Skip to main content

Rejser til Praia do Forte i Brasilien

Brasilien

brasilien - praia do forte_strand_01

Praia do Forte – Brasiliens Polynesien

Ca. 80 km fra Salvador de Bahia, i det nordøstlige Brasilien og ud mod Atlanterhavet, ligger Praia do Forte, en af Bahia-regionens smukkeste strande.

Her finder du 12 kilometer hvidt sand med svajende palmer, hvilket er grunden til, at stedet ofte kaldes Brasiliens Polynesien.

Selve byen er en lille fiskerlandsby, men turismen har nu taget over som det primære erhverv. Den er en malerisk oplevelse prydet med kokospalmer, hvidt sand og blåt vand, og hele området emmer af charme og skønhed.

Praia do Forte har fokus på bæredygtighed, og en ferie hertil hører til i den lidt dyrere ende – til gengæld er mange af områdets små resorts, også kaldet pousada’er, restauranter og butikker virkelig stilfulde. Byens hovedgade fører ned til en meget yndig kirke og videre ud til en række vidunderlige strande.

Besøg havskildpadderne og lær at surfe…

I Praia do Forte kan du besøge et projekt, TAMAR-projektet, der arbejder for bevarelse af havskildpadder. Her kan du komme helt tæt på disse forunderlige havdyr, som har været på kloden i millioner af år. Fra oktober til marts kan du opleve dem lægge æg på stranden, men du kan få spændende oplevelser med havskildpadder og lære om deres levevis på alle tider af året.

Praia do Forte er herudover et godt udgangspunkt for snorkling og surfing - måske har du lyst til at få et par timers surfundervisning, mens du er. Herudover går tiden naturligvis med at nyde solens stråler og slappe af på stranden.

Derfor skal I rejse til Praia do Forte

  • 12 km dejlig strand
  • Mød havskildpadderne ved TAMAR-projektet
  • Hyggelige små resorts
brasilien - praia do forte_strand_01 brasilien - praia do forte_skildpadde_02

Rejser til Praia do Forte

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - iguassu falls_02

Alt i alt var turen til Brasilien en fantastisk tur.

Preben, Hobro
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Praia do Forte

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)