Skip to main content

1 nat i Ilimanaq Lodge

Tilkøb overnatning

Ilimanaq_lodge_view_copyright Peter Knudsen_01

Tilbring 1 nat i Ilimanaq

Tilbring 1 nat i Ilmanaq med komfort i højsædet og inkluderet middag på restaurant Egede

Velkommen til den lille bygd Ilimanaq, der tæller bare 59 indbyggere. Selv om bygdelivet ofte associeres med det rå, simple Grønland, venter jer en eksklusiv oplevelse omringet af naturens skønhed på Ilimanaq Lodge, som er områdets eneste hotel.

Der er ingen veje fra de omkringliggende byer til Ilimanaq – I kommer hertil med båd, og oplevelsen starter i det øjeblik, I tager fra Ilulissat.

Turen gennem Ilulissat Isfjord er i særklasse – I sejler zigzag mellem nogle af verdens største isfjelde, og vil med lidt held møde en hval eller to, inden vi ankommer til den lille havn i Ilimanaq. Det er ikke tilfældigt, at området er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Turen tager cirka en time alt efter vejrforholdene, så I er fremme først på eftermiddagen.

På Ilimanaq Lodge er der skruet helt op for den unikke hoteloplevelse. Her bliver I indkvarteret i flotte, moderne hytter på kanten af fjeldet med en storslået udsigt over de majestætiske isbjerge, der flyder forbi, og hvaler der boltrer sig i havet. I kan ganske enkelt slå jer ned med en kop varm kaffe på terrassen og nyde synet af Grønlands natur, der udspiller sig for øjnene af jer. En udsigt I aldrig glemmer!

Om aftenen spiser I middag i lodgens restaurant Egede, der serverer lækre retter baseret på friske lokale råvarer i skønne omgivelser. 

Hytterne

De 15 luksushytter i to plan er indrettet med nordisk design, gode senge, badeværelse og ikke mindst den uvurderlige terrasse, der fungerer som hyttens hjerte. Hver hytte er udstyret med egne solpaneler, som leverer energi til varme og el.

Overskudsproduktionen af el fra solpanelerne sælges billigt til bygden og de lokale indbyggere. På den måde er I også med til at bidrage til lokalsamfundet, når I tjekker ind på Ilimanaq Lodge.

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 3.455 kr. 3.740 kr. 1.920
- - kr. 3.515 kr. 3.835 kr. 1.920
- - kr. 3.415 kr. 3.740 kr. 1.920

Fakta om udflugten

  • Morgenmad
  • Middag på Restaurant Egede
  • Transport t/r
  • 1 nat i Ilimanaq Lodge

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)