kameraets digitale kort.

I stopper ved et lokalt hus, hvor der fremstilles traditionelle riskager (bemærk: kun stop her når der er sæson for det), der ofres til guderne, inden I spiser frokost i en landsby, lækkert veltilberedt bondemad – man bliver sulten efter en aktiv formiddag.

Dagen afsluttes i Ubuds centrum og her venter flere oplevelser i byen smalle gader og hektiske marked.

Her venter et imponerende syn af duftranker, offerkurve og store opsatser, alle møjsommeligt pyntet til ære for de allestedsnærværende guder.

Resten af dagen er til fri disposition. Vil I bruge eftermiddagen på at slappe af ved hotellets pool, bliver I kørt retur til hotellet.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - bali_ceremoni_15

Dag 5

En fridag i Ubud

Denne dag er til rådighed til egne oplevelser i Ubud.

Hvis I har lyst til andet end blot at nyde poolen og måske en gåtur i byen, så tal med jeres guide om mulighederne.

I kan f.eks. rafte ned ad floden i gummibåd eller bestige vulkanen Mount Batur, eller I kan opsøge en af de pompøse religiøse optog, der ofte foregår i Ubud, som er Balis ceremonielle centrum.

Jeres guide holder altid øjne og ører åbne i håb om at kunne præsentere jer for denne spændende side af Bali.

Turister er generelt velkomne til at deltage i disse ceremonier, eneste krav er, at man ifører sig en sarong, og det gælder for både mænd og kvinder – de kan som regel lånes i hotellets reception.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - batur_vulkan_vandretur_01
Ubud_Rafting_Payungan_ (6) bali - bali_ceremoni_09
På en fridag i Ubud kan I stå meget tidligt op og bestige Mount Batur. At se solen stå op her er som at være vidne til jordens skabelse. Eller I kan tage på en sjov og sikker raftingtur.

Vi har været på en meget fin tur til Bali, Flores m.v.
Vores rejseleder RIAS er intet mindre end et scoop for Stjernegaard.

Bodil og Jørn

Vi havde en FANTASTISK tur til Hong Kong og Bali, og du havde fuldstændig ret i, at det var nogle helt unikke hoteller, som du havde fundet til os. Vi elskede hotellerne så meget, at jeg næsten havde helt dårlig samvittighed over, hvor meget tid vi tilbragte der.

Familien Ruby

Næsten lige hjemkommet fra en dejlig ferie på Bali med vores familie fra Los Angeles, vil jeg lige benytte lejligheden til at sige 1000 tak for er rigtig godt arrangement.

Bente og Ole, Hørsholm
4.6   (1.266 anmeldelser)
Udtalelser

Dag 6

Bali - Flores, besøg hos komodovaranerne på Rinca (udflugtspakken)

Dagsprogrammet forudsætter køb af udflugtspakken

Det er et af de helt store eventyr, der venter i dag, hvor I skal med et tidligt fly til øen Flores, som ligger stik øst for Bali

Selvom de to øer ligger tæt på hinanden, er der tale om to vidt forskellige verdener. Dels er religionen og dermed skikkene helt anderledes, dels er Flores langt fra at være turistmæssigt udviklet i forhold til Bali, hvilket kun bidrager til charmen.

Flores er en ø på ca. 14.300 km2 (det dobbelte af Sjælland), som er præget af en autentisk blanding af oldgamle stammekulturer og katolicisme, som portugisiske koloniherrer introducerede i det 16. århundrede, og det skal vi opleve mere af i de kommende dage.

Øen er desuden hjem for det forhistoriske Flores-menneske (homo floresiensis), et hobbit-væsen, der blev identificeret i en hule midt på øen så sent som i 2003. Det anslås, at hobbitterne levede fra 38.000 til 13.000 år før vor tidsregning.

Naturen på Flores er vanvittig smuk med høje vulkaner, grønne bjerge og skjulte strande, men det største turistmæssige trækplaster er øhavet ud for øens østkyst, hvor bl.a. Komodo, Kelor, Rinca og Padar ligger - de øer, der tilsammen danner Komodo National Park.

Flyet lander i den lille lufthavn uden for Labuan Bajo, en skøn, meget lokal by, som har bevaret sin eksotiske charme. Her venter en chauffør på at køre jer direkte ned til havnen, hvor I går ombord i en traditionel båd, der skal sejle jer ud i det spændende øhav. Allerede i dag skal I nemlig nyde sceneriet i Komodo National Park, et af de smukkeste ø-hav rige i Indonesien.

Den traditionelle båd, I skal sejle med i dag, er forholdsvis langsom, så I kan nyde sejladsen og spise en frokost om bord. Vi går i land på Kelor-øen og begiver os til toppen hvorfra der er en fantastisk udsigt over ø-havet, vi snokler på korallerne og nyder den kridhvide sandstrand.

