Skip to main content

Rejser til Foz do Iguacu i Brasilien

Brasilien

brasilien - iguazu_vandfald_12

Porten til vandfaldet

Foz do Iguacu er en halvstor by på den brasilianske side af vandfaldet.

I byen finder I en række forretninger, restauranter og barer, men selv om byen tager sig pænt ud, er det alligevel naturen omkring byen, ikke mindst Iguacu-vandfaldet, der udgør attraktionen.

Iguacu-vandfaldet, der tiltrækker mere end 2 millioner turister årligt, består af 275 vandfald fordelt over 2,7 kilometer. Det anslås, at der fosser ca. 5.000 kubikmeter vand gennem vandfaldene i sekundet, og det er således blandt verdens mest vandrige vandfald. Den argentinske side af vandfaldet er den mest omfattende, og det er her, I får mulighed for at mærke vandmasserne helt tæt på. Til gengæld får I på den brasilianske side et bedre overblik over faldene og det enorme areal, de breder sig over. Det anbefales derfor, at I ser begge sider af vandfaldet, ligesom det også er værd at udforske den grønne natur og det frodige planteliv omkring vandfaldene.

Foruden oplevelserne på hver side af grænsen, er det også muligt at sejle på floden, se vandfaldet nedefra og vandre gennem den grønne jungle, hvor I kan være heldige at se armadilloer, tukaner, aber, vaskebjørne og mange andre dyr.

Derfor skal I rejse til Foz do Iguaçú

  • Oplev Iguacu-vandfaldet fra to lande
  • Grøn natur og vilde dyr
  • Sejl på floden og se vandfaldet nedefra
brasilien - iguazu_vandfald_02 brasilien - iguazu_vandfald_12

Rejser til Foz do Iguaçú

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - costa rica_tukan

Der har hele vejen i vores forberedelser og under rejsen været god og positiv respons fra Stjernegaard. Alt er forløbet som aftalt. I de rejsedokumenter, vi fik før afrejsen, var der et akut kontaktnummer, hvilket var rigtig godt og beroligende. Vi fik aldrig brug for dem.

Jens & Laila, Smørum
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Foz do Iguaçú

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)