Skip to main content

Rejser til Manaus i Brasilien

Brasilien

Manaus Flod Og By

Manaus – porten til Amazonjunglen

Manaus er ikke blot endnu en by i Brasilien, men porten til Amazonas, verdens største regnskov - og med rette en af jordens mest fortryllende destinationer.

Her kan I stadig komme så langt væk fra civilisationen, at I nærmest tror, I er ankommet til en helt, helt anden verden. Amazonas er et uendeligt hav af frodig grøn jungle og midt i dette ligger byen Manaus som en oase. Det er da også herfra, at mange begiver sig ud, når de skal udforske junglens dybe hemmeligheder og betagende natur.

Manaus er en by med en rig historie og en unik kultur, der afspejler Amazonas' mangfoldighed. I slutningen af 1800-tallet voksede byen frem under det store boom i gummiindustrien, hvor plantager med gummitræer og fabrikker til efterbehandling af træerne skød op omkring byen og gjorde den til et velhavende og vigtigt kulturelt og økonomisk centrum i regionen.

Byen byder i dag på vidnesbyrd om denne periode med imponerende bygninger som Teatro Amazonas, et operahus der er et sandt arkitektonisk mesterværk samt flere andre historiske monumenter. Tag på opdagelse i byens historiske kvarterer, hvor I kan se en blanding af kolonistilsarkitektur og moderne arkitektur.

Manaus' største attraktion er uden tvivl den smukke omkringliggende jungle og dens unikke og imponerende beliggenhed ved Amazonfloden, hvor de mægtige floder Negro og Solimões mødes i et fascinerende naturfænomen, hvor de to store floder flyder sammen - men uden at deres strømme blander sig med hinanden. I kan opleve det usædvanlige fænomen på bådture på de to floder.

Amazonas regnskov er et af de mest biodiverse steder på planeten og fyldt med en uendelig variation af flora og fauna, og Manaus er det perfekte udgangspunkt for at udforske denne naturlige skat. Tag på guidede ture gennem junglen, hvor der er mulighed for at spotte sjældne dyrearter som jaguarer, dovendyr og farverige tukaner.

På floderne kan I sejle blandt delfiner og piratfisk, og de mange lodges i området tilbyder en unik mulighed for at bo midt i naturen og vågne op til lyden af junglens morgensang.

Derfor skal I rejse til Manaus

  • Porten til verdens største regnskov, Amazonjunglen
  • Autentisk jungle og overnatning på lodges
  • Spændende bådture og fascinerende dyreliv
  • Oplev det unikke sammenløb af to store floder
Manaus Kolonistilshus Manaus By Og Opera

Rejser til Manaus

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Manaus By

Jakob Rubin har en dyb indsigt i Brasiliens historiske, kulturelle og politiske landskab. Hans formidling er overbevisende og letflydende, og han er tilmed energisk, charmerende, humørfyldt og en effektiv problemløser. En fremragende guide på alle parametre!

Peter, Odense
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Manaus

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)