chile - valparaiso_by_chile_04

Rejser til Valparaiso

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (7 Anmeldelser)

Valparaíso

Sydamerikas San Francisco

Denne by har intet mindre end ni universiteter og er samtidigt Chiles største havneby – og så ligger den kun 120 kilometer fra hovedstaden, Santiago de Chile. Nok er Valparaíso ”endnu en storby” – men den er også sin helt egen.

Når byen betegnes som Sydamerikas San Francisco skyldes det især de mange stejle bakker og et væld af farverige huse, der klæber sig op ad skråningerne. Byens gader ligger som en labyrint, hvor man aldrig helt ved, hvor man ender. Valparaísos – og Chiles – store digter, Pablo Neruda beskrev byen således: Valparaíso, hvor er du absurd… du har ikke redt dit hår, du har ikke haft tid til at få tøj på, livet har altid overrasket dig. 

Pablo Neruda, hvis hus, La Sebastiana, du kan besøge i Valparaíso, er langt fra den eneste, der har ladet sig inspirere af denne viltre og yndefulde by. Malere, poeter og kreative tænkere har gennem tiden søgt mod Valparaíso i håb om at blive inspireret, og kunsten kommer da også til udtryk i bybilledet, der i stor stil er præget af street art i forskellige formater.

En ting Valparaíso kan, som Santiago de Chile ikke kan, er strandene. Omkring byen finder du flere gode og flotte strande, som du ikke bør snyde dig selv for, nu du er på disse kanter.

chile - Chile_land Valparaíso
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Valparaíso


Hotel Diego de Almagro ★★★

Dette hotel ligger kun 100 meter fra kysten med udsigt over havet og Valparaisos maleriske huse og UNESCO-beskyttede centrum. Værelserne er rummelige og har alle moderne fornødenheder som aircondition, kabel-tv og gratis trådløst netværk. 

117 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Hotel Pullman San Martin Vina del Mar ★★★+

Dette hotel ligger i den eksklusive bydel Viña del Mar ca. 10 minutters kørsel fra Valparaiso. Beliggenheden få skridt fra havet sørger for en frisk brise og en vidunderlig udsigt.

Indretningen er lys, luftig og moderne med et snært af nordisk. Udenomsarealer byder bl.a. på en pool, også med udsigt over havet.

70 værelser
0 km Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Rejser til Valparaíso

Billeder fra Valparaíso

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)