Skip to main content

Rejser til Tiradentes i Brasilien

Brasilien

brasilien - tiradentes_by_02

En by bygget på kunst

Tiradentes er en lille, charmerende by med mindre end 10.000 indbyggere – men med en særdeles stor personlighed, bygget på en spændende historie.

Byen er kendt for sin folklore, maden og barokkunstneren Aleijadinho, som var en af datidens største barokskulptører. Den kendte kunstner var handicappet, så for at kunne skabe sine kunstneriske værker, var værktøjet bundet fast til hans arme. Alligevel formåede han at skabe helt unikke kunstværker, hvor hans sjæl og inderlighed skinner tydeligt igennem. I folkemunde er han kendt som Brasiliens Michelangelo, og selv om han for længst er gået bort, strømmer folk stadig til Tiradentes for at se udsmykningen af Santo Antonio-kirken fra 1810.

Den fine historie lever fortsat videre, men samtidigt er byen blevet fint renoveret gennem de sidste årtier. Kolonitiden kommer tydeligt til udtryk i den smukke, farverige arkitektur, der er smukt plantet langs de brostensbelagte gader. Her er gode restauranter, spændende shopping og masser af håndværk – men mest af alt er her tale om en hyggelig by, omringet af skøn, grøn natur.

Derfor skal I rejse til Tiradentes

  • Kunst og smuk arkitektur
  • Gode smagsoplevelser
  • Kolonitid omringet af grøn natur
brasilien - tiradentes_by_01 brasilien - tiradentes_by_03

Rejser til Tiradentes

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

brasilien - paraty_by_brasilien_01

Iguazu-vandfaldene med fantastisk natur, både faldene og dyrelivet gjorde indtryk. Sukkertoppen i Rio. En stor oplevelse at se byen fra toppen og nyde en drink, mens man nyder udsigten.

Tom, Dragør
4.7   (54 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Tiradentes

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)