Skip to main content

Rejser til Ilha Grande i Brasilien

Brasilien

brasilien - ilha grande_02

I sørøvernes fodspor

Ilha Grande ligger et par timers sejlads syd for byen Angra dos Reis i delstaten Rio de Janeiro, og det er også her, I vinker farvel til trafikken, for biler er der nemlig ingen af på Ilha Grande.

Trods øens fine størrelse på 193 kvadratkilometer er den ret uberørt, og det er da også kun i løbet af de seneste par år, Ilha Grande har fået et par hæveautomater. Alligevel anbefales det at hæve penge på fastlandet, da det aldrig helt er til at vide, hvordan det står til med kassebeholdningen i hæveautomaterne.

Ilha Grande var tidligere hjemsted for pirater, og det siges, at der ligger flere sørøverskatte gemt i det grønne. Midt på øen finder I resterne af et gammelt slavefængsel, og selv om alt ånder fred og idyl, så er der altså tydelige tegn på, at øen ikke altid har været lige fredfyldt.

Langt de fleste indlogeringsmuligheder og restauranter ligger i øens største landsby, Vila do Abraão. Herfra kan I sejle til de omkringliggende bugter og strande, eller I kan tage de gode sko på og gå gennem junglen. En vandretur gennem det kuperede terræn til fx den populære Lopes Mendes-strand kan tage op til tre timer, så hav altid forsyninger med i tasken, hvis I skulle få lyst til at begive jer ud på en junglevandring. Foretrækker I en mere afslappet oplevelse af øen, er der udflugter med både større og mindre både til øens mange skønne strande og snorkelsteder som fx Blue Lagoon og Green Lagoon.

Derfor skal I rejse til llha Grande

  • Bliv ét med naturen
  • Verdensberømte strande og skjulte bugter
  • Bjergvandring, snorkling og skjulte skatte
brasilien - ilha grande_01 brasilien - Ilha grande_blue lagoon_03

Rejser til llha Grande

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - Ilha grande_05

Det var igen en meget flot oplevelse og et meget flot arbejde af vores rejsekonsulent Louise. Alt var på toppen. De halvanden dag, vi var ved Iguazu-vandfaldene, var fantastisk intense og en meget flot oplevelse.

Frede, Aalborg
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i llha Grande

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)