Herefter tager I igen plads i båden for at sejle til den lille ø Kalong, der er dækket af mangrovetræer. Det helt særlige ved denne ø er, at den har en meget stor population af flagermus, og fra jeres båd skal I se et helt fantastisk naturligt teaterstykke, som vi i Danmark kalder sort sol.

På et helt bestemt tidspunkt, når lyset begynder at vige, letter tusindvis af flagermus som på kommando og farver himlen sort. De skal ud og opstøve dagens føde, inden mørket sænker sig.

I nyder dagens sidste stråler på bådens dæk, mens I sejler tilbage til Labuan Bajo, og her bliver I kørt til jeres hotel lidt syd for byen og har fabelagtig udsigt over øhavet. Nyd aftenen i tropiske omgivelser og glæd jer til at se solen stå op over havet.

  • Morgenmad

Her skal i bo

bali - Flores_ Puri Sari Resort_31 Inkluderet i prisen
Flores

Puri Sari Beach Hotel

bali - bintang hotel flores_06 Inkluderet i prisen
Flores

Bintang Flores Hotel

Komodovaranen

Komodovaranen blev først opdaget i 1910 og er i dag en truet dyreart. Man mener, at der findes mellem 4000 og 5000 dyr tilbage fordelt på øerne i Komodo National Park. Øglen kan blive 2-3 meter lang og vejer normalt 50-100 kilo, men det største eksemplar set til dato vejede 166 kilo. Den voksne komodovaran har ingen fjender og æder alt fra små gnavere til store vandbøfler. 

bali - komodo_varan_04
bali - flores_lubuan bajo_baad_01
bali - Flores_snorkel_02 bali - komodo_pink beach_03

Jeres dage på Flores byder på helt særlige oplevelser. I skal bl.a. ud at gå med en ranger to gange for at spotte komodovaranerne, og I skal snorkle ved Pink Beach for at kigge på smukke koraler og tropefisk. Første dag nyder I en skøn langsom sejltur.

Dag 7

Flores, verdens flotteste udsigt, besøg hos varanerne på Komodo og snorkling ved Pink Beach (udflugtspakken)

Dagsprogrammet forudsætter køb af udflugtspakken

Igen skal I ud i øhavet, og igen skal I nyde sejlturen ombord på den traditionelle båd der vugger gennem det turkise hav.

I skal besøge øen Padar, hvor en af verdens flotteste udsigter findes. På hiken er der tre niveauer, og man bestemmer selv, hvor langt op man ønsker at gå - udsigten er overvældende allerede ved første niveau. Stien er god det første stykke, og de fleste kan også nå op til andet niveau. Den sidste etape kan være lidt vanskelig - især når man skal ned igen - men bestemt ikke umulig.

Vel nede igen sejler I over til Komodo-øen, hvor I går i land for igen at mødes med en ranger og gå på udkig efter varanerne. På gåturen ser I måske også andre dyr, som f.eks. vildsvin, hjorte og forskellige farverige fuglearter. Det tager ca. en times tid at gå helt op til tredje niveau.

Uanset hvor langt I går op, så kommer I til at skue ud over Padar med grønne bjerge, bugter med sandstrande, flere øer i det fjerne og det uendelige turkisfarvede hav. Smukkere bliver det ikke.

Vi mødes med en ranger ved indgangen til nationalparken. Ranger’en kender varanernes vaner og ved præcist, hvordan man skal gebærde sig, når man møder dem. Han er ”bevæbnet” med en stok og stor fortællelyst og leder jer nænsomt rundt i nationalparken. Han finder et godt spot, hvor I sammen kan studere dyrelivet.

Komodovaranen kan blive mere end 3 meter lang og veje op til 165 kg, og dermed er den verdens største øgle. Den er især kendt for sin lidt barbariske jagtteknik, hvor den sniger sig ind på sit bytte, bider det og følger efter det henover flere dage, indtil det dør.

Herefter kan den lade byttet ligge i ugevis, da den faktisk foretrækker at æde ådsler. Man mener, at varanen har meget giftige bakterier i sit spyt, og at det er disse bakterier, der til sidst svækker dyret så meget, at den kan dræbe det.

Det kan selvfølgelig være angstprovokerende at stå overfor et dyr af den karakter, men man skal huske, at ranger’en har helt styr på situationen. Sammen med ranger’en går I omkring en times tid ind over øen, og vi krydser fingre for, at varanerne viser sig.

Efter frokost sejler I ud til den berømte Pink Beach, der hedder sådan, fordi sandet i vandkanten er iblandet mikroskopiske stykker af røde koraller, der giver stranden et lyserødt look. I går i land for at nyde et par timer på stranden og i vandet.

