Skip to main content

Rejser til Amazonas i Brasilien

Brasilien

brasilien - amazonas_01

En rejse til jordens bankende hjerte

Det er ikke uden grund, den kaldes verdens lunge.

Amazonjunglen dækker et areal, der er dobbelt så stort som Indien, og den udgør således over halvdelen af jordens regnskovsområder. Junglen fordeler sig over Brasilien, Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador, Venezuela, Guyana, Surinam og Fransk Guyana, hvor langt størstedelen af junglen ligger i det nordlige Brasilien.

Junglens livsnerve er Amazonfloden, der kringler sig gennem den grønne regnskov og forgrener sig i mindre bifloder. Amazonas er hjemsted for noget så overvældende som 2/3 af alle verdens dyrearter, og det er derfor en naturoplevelse af en helt særlig kaliber, der venter i Brasiliens grønne nord, hvor I bl.a. kan være heldige at spotte piratfisk, krokodiller, delfiner, papegøjer og en masse andre dyr. Oplevelserne foregår både på vandreture gennem junglen samt på floderne, men også på de forskellige lodges, der ligger spredt over hele Amazonas, får I den helt unikke oplevelse af at bo midt i naturen.

Brasilien er med årene blevet et moderne land, men i Amazonas har de oprindelige folk og skikke i højere grad fået lov til at leve uforstyrret videre. I får derfor mulighed for at komme tæt på de oprindelige stammefolk og få et indblik i en levevis, der er stærkt afhængig af naturen, når I rejser til Amazonas.

Derfor skal I rejse til Amazonas

  • En rejse til verdens lunge
  • Sejl på floden blandt krokodiller og delfiner
  • I ét med naturen på skønne lodges
brasilien - amazonas_04 brasilien - anazonas_abe_01

Rejser til Amazonas

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - amazonas_kolibri_01

Det var igen en meget flot oplevelse og et meget flot arbejde af vores rejsekonsulent Louise. Alt var på toppen. De halvanden dag, vi var ved Iguazu-vandfaldene, var fantastisk intense og en meget flot oplevelse.

Frede, Aalborg
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Amazonas

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)