Skip to main content

Hvalsafari

canada - victoria_hval_spring_01 canada - bay of fundy_hval_01

Hvalsafari

På dag 10 er der mulighed for at tage på hvalsafari

Hvalsafarien udgår fra Inner Harbour i Victoria. Typisk benyttes en katamaran, med siddepladser indenfor i skibet og udendørs på dækket, hvorfra man kan betragte de fascinerende dyr, og om bord på skibet er altid en marinebiolog eller en naturguide, som fortæller undervejs om hvalerne og deres levevis.

Hvalsafarien varer ca. 3-4 timer og foregår ud for Vancouver Islands kyster. I disse farvande lever store flokke af pukkelhvaler, og det er disse prægtige dyr, I skal på udkig efter.

Skibene lokaliserer bl.a. hvalerne ved at lytte efter deres sang under havet. Spækhuggere lever i flokke af 10-50 dyr, som alle er beslægtet med hinanden, og hver flok har sin egen "dialekt". De kendes på deres ovale plet over øjet.

Pukkelhvaler er især kendt for deres kraftfulde spring op over havoverfladen, og for deres karakteristiske plask med halen, når de dykker ned under overfladen.

Hanpukkelhvaler er desuden kendt for at have den længste og mest komplekse sang i dyreriget. Hvalsafarien er et tilkøb til rejsen men virkelig en fantastisk oplevelse!

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 990

Fakta om udflugten

  • Bestilles gennem Stjernegaard Rejser inden afrejse
  • Varighed ca. 3-4 timer
  • Bemærk den danske rejseleder tager ikke med på denne tur
  • Hvis hvalsafari ikke kan gennemføres grundet vejret, refunderes beløbet ved hjemkomst

En fantastisk naturoplevelse, gode hoteller og vores super rejseleder, Peter Porskjær, som virkelig er en fantastisk, vidende og behagelig rejseleder, med fin humor. Altid på forkant med informationer.

Jeg tror, vi fik al "cremen" og højdepunkter på turen, lige fra de fantastisk smukke omgivelser, søer, bjerge mv. til den fine tur med the Rocky Mountaineer.

Aksel og Tove, Kgs. Lyngby
4.8   (65 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)