Der ligger et meget fint koralrev tæt på land, og hvis man ifører sig snorkel og maske, vil man kunne se masser af farverige fisk, der holder til mellem lige så farverige koraller.

Er man ikke fortrolig med snorkling, så er denne strand et godt sted at øve sig, fordi den ligger i en beskyttet bugt.

Sidst på eftermiddagen sejler I tilbage til Labuan Bajo på Flores og nyder resten af dagen på hotellet.

  • Morgenmad

Her skal i bo

bali - Flores_ Puri Sari Resort_31 Inkluderet i prisen
Flores

Puri Sari Beach Hotel

bali - bintang hotel flores_06 Inkluderet i prisen
Flores

Bintang Flores Hotel

Komodo National Park

Denne helt enestående nationalpark består af øerne Komodo, Rinca og Padar samt en række småøer, og blev oprettet for at beskytte komodovaranen og dens levested. Udover den verdensberømte varan dækker nationalparken også uberørte marineområder, hvor bl.a. hajer, rokker, hvaler, delfiner og havskildpadder holder til. Nationalparken er naturligvis UNESCO-verdensarv.

bali - komodo_varan_06

På Padar Island får I en fantastisk udsigt over nationalparken. I vælger selv, om I vil gå helt til toppen eller kun til første eller andet niveau.

Dag 8

Labuan Bajo - Tador, besøg i traditionelle landsbyer og spider web-rismarker (udflugtspakken)

Dagsprogrammet forudsætter køb af udflugtspakken

I dag rykker videre til landsbyen, Ceder i højlandet på den centrale del af Flores, og vejen dertil er brolagt med oplevelser.

I skal nemlig fordybe jer i Flores’ meget spændende kultur, som præges af oldgamle stammer, der har bevaret deres traditioner og skikke gennem alle tider.

Befolkningen på Flores planlægger stadig deres hverdag ud fra den ceremonielle kalender, der gælder for netop deres stamme – man kan populært sige, at de er katolikker til hverdag og stammefolk, når noget skal fejres.

I besøger et par af de traditionelle landsbyer i løbet af dagen, og der er som regel nogen fra stammen til stede, som viser rundt, og måske trækker de endda i festskruddet og viser et par dansetrin, nogle jagtteknikker eller andre ting. I bliver nok også budt på kaffe eller te, som er en del af det gæstfrie folks traditioner.

En anden ting, som er helt særlig for Flores, er de såkaldte spider web-rismarker (spindelvævs-rismarker), der hedder sådan, fordi de ligner spindelvæv set oppefra. Markerne ejes i fællesskab af en landsby, men de deles op i felter, som de enkelte familier har ansvaret for at dyrke. I centrum af spindelvævet, den såkaldte lodok, udføres særlige ritualer og ceremonier i forbindelse med tilplantning og høsten af ris.

Jeres guide og chauffør kører jer til landsbyen, Tador et højtbeliggende punkt, hvorfra der er en fantastisk udsigt over spider web-rismarkerne – nogle af felterne kan være dækket af vand, mens andre måske står i den smukke irgrønne eller gule farve, som risene får, før de høstes.

Vi kører retur til havnen i Labuan Bajo, hvor frokosten indtages mens I nyder udsigten over ø-havet.

I løbet af eftermiddagen er I tilbage på hotellet og kan nyde stranden, eller en tur i poolen. Jeres guide sørger for at vise jer, hvor I kan gå hen, når aftensmåltidet skal indtages.

  • Morgenmad

Her skal i bo

bali - Flores_ Puri Sari Resort_31 Inkluderet i prisen
Flores

Puri Sari Beach Hotel

bali - bintang hotel flores_06 Inkluderet i prisen
Flores

Bintang Flores Hotel

bali - flores_spider_03
bali - flores_landsby_befolkning_11 bali - flores_gade_marked_05

Flores er kendt for sine spiderweb-rismarker, der er formet som edderkoppespind. En hel landsby deles om at passe markerne, og i midten af spindet udføres der forskelige ritualer, der skulle optimere høsten. Nederst: Flores er en langt mere traditionel ø end Bali, og I får et rigt kig ind i en særlig kultur.

Dag 9

Flores – Bali, videre til strandferie i Sanur

I vågner på jeres dejlige strandhotel, og der er tid til en morgendukkert og morgenmad inden vi kører til det livlige lokalmarked.

Vi går en tur i Labuan Bajo, hvor I har noget tid på egen hånd på havnefronten, vi drikker en kopkaffe inden vi kører mod lufthavnen, hvor vi over middag flyver retur til Bali.

I løbet af eftermiddagen skal I med flyet tilbage til Bali, hvor badeferien venter. I har valgt mellem: Ari Putri Hotel i kategorien Godt, det ligger omkring fem minutters gåtur fra stranden, eller Segara Village som er opgraderingen og ligger direkte ned til stranden.

