chile - torres del paine_35

Rejser til Torres del Paine

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (7 Anmeldelser)

Torres del Paine

Helt derude hvor kragerne vender

Med et gigantisk område på næsten 2.000 kvadratkilometer er det ingen sag at fare vild i nationalparken Torres del Paine, der siden 1978 har været udnævnt til UNESCO-verdensarv. Parken er opkaldt efter parkens to mest markante bjergspidser, Paine-tårnene, som stritter op som to sylespidse varemærker, og den har til vane at tiltrække rejsende med hang til trekking, naturoplevelser og brede vidder.

Nationalparken er et af verdens mest tyndtbefolkede områder, og I vil hurtigt opdage, at naturen lever sit helt eget liv på disse kanter. Torres del Paine er præget af gudeskøn natur i form af rustikke bjergtinder, dybblå smeltevandssøer, gletsjere, vandfald, klipper, grotter og sletter, og på en vandretur gennem naturen er det ikke unormalt at se både nanduer og kondorer. Vejret har det med at spille et spontant puds, og det hænder således, at alle fire årstider slår sig løs i løbet af en enkelt dag. Af samme grund er det altid en god idé at fylde rygsækken med et par ekstra trøjer, sokker og vanter inden dagens ekskursion.

chile - Chile_land Torres del Paine
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Torres del Paine


Hosteria Lago Grey ★★★

Et hotel med en helt enestående beliggenhed midt i nationalparken Torres del Paine omgivet af bjerge, søer, gletsjere og ikke mindst en luft så frisk, at man hurtig bliver klar i hovedet. Værelserne ligger i treetagers træbygninger med udsigt over området og Lago Gray-søen i baggrunden, og de forskellige længer er forbundet med hovedbygningen via træbroer.

Måltiderne indtages i hovedbygningen, som også har et hyggeligt siddeområde, hvor man kan drikke en kop kaffe og nyde den fantastiske udsigt.

60 værelser
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi

Hotel Rio Serrano ★★★

Et hotel med smuk beliggenhed midt i naturen i nationalparken Torres del Paine omgivet af bjerge, søer, gletsjere og floder. Indretningen er holdt i træ og sten, hvilket skaber en dejlig rustik atmosfære, og i receptionsområdet kan man hygge sig foran den store pejs. Fra de gode værelser er der direkte udsigt til det imponerende Paine-massiv, som er nationalparkens særkende.

Hotellet har en god restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan drikke en kop kaffe eller nyde en drink - også med udsigt Paine-massivet.

105 værelser
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Spa

Hotel Las Torres Patagonia ★★★+

Et dejligt hotel beliggende i hjertet af Torres del Paine-nationalparken og ved foden af det store bjergmassiv, som parken er så kendt for. Det er indrettet i landlige omgivelser på en tidligere kvægfarm og har stadig en økologiske køkkenhave, stalde og heste med tilhørende "gaucho'er". 

Dejlige lyse værelser med gode faciliteter. Opholdet på Las Torres Patagonia er på All Inclusive-basis, det vil sige, at alle måltider og drikkevarer (bortset fra visse premium-mærker) er inkluderet i prisen. 

74 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Spa

Torres del Paine

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
10° C
10° C
10° C
8° C
7° C
6° C
6° C
6° C
6° C
7° C
7° C
8° C
Nedbør i mm.
322 mm
263 mm
306 mm
305 mm
259 mm
237 mm
247 mm
223 mm
229 mm
227 mm
263 mm
262 mm

Billeder fra Torres del Paine

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)