Skip to main content

Rejser til Búzios i Brasilien

Brasilien

brasilien - rio_de janeiro_buzios_03

Førsteklasses livsnyderi i Brasiliens St. Tropez

I mange år var Búzios ikke andet end en overset fiskerlandsby i det sydlige Brasilien.

Men så dukkede Brigitte Bardot op, og nogle år senere var Búzios forvandlet til Brasiliens St. Tropez. Siden 80’erne har strandparadiset været ganske velbesøgt af jetsettere fra hele verden, men også andre rejsende med hang til det gode strandliv, har fundet ferielykken i den gamle fiskerlandsby.

I Búzios er livet primært centreret omkring de 12 bedårende strande, men også de nærliggende øer er værd at besøge på en bådtur. Flere steder er vandet roligt, og under overfladen gemmer sig både farverige fisk og koraller, og Búzios forkæler således både de dovne og de aktive. Nogle af strandene ligger i gåafstand fra hinanden, andre skal man tage hop-on/hop-off-bussen eller leje en beach buggy.

Selve byen er ganske hyggelig med brostensbelagte gader og hyggelige kroge, og det er ingen sag at finde gode restauranter og barer – eller sambarytmer for den sags skyld. Faktisk er her ikke så lidt at vælge mellem, og grundet det relativt velhavende publikum er kvaliteten også bedre end mange andre steder i Brasilien, hvilket også afspejles på priserne, som dog stadig er overkommelige.

I Búzios er det livsnyderiet, der er i fokus, og det er således oplagt at ende her efter en begivenhedsrig rejse rundt i det store land.

Derfor skal I rejse til Búzios

  • Brasiliens jetset-eksil
  • 12 bedårende strande
  • Livsnyderi på første klasse
brasilien - buzios_gade_01 brasilien - rio_de janeiro_buzios_01

Rejser til Búzios

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - brasilien_acai_01

Jakob Rubin har en dyb indsigt i Brasiliens historiske, kulturelle og politiske landskab. Hans formidling er overbevisende og letflydende, og han er tilmed energisk, charmerende, humørfyldt og en effektiv problemløser. En fremragende guide på alle parametre!

Peter, Odense
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Búzios

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)