Nu er tiden kommet, hvor I kan puste ud efter de intense oplevelser på Flores.

  • Morgenmad

Her skal i bo

The Ari Putri Hotel Out Main Pool Inkluderet i prisen
Sanur

Ari Putri Hotel

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur_strand_04

Dag 10-13

Sanur, badeferie og evt. flere oplevelser

I har frie hænder de næste fire dage til at nyde tilværelsen i strandkanten og spise lækker mad på strandbyens mange gode restauranter.

Hvis I har lyst til flere oplevelser, så har vi et stort udflugtsprogram, som I kan benytte jer af. Vores medarbejdere i Sanur kan hjælpe jer med at booke diverse oplevelser, mens I er i Sanur, men I kan også booke hjemmefra – det er op til jer.

Tag f.eks. med vores guide på en cykeltur i solopgangen, mens byen vågner, besøg naboøen Lembongan på en dagsudflugt med katamaran, hils på havskildpadder i det lokale havskildpaddecenter, der arbejder med at bevare den truede dyreart, eller besøg trendy Seminyak og det lokale madmarked på stranden i Jimbaran.

Her skal i bo

The Ari Putri Hotel Out Main Pool Inkluderet i prisen
Sanur

Ari Putri Hotel

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur_restaurant_01_slider
bali - sanur_cykeltur_01 bali - seminyak_strand_bar_lounge_01

Der er en del ting at tage sig til i Sanur, Det oplagte er selvfølgelig at nyde stranden, men I kan også tage på udflugt, f.eks. på cykel en tidlig morgenstund.

Dag 14

Bali - Singapore

Efter strandliv kommer storbyliv, og i løbet af dagen skal I med flyet fra Denpasar til Singapore.

Foran jer ligger nogle dage i en af verdens reneste og mest velfungerende metropoler. Fra jeres hotel kan I gå direkte ud og på oplevelse i byen, der for alvor er en smeltedigel af nationaliteter og kulturer.

Tæt på ligger både Clarke Quay og Boat Quay og på en 20 minutters gåtur er I fremme i Chinatown og Little India – to farverige bydele.

I kan også gå til den endeløse række af shoppingcentre og internationale butikker på Orchard Road og Scotts Road – I kommer nok ikke uden om en tur dertil.

Her skal i bo

Furama Riverfront Pool Inkluderet i prisen
Singapore

Furama Riverfront

+
singapore - singapore_skyline_02

Dag 15

Singapore, oplevelser på egen hånd

Singapore er et kæmpe tag-selv-bord af oplevelser, så I må prioritere benhårdt, når dagen skal planlægges.

I kunne gøre som den amerikanske Præsident Trump og den nordkoreanske leder Kim Jong-Un og besøge Sentosa Island – blot med en mere overkommelig dagsorden end de to herrer havde. Øen byder nemlig på masser af forlystelser, som f.eks. Universal Studios og et fantastisk akvarium, og turen derud kan gøres med kabelbane inde fra centrum.

Det store område omkring Marina Bay Sands er også et besøg værd. Her finder I – udover et flot shoppingcenter, selvfølgelig, det ikoniske hotel bestående af tre tårne der bindes sammen med en fælles platform øverst, og ikke mindst den meget smukke Gardens by the Bay.

Her er alverdens flora genskabt i kæmpe drivhuse, og uden for står de såkaldte Super Trees, en skov af stålstrukturer på mellem 25 og 50 meters højde, der er delvist dækket af tropiske planter.

Træerne er forbundet med en gangbro, hvorfra man har fabelagtig udsigt over området.

Singapore har også en verdenskendt zoologisk have – besøg den eventuelt om aftenen, hvor man kan køre med tog gennem haven og se de nataktive dyr.

Her skal i bo

Furama Riverfront Pool Inkluderet i prisen
Singapore

Furama Riverfront

+
singapore - singapore_little india_01
singapore - singapore_chinatown_01 singapore - singapore_little india_02

Dag 16

Singapore og hjemrejse

Jeres fly, der går direkte fra Singapore til København, afgår først ved midnatstid, så I har hele dagen til at fortsætte udforskningen af metropolen.

Skulle vi anbefale noget specifikt på madfronten, så ville det være et besøg på et af byens mange såkaldte hawker-centre – et stort gadekøkken med masser af boder, der udbyder retter fra hele det globale menukort.

Man henter selv sin mad og slår sig ned ved et af bordene i midten af markedet – en herlig lokal oplevelse.

I løbet af aftenen tager I en taxa til lufthavnen for at stige ombord på flyet hjem til Danmark.

Dag 17

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en behagelig rejse fra Bali.

bali - sanur_strand_baad_04

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)