Skip to main content

Luang Prabang - Et møde med elefanterne, halvdagstur

laos - elephant conservation center _01 laos - elephant conservation center _02

Luang Prabang - Et møde med elefanterne, halvdagstur

I står tidligt op, for allerede kl. 7.45 går turen til MandaLao Elephant Conservation Center, hvor I skal møde nogle af Laos’ mere heldige elefanter.

Rehabiliteringscentret ligger i et grønt, kuperet område med skov og vandløb fordelt over 200 hektarer, hvor elefanterne har rig mulighed for at trampe rundt i mudderet for derefter at tage dagens bad i Nam Khan-floden.

Stilheden er overvældende, kun afbrudt af elefanternes trampen, gnasken og trutten i snablen, og I kan se frem til en jordnær dag i naturen, hvor I kommer helt tæt på elefanterne og helt ned i gear.

Det er en anderledes og meget nærværende elefantoplevelse, der venter jer her på centret. Som gæster kommer I ikke til at ride på elefanterne, men I kommer tæt på dyrene på en naturlig måde, hvor det er deres ve og vel, der er i fokus. I får lov til at observere deres naturlige dagligdag, og I er med, når der skal uddeles snacks og kolde spande vand til dagens bad.

I løbet af dagen får I mulighed for at deltage i træningen, som mest af alt foregår verbalt med kærlighed og ros mellem mahut og elefant. I følger trop på elefanternes daglige vandring gennem den grønne natur, og måske I undervejs møder et par vandbøfler, der græsser på en mark eller andre små dyr, der gemmer sig i buskadset.

Tempoet er langsomt og der er god tid til både at sanse naturen og nyde nærværet med de firbenede kæmper. Ikke mindst får I et indblik i den nye bølge af dyrevelfærd, der forhåbentlig snart bliver normen frem for undtagelsen i Laos og andre asiatiske lande.

Turen varer en halv dag, og I forventes at være hjemme til frokost.

 

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1110
Pris pr. barn under 12 år kr. 830

Fakta om udflugten

  • Gruppeudflugt
  • Engelsktalende guide
  • Afhentning på hotel
  • Halvdagsudflugt

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)