Skip to main content

Rute A | Krydstogt til Galápagos - Nord

Individuel rejse

galapagos_pinnacle_01

Forlængelse til Galápagos

Forlæng krydstogtet til Galápagos med ny rute

Denne rejse er en forlængelse af krydstogtet med M/Y Coral.

Efter 5 fantastiske dage ombord på et af M/Y Coral-skibene i Galápagos, står én ting formentlig klart: Der er mere i vente! Hvis I ønsker det, kan I blive ombord på skibet og følge en anden sejlrute – i dette tilfælde rute A til de nordlige øer. På den måde oplever I nye og spændende øer og seværdigheder i Darwins levende laboratorium.  

I kender allerede de hyggelige og små krydstogtskibe Coral I eller Coral II. Hver dag har I to daglige udflugter til lands, som tager jer til de mest spændende sider af Galápagos. Med i prisen er kyndige naturguider og udflugter i deres selskab samt helpension ombord.

I kan leje en våddragt for 25 USD for 4 dage, og hvis I vil plaske rundt med en kajak, når I ikke er på udflugt, kan den lejes for 30 USD pr. gang. Disse to ekstra udgifter betales direkte på skibet.

Denne rejse følger rute A, som tager jer fra hovedøen Santa Cruz til den nordligste ø, Genovesa, samt småøerne ud for Santiago, Rabida og Bartolome. I udgangspunktet kommer lige fra en af de øvrige sejlruter (rute B eller rute D), men hvis I ønsker denne rute frem for andre, kan I forhøre jer om mulighederne ved bestilling.

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Galápagos - Krydstogt 3 nætter: Galápagos - Krydstogt 3 M/Y Coral I eller M/Y Coral II

Dag 1

Afgang og Charles Darwin Research Center

Krydstogtet begynder fra hovedøen Santa Cruz, hvor I allerede befinder jer efter det sidste krydstogt.

Afhængig af pladssituationen og ruten skal I måske skifte kahyt eller skib i havnen, inden I begynder på et nyt kapitel i historien om Galápagos. Når I har fundet jeres kahyt, kan I passende begynde at udforske eller genfinde rytmen på det lille skib, hvor der enten er plads til 20 eller 36 gæster.

Ombord finder I et hyggeligt soldæk, restaurant, bar og loungeområde. Når man oplever Galápagos fra et krydstogtskib, følger den fortryllende udsigt med på hele rejsen. Ethvert øjeblik på havet bliver altså en oplevelse i sig selv.

I sætter til søs mod sydkysten på Santa Cruz, hvor det berømte Charles Darwin Research Center ligger. Her skal I på en vandretur til et skildpaddereservat og en skov af figenkaktusser. Her studerer lokale biologer arten og arbejder for skildpaddernes overlevelse på kloden.

Reservatet er også et paradis for fugleentusiaster, da stort set alle øens farverige fugle er at finde her.

I kommer bl.a. tæt på træ- og grundfinken og den gule krigerfugl. I hører om forskningscenterets store rolle i lokalsamfundet, hvor personalet underviser i øgruppen særegne miljø. Gåturen tager halvanden time og er ganske overkommelig, men alt efter årstiden kan der være mudret.

Der er tid til at runde den lille by, hvor der er et par forretninger, inden I går ombord på skibet og sejler mod morgendagens oplevelser på øen Genovesa.

 • Frokost
 • Middag
galapagos_skildpadde_19
Galapagos_Santa Cruz_01 Galapagos_Santa Cruz_02

Dag 2

Vandreture på Genovesa

I nyder morgenmaden ombord på skibet, der nu har lagt til øen Genovesa, rejsens nordligste punkt.

Formiddagens udflugt er et besøg i kløften El Barranco, hvor I får mulighed for at opleve en ny side af det unikke dyreliv på Galápagos. Der bor ingen mennesker på Genovesa, men til gengæld slikker sælerne sol mellem lavaklipperne, mens I følger en vandresti gennem klippelandskabet og kigger til kolonierne af suler. Er heldet med jer, ser I måske en mosehornugle i træerne, inden I vender tilbage til skibet, hvor dagens frokost venter.

