chile - santiago de chile_skyline_plaza des armas_01

Rejser til Santiago de Chile

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (7 Anmeldelser)

Santiago de Chile

En verdensby i fuldt flor

Santiago de Chile er en by, der har fulgt med udviklingen. Det hele startede tilbage i 1541, hvor de spanske koloniherrer etablerede byen og lagde en udførlig plan for gader og stræder. Ikke lang tid efter fik kolonisterne modstand af Mapuche-krigere, og politiske konflikter og militærkup har da også sat sine præg på byen gennem tiden. Den dag i dag er Santiago de Chile kommet flot og oprejst gennem historien, og byen fremstår nu som en af Sydamerikas mest moderne byer. 

Dele af byen er fortsat spækket med smuk, detaljerig kolonistilsarkitektur, mens man andre steder i byen bliver mødt af høje skyskrabere og moderne glasfacader. Flere små nabolag stråler i alle regnbuens farver og gadebilledet er flere steder prydet med kunstnerisk graffiti. Du kan sagtens bruge et par dage på at slentre gennem gaderne og udforske den charmerende lokalkultur – og byen kan sagtens udforskes både til fods og på cykel.

Besøg nogle af byens vartegn som Plaza de Armas og katedralen – og nyd en god middag akkompagneret af chilensk vin på en af byens gode restauranter.

chile - Chile_land Santiago de Chile
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Santiago de Chile


Hotel Fundador ★★★

Dejligt nyrenoveret hotel beliggende midt i Santiago de Chiles centrum og finansdistriktet. Hotellet er moderne og rustikt indrettet i klare og livlige farver med stengulve og smukke, mørke træmøbler.

Værelserne har kabel-tv og de fleste andre moderne fornødenheder. Et sikket valg til en overnatning i byen.

147 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Eurotel Providencia ★★★

Eurotel Providencia er beliggende i bydelen Providencia, som er stedet, hvor det hele sker. Her er masser restauranter, caféer, butikker og underholdning, og du kommer ikke til at kede dig, uanset hvilket tidspunkt på døgnet, du bevæger dig rundt.

Foruden et charmerende leben byder bydelen på flere grønne områder, ligesom mange af byens seværdigheder er tæt på. Du er fx ikke langt fra kabelvognen, der tager dig op til toppen af San Cristobal Hill. 

Hotellet er enkelt men moderne indrettet med en flot udsigt til bjergene. Her finder du bl.a. en restaurant, fitnessfaciliteter og en jacuzzi. Værelserne fremstår moderne med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder aircondition og tv. 

Alle værelser har aircondition samt de mest almindelige faciliteter, og hotellet byder desuden på jacuzzi og motionsrum. 

60 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Loftsvifte

Solace Providencia ★★★★

Med en beliggenhed i den pulserende bydel Providencia, er I tæt på restauranter, barer, butikker og underholdning, når I tjekker ind på Hotel Solace. Området byder på flere grønne områder, og beliggenheden er desuden et fint udgangspunkt, hvis byen skal udforskes til fods. Alternativt kan I glæde jer over, at der er gode muligheder for offentlig transport i nærheden af hotellet. 

Hotellet er moderne og stilfuldt, og fra poolen på tagterrassen kan I nyde en formidabel udsigt over by og bjerge samt en god frokost eller middag. Foruden den gode beliggenhed er hotellet eftertragtet grundet dets moderne faciliteter, som fx fitnesscenter, gode restaurant og stilfulde indretning, der kombinerer moderne minimalisme med et strejf af noget sydlandsk. 

Værelserne er lyse og moderne med gode senge, aircondition, tv og ikke mindst en god udsigt. 

108 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar

Luciano K ★★★★+

Luciano K er luksus lige midt i Santiagos pulserende hjerte, hvor smuk arkitektur og historie er lige uden for døren. Plaza Italia med den iøjnefaldende mobiltelefonlignende skyskraber er blot 2 minutter væk, mens det charmerende og livlige Bellavista-kvarter med masser af restauranter, barer og butikker blot ligger 5 minutter fra hotellet. 

Det smukke boutiquehotel kombinerer det antikke og det moderne på fineste vis, og I er ikke i tvivl om, at bygningen gemmer på en spændende historie. Faktisk har bygningen alle dage været noget lidt særligt, for da den blev bygget i 1928, var den med sine 7 etager den højeste i byen og i øvrigt også den første bygning med centralvarme og elevator.

Værelserne er moderne indrettet med lydisolerede vinduer, behagelige senge og god plads samt alle moderne bekvemmeligheder, mens hotellet både kan bryste sig af en god restaurant og bar, en skøn tagterrasse med pool, wellnesscenter og en skøn udsigt til parken. 

 

 

 

 

38 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

Hotel Panamericana Providencia ★★★

Hotellet ligger i et roligt kvartet ca. 5 km fra Santiago de Chiles centrum. I hotellets gårdhave ligger en pool med liggestole og et overdækket cafeområde, hvor man kan få en drink.  

Værelserne er indrettet i varme farver og byder på de nødvendige faciliteter. 

75 værelser
5 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Capital Hotel Bellet ★★★+

Capital Hotel Bellet er et dejligt hotel indrettet i moderne, minimalistisk og næsten nordisk stil med lyst træ og rene linjer. Det ligger i bydelen Providencia ca. 5 km fra det historiske centrum.

Der findes en del restauranter i gåafstand fra hotellet.

144 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Holiday Inn, Santiago Airport ★★★

Dette hotel har bekvem beliggenhed, når man skal videre med fly, idet det ligger lige over for Santiago de Chiles lufthavn.

Hotellet er i den sædvanlige gode Holiday Inn-kvalitet med gode værelser og ekstra faciliteter, som f.eks. pool og fitnesscenter.  

70 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Hotel Time Select ★★★+

Time Select ligger i den moderne bydel Las Condes, der byder på gode shoppingmuligheder. Her er du bl.a. tæt på El Bosque Avenue i El Golf-kvarteret, hvor du kan nyde godt af en lang række spændende og gode restauranter.

Hotellet er lyst og moderne indrettet med gode række faciliteter, bl.a. et dejligt poolområde højt oppe i bygningen, hvorfra man kan nyde en dukkert med udsigt til byens tage, samt fitnessfaciliteter.

Værelserne er rummelige og pænt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Et glimrende valg for dig, der gerne vil nyde Santiago de Chile med central og bekvem indkvartering. 

101 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Rejser til Santiago de Chile

Billeder fra Santiago de Chile

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)