Skip to main content

Rejser til Pantanal i Brasilien

Brasilien

brasilien - pantanal_bro_01

På eventyr i sumpen

Pantanal er verdens største vådområde, der dækker et areal på i alt 210.000 km2 fordelt mellem Brasilien, Bolivia og Paraguay.

Flodsletten er udråbt til UNESCO-verdensarv, og det skyldes bl.a. det helt særlige økosystem samt det faktum, at området er hjemsted for ca. 700 fuglearter, 100 pattedyrarter og 170 typer af reptiler.

Da her er tale om et sumpområde, er det en helt særlig fornøjelse at køre rundt i området. Køreturen foregår meget af tiden på en hævet grusvej, der slynger sig gennem vådområdet, blot afbrudt af et utal af træbroer. På køreturen fornemmer I virkelig sumpens nærhed – dog uden at I bliver våde.

En stor del af aktiviteterne i Pantanal foregår til fods eller i kano ad vandvejene, hvor I både udforsker mangrover og skove, alt imens det vilde dyreliv flokkes om ørerne og fødderne på jer. Måske I kaster fiskesnøren ud i håb om at fange en af de piratfisk, der lever her – måske I spotter en jaguar, der sniger sig rundt i buskadset. I Pantanal er det med at holde øjne og ører åbne hele tiden, for naturen har det med at overraske, når I mindst venter det.

Pantanal kan besøges hele året, om end køreturen er en lettere udfordring i regntiden fra oktober til april. De bedste muligheder for vandring er i den tørre sæson fra maj til september, og er det fuglene I kommer for, anbefales det at besøge området mellem juli og september, mens jaguaren er mest aktiv fra juni til august.

Derfor skal I rejse til Pantanal

  • UNESCO-verdensarv
  • Verdens største vådområde
  • Vilde dyr i lange baner
brasilien - pantanal_bro_01 brasilien - pantanal_jaguar_01

Rejser til Pantanal

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - pantanal_vaadland_solnedgang_01

Der har hele vejen i vores forberedelser og under rejsen været god og positiv respons fra Stjernegaard. Alt er forløbet som aftalt. I de rejsedokumenter, vi fik før afrejsen, var der et akut kontaktnummer, hvilket var rigtig godt og beroligende. Vi fik aldrig brug for dem.

Jens & Laila, Smørum
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Pantanal

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)