canada - canada_natur_bjoern_01
Canada - På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Rejseleder

Rejseleder i Canada

Niels Fessel

Niels Fessel

Rejseleder

Niels er en meget alsidig rejseleder, der siden sine ungdomsår som 'backpacker' har været en passioneret rejsende. Især det nordamerikanske kontinent og det nordatlantiske område har han besøgt hyppigt, men han har dog også haft utallige rejser i Asien såvel som Afrika.

Niels har en lang erhvervskarriere i finansverdenen på toplederniveau bag sig tillige med et mangeårigt og fortsat virke i Forsvaret som reserveofficer. Denne baggrund og et brændende ønske om at formidle og skabe uforglemmelige stunder for sine gæster anvender Niels nu som rejseleder i de dele af verden, der ligger hans hjerte allermest nær.

En passende variation af oplevelser på hans ‘kulturaktive’ ture kombineret med god humor og en ‘mandskabsbehandling’ med et glimt i øjet kendetegner Niels’ rejser. Målet er altid, at samværet i gruppen fungerer gnidningsfrit og godt.

Niels sætter en ære i at have et indgående kendskab til historien, naturen, kulturen og den nutidige levevis på de rundrejser, han leder. Han går gerne forrest, når natur og dyreliv skal udforskes, og vandrestøvlerne er altid parat, så han let kan lokkes ud på ‘ekstrature’ uden for programmet.

Niels er på hjemmebane, uanset om det gælder arktiske områder som Grønland og Island, bjerge i Nordamerika eller det skotske højland, vinområder i Portugal og Azorerne, savannen eller ørkenen i Sydafrika og Namibia, spillestederne og manggroveskovene i Sydstaterne eller fiskemarkederne i Sydøstasien.

Niels er musikuddannet og har en særlig forkærlighed for musikkens rødder og udvikling på det nordamerikanske kontinent - og mange af Niels’ rejser rummer derfor også lokale musikindslag. Han har ved siden af sin erhvervskarriere gennem mange år arrangeret rejser og været leder af grupperejser og erhvervsdelegationer i såvel privat og professionelt regi og har således en solid erfaring og baggrund – både fagligt og menneskeligt.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)