canada - rocky mountaineer_tog_05
Canada - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

4,9 (24 Anmeldelser)
16 dage fra 59.990 kr.

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Canadas vilde vest set fra en togkupé

Denne rundrejse gennem den canadiske del af Rocky Mountains er en naturoplevelse af de helt store iblandet lidt behagelig storbystemning. Vi lægger ud i Banff National Park, hvor vi for første gang møder synet af høje bjergtinder, tusindårige gletsjere og dybe blå søer, og tager på vandretur i Sunshine Meadows, kåret som Canadas bedste vandretur.

Videre går det ad Bow Valley Parkway forbi Moraine Lake, som er så betagende, at den har været afbildet på 20-dollar sedlen, til Lake Louise og ad Icefields Parkway, en af verdens smukkeste køreture til Jasper National Park. Langs vejen ser vi måske bjørne, elge og sjove tykhornsfår. Vi går tur på Athabasca-gletsjeren og sejler på den blanke Maligne Lake til vidunderligt smukke Spirit Island - et af Canadas mest fotograferede steder.

I Jasper stiger vi ombord på det legendariske tog, Rocky Mountaineer, og tager på "rejse gennem skyerne". Mens vi nyder en særdeles varieret udsigt til bjergtinder med evig sne, dybe slugter, brusende vandfald og grønne sletter fra toget, forkæles vi med god mad og drikke.

Efter en overnatning i Kamloops kører toget videre til Vancouver, som ligger smukt med vand til næsten alle sider. Vi tager færgen videre til Vancouver Island og Victoria, canadiernes foretrukne badeby, hvor det vil være muligt at komme på hvalsafari.

Den lille ferieby Ucluelet på Vancouver Island er næste stop. Her tager vi bl.a. på bjørnesafari for at se på sortbjørne, der kommer frem fra skovene for at spise taskekrabber som supplement til deres planteføde. Tilbage i Vancouver tager vi en afstikker til vintersportsbyen Whistler, der var vært for De Olympiske Vinterlege i 2010. Vi har en særdeles dygtig dansk rejseleder med hele vejen - tag med os på eventyr og fyld lungerne med frisk bjergluft.

Vi ønsker jer en god rejse.

Rute og højdepunkter

canada - canada_paa eventyr i rocky mountains med toget rocky mountaineer Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Banff National Park Banff National Park
3
Højdepunkter
To fulde dage med UNESCO-verdensarv i form af gletsjere, dybblå søer, enge, vilde dyr og sneklædte bjergtinder i Banff National Park.

1 nætter i Lake Louise Lake Louise
1
Højdepunkter
Vi kører langs Bow Valley Parkway, måske med udsigt til bjørne og elge, besøger gudesmukke Moraine Lake og overnatter ved Lake Louise.

2 nætter i Jasper Jasper
2
Højdepunkter
Ad Icefields Parkway via Peyto Lake til Athabasca-gletsjeren, som vi oplever med Ice Explorer Bus. UNESCO-verdensarv i Jasper og vandring i Maligne Canyon.

1 nætter i Kamloops Kamloops
1
Højdepunkter
Ombord på Rocky Mountaineer-toget gennem smukke skove og forbi Mount Robson, den højeste tinde i canadiske Rockies. Overnatning i Kamloops.

1 nætter i Vancouver Vancouver
1
Højdepunkter
Gennem kringlede slugter, forbi brusende vandfald og langs den berømte Fraserflod, hvor det historiske 'gold rush' fandt sted. Overnatning i Vancouver.

2 nætter i Victoria, Vancouver Island Victoria, Vancouver Island
2
Højdepunkter
Vi tager på sightseeing i Vancouver, sejler til Vancouver Island og udforsker det naturskønne område omkring Victoria. Mulighed for tilkøb af hvalsafari.

2 nætter i Ucuelet, Vancouver Island Ucuelet, Vancouver Island
2
Højdepunkter
Vi kører gennem Cathedral Cove, tværs over øen til hyggelige Ucuelet, hvor vi skal på bjørnesafari og på vandretur i en tempereret regnskov.

2 nætter i Vancouver Vancouver
2
Højdepunkter
På udflugt til OL-byen Whitsler i Blackcomb Mountains og god tid til at udforske Vancouver på egen hånd om aftenen.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i Kgs. Lyngby og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Efter vores opfattelse kunne vi ikke ønske os en bedre rejseleder end Niels. Positiv, vidende, professionel, og - ikke mindst - festlig, god humor og godt humør.

4,9 (24 Anmeldelser)
canada_RR katalog forside

Bestil Canada kataloger

Søger du inspiration til din Canada rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
Japan

Solgudens ø-rige

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)