Efter frokosten sejler I over Darwin Bugten til en skøn sandstrand. Her begiver I jer på en 3-timers vandretur gennem den uberørte natur af sanddynger, tidevandslaguner og lavalandskaber. I befinder jer stadigvæk på Genovesa, klar til at opleve en ny side af øen og det fascinerende dyreliv.

Her lever blandt andet lavamågen og den gul-kronede hejre, og I befinder jer også midt i et af de bedste områder for at opleve den rødfodede sule. Her lever faktisk 200.000 røde par fødder mellem de eksotiske figenkaktusser og ”Livets træer”, Palo Santo, hvis bark og blade gennem tiden er brugt til spirituelle ritualer af lokale shamaner.   

I vender tilbage til skibet, hvor I nyder den fuldstændige stilhed i øhavet, mens I spejder efter de sidste dyr eller nyder solnedgangen.

 • Helpension
Galapagos_Genovesa_lagune_01
galapagos_red footed sule_01 Galapagos_Genovesa_sael_01

Dag 3

Øhop med snorkling og The Pinnacle Rock

I dag skal I besøge to fantastiske og ubeboede øer ud for Santiagos kyst.

Om formiddagen anløber I den lille ø Rabida, der er berømt for sine røde sandstrande og store søløvekolonier. Fra juli til september kan man opleve ynglende pelikaner, og man kan være heldig at spotte hele ni forskellige typer af finker, som Darwin gjorde verdensberømt.

Formiddagens udflugt inkluderer en vandretur på land og en times sejlads med en såkaldt panga, en oppustelig motorbåd. I de små fartøjer kan I komme helt tæt på dyrekolonier, bugter og mangroveskove. Efter sejlturen har I tid til selv at hoppe i bølgen med snorkelmasken på for at udforske det nære marinliv ved kysten. Ovenpå frokosten sejler I mod endnu øen Bartolome.

Øen er en af de mest besøgte i hele øriget – og det er let at forstå hvorfor! Fra anløbet, hvor I tager jeres første skridt på Bartolome, er der 372 berømte trin til øens højeste punkt, hvor I har udsigt til det måske mest fotograferede motiv i hele Galápagos: The Pinnacle Rock.

Den sylespidse klippe bryder landskabet som en obelisk og er et såkaldt ’vulkansk stik’, et unikt geologisk fænomen.

Når I har fået årets feriebillede i kassen, begiver I jer tilbage af gangbroen til skibet, der nu sætter mod en af øens bedste strande.

Her står det jer frit for, om I vil snorkle i Sullivan-strædet, der adskiller Bartolome fra Santiago, eller holde et velfortjent hvil ovenpå vandreturen. Med lidt held ser I både søløver og pingviner slappe af på lavaklipperne, inden I går ombord på skibet til endnu en middag i paradis.  

 • Helpension
galapagos_bartalome island_udsigt_tinde_04

Dag 4

Sejltur med skildpadder og hjemrejse

I står op til rejsens sidste dag ombord på M/Y Coral, der vender tilbage til Santa Cruz, hvor eventyret begyndte.

Når I har nydt morgenmaden og pakket kufferten, gør I jer klar til rejsens sidste udflugt, som er en idyllisk sejltur gennem mangroveskoven ved Black Turtle Cove på øens nordside.

De billedskønne laguner er kun tilgængelig med de karakteristiske panga-både, hvorfra I holder øje med de lokale skildpadder i det rolige vand. Man kan også opleve de hvidtippede revhajer i kanalerne og se det sidste til fugleriget i form af pelikaner og hejrer.

Efter sejlturen i skildpaddereservatet siger I farvel til skibet og kører til lufthavnen på Baltra, hvor hjemrejsen mod Danmark begynder.

 • Morgenmad
 • Frokost

Hoteller på turen

Inkluderet i prisen
 • 18/11 værelser
 • Ikoner 2023 Sort Bar Bar
 • Ikoner 2023 Rod Restaurant Restaurant
 • Ikoner 2023 Sort Aircondition Aircondition
 • Ikoner 2023 Sort Saftybox Sikkerhedsboks
 • Ikoner 2023 Sort Tv TV
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)