victoria falls_05
Namibia - Individuel rejse

Victoria Falls

Victoria Falls

Oplev Victoria Falls - et af verdens syv naturvidundere

På rundrejsens sidste dag (dag 16) flyver i fra Windhoek til Johannesburg. Flyet afgår cirka samtidig som gruppens hjemrejsefly. I johannesburg bliver I afhentet og kørt til jeres hotel i Johannesbirg centrum hvor I overnatter. I Johannesburg har I naturligvis mulighed for at købe en guided sightseeing til nogle af byens attraktioner. Hør ved bestilling

Dagen efter afhentes I på jeres hotel i Johannesburg og køres til lufthavne, hvorfra I til Victoria Falls i Zimbabwe og indkvarteres for 2 nætter på det luksuriøse og legendariske The Victoria Falls Hotel, der medlem af The Leading Hotels of the World. Direkte fra hotellets terrasse ser I vanddampene fra Afrikas største vandfald, der ligger en kort gåtur fra hotellet.

I kan opleve området på egen hånd eller benytte jer af vores udflugtsprogram. Vi tilbyder 4 spændende udflugter, som kan tilkøbes ved bestilling af rejsen:

 • En guidet udflugt ved Victoria Falls
 • En guidet udflugt ved Victoria Falls med besøg i en lokal landsby
 • Seljtur på Zambezifloden i solnedgangen
 • Helikoptertur over vandfaldene, Flight of Angels

Efter jeres ophold i Victoria Falls bliver I afhentet til jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Johannesburg, og videre med Lufthansa til Danmark med flyskift i Frankfurt

Bemærk følgende:

 • Forlængelsen er uden dansk rejseleder
 • Visum til Zimbabwe er ikke inkluderet i prisen, og betales ved ankomst til Zimbabwe. Vejledende pris er USD 30 per person for danske statsborgere for en enkelt indrejse ”Single Entry"
 • Priser er fra-priser
 • Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hoteller og fly fra Windhoek til Victoria Falls. Prisen på hotel, lokale fly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen.

Vi råder til at bestille forlængelsen i god tid, da der er høj efterspørgsel på hotel og fly.

sydafrika - victoria falls_01
Udflugter ved Victoria Falls

Vi tilbyder 4 udflugter ved Victoria Falls: en guidet udflugt ved vandfaldet, evt. kombineret med besøg i en lokal landsby, en sejltur på Zambezifloden og en helt unik helikoptertur over vandfaldene. 

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Windhoek 1 nætter i Windhoek
1
Overnatning

Zimbabwe 2 nætter i Zimbabwe
2
Overnatning

Priser og datoer – bemærk, fra-priser pr. person

Periode
01. jul 2021 - 30. nov 2021
kr. 8.575
kr. 12.640
 
01. jan 2022 - 30. jun 2022
kr. 8.415
kr. 12.325
 
01. jul 2022 - 30. nov 2022
kr. 8.575
kr. 12.640
 
01. jan 2023 - 30. jun 2023
kr. 8.415
kr. 12.325
 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

 • Flyrejse Windhoek-Johannesburg på økonomiklasse inkl. Flyskatter
 • Transport fra Johannesburg lufthavn til hotel i Johannesburg
 • 1 nat i Johannesburg på Garden Court Sandton City i standardværelse
 • Transport hotel i Johannesburg til Johannesburg lufthavn
 • Flyrejse Johannesburg-Victoria Fall-Johannesburg på økonomiklasse inkl. Flyskatter
 • Transport Victoria Falls lufthavn til The Victoria Falls Hotel
 • 2 nætter i Victoria Falls på The Victoria Falls Hotel i Standardværelse
 • Transport The Victoria Falls Hotel til Victoria Falls Lufthavn
 • Hjemrejse med Lufthansa Johannesburg-København via Frankfurt på økonomiklasse

Bemærkninger:

 • Overstående priser er fra-priser
  Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Hotel på rejsen


Garden Court Sandton City ★★★

Et stort og velfungerende hotel beliggende få minutters gang til Nelson Mandela Square med mange restauranter og butikker. Værelserne er komfortable og indrettet i elegante farver. Her findes alle moderne fornødenheder, inkl. tv og wifi. I haven ligger en stor pool med liggestole og wifi. Middagen kan evt. indtages i Riffs Bar & Grill.

444 værelser
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Victoria Falls Hotel, Zimbabwe ★★★★

Dette skønne historiske hotel, som ligger kun 10 minutters gang fra kanten af Victoria Falls, har været hjemsted for Afrika-eventyrere gennem tiderne. Hotellet er kolonistil for fuld udblæsning med elegante restauranter, en bar, der dufter af svundne tider, en stor dejlig pool og en meget smuk have, som leder direkte ned til vandfaldet.

Når man spiser middag i The Livingstone Room, skal man klæde om til middagen, og på Stanley's Terrace kan man nyde en drink med udsigt til den grønneste græsplæne, og ikke mindst vanddampene fra Victoria Falls og den gamle jernbro over Zambezi-floden, som også danner grænsen til Zambia.

Man kan vælge at bo i den historiske bygning eller i den nyere Stable Wing. Værelserne i den historiske bygning er lidt mindre end i Stable Wing, især badeværelserne er små, men begge typer værelser er hyggeligt indrettet i smuk kolonistil med mørke møbler og har naturligvis alle fornødenheder. Nogle af værelserne i den historiske bygning har udsigt til haven, hvorimod værelserne i Stable Wing ligger i en firelænget bygning omkring en gårdgave. Nogle af disse værelserne har kun vindue mod svalegangen. 

176 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)