Skip to main content

Et møde med elefanterne, heldagstur

laos - elephant conservation center _03 laos - elephant conservation center _01

Luang Prabang - Et møde med elefanterne, heldagstur

I står tidligt op, for allerede kl. 7.45 går turen til MandaLao Elephant Conservation Center, hvor I skal møde nogle af Laos’ mere heldige elefanter. Rehabiliteringscentret ligger i et grønt, kuperet område med skov og vandløb fordelt over 200 hektarer, hvor elefanterne har rig mulighed for at trampe rundt i mudderet for derefter at tage dagens bad i Nam Khan-floden.

Stilheden er overvældende, kun afbrudt af elefanternes trampen, gnasken og trutten i snablen, og I kan se frem til en jordnær dag i naturen, hvor I kommer helt tæt på elefanterne og helt ned i gear.

Det er en anderledes og meget nærværende elefantoplevelse, der venter jer her på centret. Som gæster kommer I ikke til at ride på elefanterne, men I kommer tæt på dyrene på en naturlig måde, hvor det er deres ve og vel, der er i fokus. I får lov til at observere deres naturlige dagligdag, og I er med, når der skal uddeles snacks og kolde spande vand til dagens bad.

I løbet af dagen får I mulighed for at deltage i træningen, ligesom I følger de små elefanter på en gåtur gennem den skønne natur, gennem rismarker, indtil I på bedste laotiske vis holder frokostpause i det grønne.

Efter frokost fortsætter I til Kuang Song-vandfaldet, hvor I sammen med elefanterne kan nyde en forfriskende dukkert i det iskolde vand eller et brusebad under vandmasserne. Her er god tid til at slappe af, nyde naturens stilhed og knipse et par billeder, og I kommer også til at se, hvordan elefanterne kommunikerer med deres trænere. Herefter får I mulighed for selv at interagere med elefanterne med udgangspunkt i de ting, I har lært på turen, og måske I endda får svært ved at slippe jeres nye venner igen.

I følger elefanterne hjem og siger pænt farvel, hvorefter I kører mod Luang Prabang ved 16-tiden.

Turen starter kl. 7.45 og I forventes at være tilbage sidst på eftermiddagen.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1.390
Pris pr. barn under 12 år kr. 1.045

Fakta om udflugten

  • Gruppeudflugt
  • Engelsktalende guide
  • Afhentning på hotel
  • Inkl. frokost
  • Heldagsudflugt
Laos

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)