Skip to main content

Rejser til Sao Paolo i Brasilien

Brasilien

brasilien - sao paulo_09

Sydamerikas New York

Sao Paolo er Brasiliens lidt mere ”seriøse” storby, men selv om byen er Brasiliens finansielle centrum, er den langt fra kedelig.

Ofte betegnes den endda som Sydamerikas New York grundet de mange skyskrabere, den heftige trafik og sit indbyggertal på ca. 18 millioner mennesker.

Med tilflyttere fra alverdens lande, har byen fået et relativt internationalt præg, og den kulturelle scene bugner med alt fra koncerter og karnevaller til kunst og formidabel arkitektur. På byens kunstmuseum, Museo de Arte de Sao Paolo, der nærmest svæver som en kasse over jorden, finder I Sydamerikas største samling af vestlig kunst med værker af bl.a. Rembrandt og Van Gogh samt utallige sydamerikanske kunstværker, men en tur rundt i gaderne, der er pyntet med street art, kan også tæmme det kunstneriske hjerte.

Byen kan prale højt og længe af sine mange kulturelle og gastronomiske tilbud, men ligesom alle andre steder i Brasilien er kontrasterne mellem rig og fattig stor, og det er ikke det hele, der er lige rosenrødt. Men Sao Paolo er også meget mere end selve byen. For tager man turen ud af byen, er der også skøn natur i sigte. Halvanden time væk ligger de skønne strande på rad og række, og her er både små, uforstyrrede bugter såvel som livlige strande, som fungerer som en skøn afveksling til bylivet.

Derfor skal I rejse til Sao Paulo

  • Sydamerikas New York
  • Kunst og kultur i verdensklasse
  • Et stenkast fra skøn natur
brasilien - sao paulo_07 brasilien - sao paulo_08

Rejser til Sao Paulo

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - sao paulo_02

Der har hele vejen i vores forberedelser og under rejsen været god og positiv respons fra Stjernegaard. Alt er forløbet som aftalt. I de rejsedokumenter, vi fik før afrejsen, var der et akut kontaktnummer, hvilket var rigtig godt og beroligende. Vi fik aldrig brug for dem.

Jens & Laila, Smørum
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Sao Paolo

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)