Skip to main content

Rejser til Brasilia i Brasilien

Brasilien

Brasilia Skyline 2360809847

Brasilia – fremtidens hovedstad

Brasilia er ikke blot Brasiliens hovedstad, men også et monument over Brasiliens visionære ånd og moderne arkitektur.

Byens unikke design og futuristiske skyline gør den til en enestående destination, hvor kunst og urbanisme mødes i harmoni – og så er det nok den pæneste, reneste og mest velorganiserede by i hele Brasilien.

Byen blev indviet i 1960 efter fire års arbejde, og den blev bevidst placeret på en flad og tør højslette midt i det brasilianske højland for på den måde at fremme udviklingen af landets indre regioner og skabe en balance i landets befolkningsfordeling i højere grad, end det var tilfældet med landets gamle hovedstad, Rio de Janeiro, ude ved Atlanterhavskysten. Placeringen giver også giver byen en enestående udsigt over det omkringliggende landskab og et behageligt klima året rundt.

Man gik til opgaven med at tegne og bygge den nye hovedstad fra grunden i en stemning af regelbrud og nytænkning, hvor alt blev vendt på hovedet. Byens design og struktur er udformet i 1956 af de visionære arkitekter Lúcio Costa, Oscar Niemeyer og landskabsarkitekten Roberto Burle Marx.

Brasilia er resultatet af en visionær byplan, der sprængte alle datidens kendte rammer. Den unikke byplanlægning og modernistiske arkitektur har i dag også sikret byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen er skabt til at imponere med sit layout, som er spækket med ikoniske bygninger og smukke geometriske former.

I dag er Brasilia en pulserende metropol med et væld af restauranter, caféer og gode muligheder for shopping. Udforsk de trendy kvarterer og nyd alt fra gourmetmad til lokale delikatesser. På en rejse til byen kan I blandt andet opleve Planalto-paladset, den officielle residens for Brasiliens præsident og blive betaget af de majestætiske nationalkongres-bygninger. Et besøg ved byens storslåede katedral med dens imponerende glasfacade og moderne kunstværker er også et must.

I kan også opleve byens nationalmuseum, hvor man kan se skiftende udstillinger af både brasilianske og internationale kunstnere. Brasilia er også hjemsted for flere teatre og musiksteder, hvor I kan nyde alt fra klassisk musik til brasilianske rytmer.

Selvom Brasilia er kendt for sin moderne urbanitet, har byen også masser at byde på for naturelskere. Tag en pause fra byens travlhed med at afslappet besøg ved Paranoá-søen, hvor I kan nyde forskellige vandsportsaktiviteter eller blot slappe af ved bredden.

Byen er også omgivet af grønne parker, som den smukke Parque da Cidade Sarah Kubitschek, hvor I kan spadsere eller cykle rundt.

Derfor skal I rejse til Brasilia

  • Futuristisk arkitektur
  • Unikke kulturelle og historiske oplevelser
  • Naturskønne omgivelser
  • Rig økonomi og central regeringsby
Brasilia Itamaraty Palace 1971843431 Brasilia City Center Museum 322395452

Rejser til Brasilia

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Brasilia Solnedgang 629850017

Jakob Rubin har en dyb indsigt i Brasiliens historiske, kulturelle og politiske landskab. Hans formidling er overbevisende og letflydende, og han er tilmed energisk, charmerende, humørfyldt og en effektiv problemløser. En fremragende guide på alle parametre!

Peter, Odense
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Brasilia

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)